sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Σε καμια ωριτσα τυπε......Παρασκευη βραδυ,δεν βλεπω πολυ κινηση...
Σε καμια ωριτσα τυπε......Παρασκευη βραδυ,δεν βλεπω πολυ κινηση...
Ρε σεις τα μπουρδέλα για τί παραπάνω από σεξουαλική ικανοποιήση είναι;;;
Αν εχεις γκόμενα σε καλύπτει στάνταρ σε αυτό,οπότε γιατί;;;
Και βέβαια..και είναι γαμώ τα παιδιά..προς εμένα τουλάχιστο..Εχω μαθει οτι γνωριζεσται και προσωπικα...αληθευει?
Τα ξερω ρε κατερινακι...και ας ειμαι απο κεφαλονια....οταν εισαι ωραιος εχεις και καλους φιλους... ;)Και βέβαια..και είναι γαμώ τα παιδιά..προς εμένα τουλάχιστο..
Κάποτε ήταν πιο αγνά τα πράγματα..και πιο γνήσια..
Βγαίναμε πίναμε τις μπύρες μας ,κάναμε το χαβαλέ μας ,κι αυτό ήταν όλο..
Είτε με μέλη από δω ή μοντς ή αντμινς..
Τώρα μαθαίνω ότι κάποια τσουτσούνια ζητάνε 40 ευρώ για συνάντηση,δημόσιες σχέσεις για καλές κριτικές...
Από τότε που "έφυγε" ο άλεξ διαλύθηκαν όλα..
Δεν το λέω αυτό για να υποτιμήσω τον καινούριο διαχειριστή..
Καλά το πάει ο αντί και μπράβο του..
Τα τσουτσούνια τα ανεκδιήγητα κοροϊδεύω που μπαίνουν ξαφνικά εδώ και έκανε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο...
Ελα ρε,παιζουν ατομα που ζητανε λεφτα..Και βέβαια..και είναι γαμώ τα παιδιά..προς εμένα τουλάχιστο..
Τώρα μαθαίνω ότι κάποια τσουτσούνια ζητάνε 40 ευρώ για συνάντηση,δημόσιες σχέσεις για καλές κριτικές...
Τα τσουτσούνια τα ανεκδιήγητα κοροϊδεύω που μπαίνουν ξαφνικά εδώ και έκανε η μύγα κώλο κι έχεσε τον κόσμο όλο...
Τυπε εκανες σχεση εξπρες?αστο τυπε μου μην το αναλυσουμε αλλο για τα μπουρδελα
γιατι μας βλεπω στο τελος να μενουμε μονο στο μπλα μπλα
Π.Σ Η Μικρη με χωρισε αποψε δεν ξερω για ποιο λογο δεν ειπε... αλλα της την ειχα κανει ηδη σε μπουρδελο οποτε στα αρχιδια μου
Τυπε εκανες σχεση εξπρες?
Παπαζολη, αστο.Ρε σεις τα μπουρδέλα για τί παραπάνω από σεξουαλική ικανοποιήση είναι;;;
Αν εχεις γκόμενα σε καλύπτει στάνταρ σε αυτό,οπότε γιατί;;;
Τυπε το Αλεξανδρος ειναι γαματο ονομα.....Πάντως πολλούς Άλεξ έχουμε στο φόρουμ...και ο παλαιός άντμιν,και ο 71 και ο σίννερμαν και ο Αλέκος,και καμιά 5-6 ενεργά μέλη (απ'όσο θυμάμαι) ακόμα,και επίσης αρκετοί διάσπαρτοι.......πολύ σουξέ έχει το όνομα αυτό εδώ μέσα.....χμμμμ
οσο υπαρχουν αγνα μελη που γραφουν τις κριτικες τους σωστα,δεν νομιζω οτι υπαρχει θεμα κατερινιω μου...Και βέβαια..και είναι γαμώ τα παιδιά..προς εμένα τουλάχιστο..
Τυπε μπας και εισαι ο Γκλετσος εφαγες μεζε τουλαχιστον?ναι 1 βδομαδα
Παπαζολη, αστο.
Καποια στιγμη θα καταλαβεις (ειναι απολυτα λογικο στα 22 να ΜΗΝ το εχεις καταλαβει) ότι δεν εχει καμία απολυτως σχεση το πηδημα σε ενα μπουρδελο, με το θεμα αν εχεις γκομενα ή σοβαρη σχεση ή οχι.
Απολύτως καμια.
Φυσικα τρως το μαγειρευτο φαγακι σπιτι σου, αλλά δεν λες οχι φανταζομαι και σε ενα σουβλακι στα ορθια. Καπως ετσι ειναι.
Οι αποκλειστικοτητες και οι μονομερειες ειναι αφυσικες.
τυπε οποιος βαριεται να ζυμωσει 10 μερες κοσκινιζει αυτο ξερω εγω....
τι καθεστε και το ψαχνετε η πας η δεν πας... μαλακιες τωρα αναλυσεις κτλπ
τυπε εγω δεν το μπορω το θεμα των μπουρδελων,στουντιο και συναφη...θεωρω απειρως καλυτερο το να το κανεις με την συντροφο σου,απο το να πας με μια εκδιδομενη..χωρις να το κατακρινω βεβαια,για οσους το κανουν.Παπαζολη, αστο.
Καποια στιγμη θα καταλαβεις (ειναι απολυτα λογικο στα 22 να ΜΗΝ το εχεις καταλαβει) ότι δεν εχει καμία απολυτως σχεση το πηδημα σε ενα μπουρδελο, με το θεμα αν εχεις γκομενα ή σοβαρη σχεση ή οχι.
Απολύτως καμια.
Φυσικα τρως το μαγειρευτο φαγακι σπιτι σου, αλλά δεν λες οχι φανταζομαι και σε ενα σουβλακι στα ορθια. Καπως ετσι ειναι.
Οι αποκλειστικοτητες και οι μονομερειες ειναι αφυσικες.
Τυπε το Αλεξανδρος ειναι γαματο ονομα.....
το πουτανακι σε στεναχωρησε ε?
τυπε εγω δεν το μπορω το θεμα των μπουρδελων,στουντιο και συναφη...θεωρω απειρως καλυτερο το να το κανεις με την συντροφο σου,απο το να πας με μια εκδιδομενη..χωρις να το κατακρινω βεβαια,για οσους το κανουν.
Κιθαρα σημερα βγηκα μετα απο καιρο...ηπια 5 ουισκια και ξανα μεσα....καλα εκανα?Πάντως πολλούς Άλεξ έχουμε στο φόρουμ...και ο παλαιός άντμιν,και ο 71 και ο σίννερμαν και ο Αλέκος,και καμιά 5-6 ενεργά μέλη (απ'όσο θυμάμαι) ακόμα,και επίσης αρκετοί διάσπαρτοι.......πολύ σουξέ έχει το όνομα αυτό εδώ μέσα.....χμμμμ