sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ξυπνησες αφεντη μου?....
Ξυπνησες αφεντη μου?....
ασχημομουρη.......................................
ελα βρε τι επαθες:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
με ξυπνησανε θες να πεις :'(Ξυπνησες αφεντη μου?....![]()
μπαν ο ερευνητηηηηηηηης
ποιος θα με λεει τραβελι
ποιοος θα μου προσφερει σπανακοπιτα
ποιοοος θα ασχολειται μαζι μουυυυυυυ
αληθεια γτ?
τον εκανα ρεπορτ με ειπε τσατσο και οτι εχω ειτζ επειδη εκδιδομαι στη συγγρου επειδη ειμαι λεει τραβαστι.....................εγινε μπαν...................μπαν ο ερευνητηηηηηηηης
ποιος θα με λεει τραβελι
αληθεια γτ?
Που τα μαθαινεις ρε συ βελβυ πρωτη ολα τα μπαν του μπου?μπαν ο ερευνητηηηηηηηης
ποιος θα με λεει τραβελι
αληθεια γτ?
τον εκανα ρεπορτ με ειπε τσατσο και οτι εχω ειτζ επειδη εκδιδομαι στη συγγρου επειδη ειμαι λεει τραβαστι.....................εγινε μπαν...................
Που τα μαθαινεις ρε συ βελβυ πρωτη ολα τα μπαν του μπου?
με το που μπαινει στο σαιτ κοιταζει πρωτα σε τι κατασταση ειναι οι αγαπημενοι της.Που τα μαθαινεις ρε συ βελβυ πρωτη ολα τα μπαν του μπου?
με το που μπαινει στο σαιτ κοιταζει πρωτα σε τι κατασταση ειναι οι αγαπημενοι της.![]()
χωρις πλακα θα ερθεις σπιτι![]()
κ ποιο απ ολα σε πειραξε?
το χουν πει εδω κ ποσες σελιδες καλε.
το βρισκεις αστειο να με λεει οτι εκδιδομαι....................και μαλιστα στη συγγρου.....................μπραβο ρε βελβυ,με ειπε και λυκανθρωπο..............![]()
κ ποιο απ ολα σε πειραξε?
το χουν πει εδω κ ποσες σελιδες καλε.
χωρις πλακα θα ερθεις σπιτι
εχω τον νεροχυτη γεματο![]()
το βρισκεις αστειο να με λεει οτι εκδιδομαι....................και μαλιστα στη συγγρου.....................μπραβο ρε βελβυ,με ειπε και λυκανθρωπο..............
στο νιπτηρακαι πού κατουράς ρε?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
με το που μπαινει στο σαιτ κοιταζει πρωτα σε τι κατασταση ειναι οι αγαπημενοι της.![]()
χωρις πλακα θα ερθεις σπιτι
εχω τον νεροχυτη γεματο![]()
το βρισκεις αστειο να με λεει οτι εκδιδομαι....................και μαλιστα στη συγγρου.....................μπραβο ρε βελβυ,με ειπε και λυκανθρωπο..............
ε οχι και λυκανθρωπο να σε πει ο βρωμοπουστας.αυτο παει πολυ.το βρισκεις αστειο να με λεει οτι εκδιδομαι....................και μαλιστα στη συγγρου.....................μπραβο ρε βελβυ,με ειπε και λυκανθρωπο..............
Γι αυτο δεν μπαινω σε δωματιο,ποτε μετα απο σεναστο νιπτηρα![]()
Μεχρι να βουλωσει και αυτος απο τις ψωλοτριχες....στο νιπτηρα![]()