rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
Αυτή γκαρσόνα,εσύ;;;φχαριστω φιλε μου
ειναι και ομορφουλα η ατιμη...;)
χτυπα κανα καλο κοκτειλ τυπε να σε πιασειενω το χειροτερο ειναι οτι δεν με πιανουν και οι ενεσεις ευκολα
Αυτή γκαρσόνα,εσύ;;;
Να σου πω πιθανότητες να πέσει...![]()
Έχεις δρόμο ακόμα.......απλα δε φαινεται να τσιμπαει , δεν εχουμε γνωριστει καν , εκτος απο τις συνηθισμενες παραγγελιες . και κανα δυο "πειραγματα" απο μερους μου...
του Κατσιμιχα "Μια βραδια στο λουκι"Έχεις δρόμο ακόμα....
Το τραγουδάκι το ανάλογο ποιο είναι ρε;;;
Δεν θυμάμαι....κόλλησα!!!![]()
![]()
![]()
>Δεσποινίς, με την καλή κουβέντα στο στόμα... :oεχεις βαλει ειπες ρε γιδι, οχι σε εχει βαλει![]()
Ούτε δεσποινίς,ούτε κυρία....δεν πολύ μπαίνεις στο site εεε;;;>Δεσποινίς, με την καλή κουβέντα στο στόμα... :o
δυσκολα....ξερεις τι μαλακια ακουνε καθε μερα/..?????????αντε να την ψησεις...εγω εχω βαλει στο ματι μια σερβιτορα , αλλα εκεινη ουτε που με ξερει ...(που λεει και το τραγουδι)
καλως την λουκρητιαδυσκολα....ξερεις τι μαλακια ακουνε καθε μερα/..?????????αντε να την ψησεις...
καλη επιτυχια παντως....
παπαζοληηηηηη σε 15'παω καραοκε!!!ερχεσαι????????????????
Eίμαι στο πατρίδα.παπαζοληηηηηη σε 15'παω καραοκε!!!ερχεσαι????????????????
οταν ημουν σερβιτορα πραγματικα δεν ηθελα να ακουσω τπτ με τοση μαλακια που υπηρχε...καλως την λουκρητια
εσυ πχ τι θα ηθελες να ακουσεις αν ησουν σερβιτορα ?
για να ξεχωρισω πρεπει να με ξεχωρισει...οταν ημουν σερβιτορα πραγματικα δεν ηθελα να ακουσω τπτ με τοση μαλακια που υπηρχε...
το θεμα ειναι να ξεχωρισεις μαλλον....
χαχαχαχα τι ειπε ο αλλος... λεει τελος η σχεση επανερχομαστε παλι στα μπουρδελα χαχαχαχα
γιατι οταν ειχες γκομενα δεν γαμουσες στα μπουρδελα?
Άστα να πάνε...σε μία από τις καφετέριες που συχνάζω την έχουν πέσει από την παρέα όλοι κατά διαστήματα...εννοείται ότι πήραν όλοι άκυρο!!!οταν ημουν σερβιτορα πραγματικα δεν ηθελα να ακουσω τπτ με τοση μαλακια που υπηρχε...
το θεμα ειναι να ξεχωρισεις μαλλον....
χτυπα κανα καλο κοκτειλ τυπε να σε πιασει![]()
εννοειται ;)χαχαχαχα τι ειπε ο αλλος... λεει τελος η σχεση επανερχομαστε παλι στα μπουρδελα χαχαχαχα
γιατι οταν ειχες γκομενα δεν γαμουσες στα μπουρδελα?