Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
κι απο μενα.
χαχαχαχα τι ειπε ο αλλος... λεει τελος η σχεση επανερχομαστε παλι στα μπουρδελα χαχαχαχα
γιατι οταν ειχες γκομενα δεν γαμουσες στα μπουρδελα?
εννοειται ;)
για να ξεχωρισω πρεπει να με ξεχωρισει...
απλα προσπαθω να μπω στην ψυχολογια της σερβιτορας
παλιοτερα ειχε ανταποκριθει καποια του ιδιου επαγγελματος ,ειχαμε βγει και μετα , απλα δεν προχωρησε...
κι απο μενα.
Θέλει κόπο ρεεεε!!!και εγω τι να πω...
μεγαλη γκαντεμια στης σχεσεις...
ολο το συμπαν συνοτμοτει εναντιον μου
Τι την θες την σερβιτορα ρε φιλε
Δεν βρισκεις εκει κανα μικρο που δεν εχουνε και απαιτησεις
και κολλανε και ευκολοτερα... εγω 17χρονο εχω τωρα και το κανω οτι γουσταρω!!!!
Ε τι ρωτάς και συ....θα είναι από αυτές που δεν αφήνουν τους άνδρες να πηγαίνουν σε οίκους.....
παρεα πατε εσεις
Τουλάχιστον μοιάζει για 17αρα,ή είναι από αυτές τις ψωνισμένες που ντύνονται........."μεγαλιστικά";;;;;;
δε θα τα καταφερεις....να μπεις στην ψυχολογια της εννοω...για να ξεχωρισω πρεπει να με ξεχωρισει...
απλα προσπαθω να μπω στην ψυχολογια της σερβιτορας
παλιοτερα ειχε ανταποκριθει καποια του ιδιου επαγγελματος ,ειχαμε βγει και μετα , απλα δεν προχωρησε...
17 χρονο ειναι πολυ μικρο για τα γουστα μου ρε συ , βασικα φοβαμαι επειδη δεν εχει φτιαξει καλα το αναπαραγωγικο τους συστημα...Τι την θες την σερβιτορα ρε φιλε
Δεν βρισκεις εκει κανα μικρο που δεν εχουνε και απαιτησεις
και κολλανε και ευκολοτερα... εγω 17χρονο εχω τωρα και το κανω οτι γουσταρω!!!!
τι να κανω γλυκεια μου ,χο χο
τωρα μονο μπουρδελα
δε σε χαλασε
Το κακό είναι ότι αν δεν έχουν σου βγάζουν το λάδι λένε(δεν έχω προσωπική πείρα).για 16-17 δειχνει οσο ειναι δηλαδη
αλλα στα αρχιδια μου... ωραιο μουνακι ειναι με καλο σωμα
και δεν ειναι κολοπαιδο.
μα δε διαφωνησα! μου φανηκε παρα πολυ αστειο αυτο που ειπε.και αν το διαβαζες καλυτερα θα καταλαβαινες και συ οτι ειναι αστειο...Μην προσπαθεις να διξεις οτι διαφωνεις με τα λεγομενα του καθενα με πολλα εμοτικονς..
απλα πες την γνωμη σου... ;)
Θέλει κόπο ρεεεε!!!
Αν κ κάποιοι είναι πιο κωλόφαρδοι....
17 χρονο ειναι πολυ μικρο για τα γουστα μου ρε συ , βασικα φοβαμαι επειδη δεν εχει φτιαξει καλα το αναπαραγωγικο τους συστημα...τι να κανω γλυκεια μου ,
το χει η μοιρα του μπουρδελιαρη αυτο ,
το χω αποδεχτει, οτι δεν κρατανε οι συναισθηματικες μου σχεσεις για πολυ...
ΑΚΥΡΟ σταμ...νομιζα οτι εκανε πλακα....Που το αστείο ρε λάκι λουκ;;;;;
Υπάρχουν κάμποσες κοπέλες,που δε δέχονται ο άνδρας τους να πηγαίνει σε τέτοια μέρη......αλλά αυτό βέβαια εξαρτάται από τον χαρακτήρα του ανδρός....αν είναι σκυλάκι θα κάνει ότι του λέει....αν είναι αντιδραστικός,θα το κάνει είτε στα κρυφά είτε θα της το πει στα μούτρα.......
Το κακό είναι ότι αν δεν έχουν σου βγάζουν το λάδι λένε(δεν έχω προσωπική πείρα).
+ ότι με τα σχολεία δεν έχει πολλές επαφές...
Αυτή σου έκατσε ή όχι ακόμα;;;;