marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
νομιζα σε κουβα.............μεσα στο υπνοδωματιο...................στο νιπτηρα![]()
νομιζα σε κουβα.............μεσα στο υπνοδωματιο...................στο νιπτηρα![]()
o αλλος ;)μπαν ο ερευνητηηηηηηηης
ποιος θα με λεει τραβελι
ποιοος θα μου προσφερει σπανακοπιτα
ποιοοος θα ασχολειται μαζι μουυυυυυυ
θες να σου κανω γκολντεν σαουερκ δεν εχεις που να κατουρησεις?![]()
τωρα τρωει την σκονη σουτο βρισκεις αστειο να με λεει οτι εκδιδομαι....................και μαλιστα στη συγγρου.....................μπραβο ρε βελβυ,με ειπε και λυκανθρωπο..............
o αλλος ;)![]()
και εσυ τεκνον βρουτενομιζα σε κουβα.............μεσα στο υπνοδωματιο...................
λυκανθρωπο οτι ουρλιαζω................οτι ειμαι τραβεστι και τσατσος στη συγγρου επειδη εχω ειτζ..........οτι θελω λεει ψυχιατρο γιατι ειμαι ψυχανωμαλος ομοφυλοφιλος...................και οτι ενοχλω τις νυχτες που ουρλιαζω..............
κ δεν εχεις που να κατουρησεις?
KAI λυκανθρωπο??? θαρρω πως το παρατραβηξε τοτε :-
λυκανθρωπο οτι ουρλιαζω................οτι ειμαι τραβεστι και τσατσος στη συγγρου επειδη εχω ειτζ..........οτι θελω λεει ψυχιατρο γιατι ειμαι ψυχανωμαλος ομοφυλοφιλος...................και οτι ενοχλω τις νυχτες που ουρλιαζω..............
λυκανθρωπο οτι ουρλιαζω................οτι ειμαι τραβεστι και τσατσος στη συγγρου επειδη εχω ειτζ..........οτι θελω λεει ψυχιατρο γιατι ειμαι ψυχανωμαλος ομοφυλοφιλος...................και οτι [size=15pt]ενοχλω τις νυχτες που ουρλιαζω[/size]..............
τι ηδονη μωρε ελεγε οτι ειμαι λυκανθρωπος την ημερα τσατσος και το βραδυ λυκος...............από ηδονή ουρλιάζεις μανάρι?![]()
με πλυσιμο πιατων κανεις κατιμονο με ενα λονγκ ντειτ μπορω να ηρεμησω..........................
ε ενταξει ρε μωρο αμα ουρλιαζεις δεν παει να πει οτι εισαι λυκανθρωπος.εκτος και εαν εισαι καπως ετσι οταν εχει πανσεληνολυκανθρωπο οτι ουρλιαζω................οτι ειμαι τραβεστι και τσατσος στη συγγρου επειδη εχω ειτζ..........οτι θελω λεει ψυχιατρο γιατι ειμαι ψυχανωμαλος ομοφυλοφιλος...................και οτι ενοχλω τις νυχτες που ουρλιαζω..............
ασε που λες μαλακιες κ εσυ τωρα...............................ε ενταξει ρε μωρο αμα ουρλιαζεις δεν παει να πει οτι εισαι λυκανθρωπος.εκτος και εαν εισαι καπως ετσι οταν εχει πανσεληνο
![]()
σκατα να φας και ουρα να πιειςφετιχιστρια![]()