master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τυπε γραψε καναν αλγοριθμο να πανε τα φαρμακια κατω.μπα οχι... χαμπαρι δεν πηρα
τυπε γραψε καναν αλγοριθμο να πανε τα φαρμακια κατω.μπα οχι... χαμπαρι δεν πηρα
Μονος βγηκες?Κιθαρα σημερα βγηκα μετα απο καιρο...ηπια 5 ουισκια και ξανα μεσα....καλα εκανα?
Κιθαρα σημερα βγηκα μετα απο καιρο...ηπια 5 ουισκια και ξανα μεσα....καλα εκανα?
Μονος ρε Αλεξ..αλα εδω οπου και να παω γνωστοι φιλοι ειναι ολοι....Μονος βγηκες?
Οχι βραδυ..πριν 20 λεπτα γυρισα....Πρωί βγήκες;;;
μπα οχι... χαμπαρι δεν πηρα
Μικρος κυκλος ομως ρε φιλε, περιορισμενη η θηλυκη δεξαμενη....Μονος ρε Αλεξ..αλα εδω οπου και να παω γνωστοι φιλοι ειναι ολοι....
τυπε γραψε καναν αλγοριθμο να πανε τα φαρμακια κατω.
τυπε στο ξαναλεω οταν εχεις εμπειριες μονο απο τον αγοραιο,τετοια θα λες.ΧΑΧΑΧΧΑ αρχισαμε παλι....
πρεπει να μπει κανας ακορεστος να σας αρχισει να ηρεμησετε
"τι λενε παλι τα παιδακια" θα αναρωτηθει
Ε ναι κατι δασκαλιτσες και καθηγητριες παιζουν αλλα παπαρια δεν αξιζουν.....Βερεθηκα να παω αργοστολι..ισως παω αυριο βραδυ...εκει λεει...Σημερα βγηκα τοπικα...Μικρος κυκλος ομως ρε φιλε, περιορισμενη η θηλυκη δεξαμενη....
τυπε στο ξαναλεω οταν εχεις εμπειριες μονο απο τον αγοραιο,τετοια θα λες.
πιασε μια γκομενα,αληθινα,οχι τις μαλακιες που λες,και ελα πες μου μετα.
Σε ενα διμηνο το πολυ θα γινεται χαμος,θα ερθει κοσμος στο νησι και προφανως γυναικες ;)Ε ναι κατι δασκαλιτσες και καθηγητριες παιζουν αλλα παπαρια δεν αξιζουν.....Βερεθηκα να παω αργοστολι..ισως παω αυριο βραδυ...εκει λεει...Σημερα βγηκα τοπικα...
Κάποτε με χρέωσαν για πολλές μαλακίες τις οποίες δεν έφταιγα..οσο υπαρχουν αγνα μελη που γραφουν τις κριτικες τους σωστα,δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα κατερινιω μου...
οσο για αυτους που λες,θα επρεπε καποια στιγμη να ξεμπροστιαστουν.
ρε συ δεν καταλαβα τι να κοιταξωΚάποτε με χρέωσαν για πολλές μαλακίες τις οποίες δεν έφταιγα..
Απλά για παράδειγμα...κοίτα τι έκανα..
Ποιος διαφήμιζε ποιον...!!!!
16/10/06 6η σελίδα τελευταίο ποστ...
Ε ναι ρε τυπε...28 απριλιου εχουμε τα προτα τσαρτερ απο αγγλια ολλανδια τσεχια...και παει λεγοντας...Σε ενα διμηνο το πολυ θα γινεται χαμος,θα ερθει κοσμος στο νησι και προφανως γυναικες ;)
Ούτε εγω.ρε συ δεν καταλαβα τι να κοιταξω
Καλα ρε κατερινα..σε κοθμανταριζαν τα πιτσιρικια?Κάποτε με χρέωσαν για πολλές μαλακίες τις οποίες δεν έφταιγα..
16/10/06 6η σελίδα τελευταίο ποστ...
Λάθος μου δεν έβαλα το λινκ..κάνε μία πίσω τη σελίδα στο ποστ μου που έκανες παράθεσηρε συ δεν καταλαβα τι να κοιταξω
Κάποτε με χρέωσαν για πολλές μαλακίες τις οποίες δεν έφταιγα..
16/10/06 6η σελίδα τελευταίο ποστ...www.bourdela.com/forum/index.php?topic=393.75]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=393.75[/url]