MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.824
- Πόντοι
- 4.365
Ναι λεγε τετοια...να με πουν και νταβατζη σου...ο κοσνικ με συκοφαντει..................νομιζω πρεπει να το αναλαβεις.............................
Ναι λεγε τετοια...να με πουν και νταβατζη σου...ο κοσνικ με συκοφαντει..................νομιζω πρεπει να το αναλαβεις.............................
ο κοσνικ με συκοφαντει..................νομιζω πρεπει να το αναλαβεις.............................
αυτο λεω και εγω βαλε τους στην θεση τους........................Εγω δεν καταλαβαινω γιατι οποιο νεο νικ βλεπετε πρεπει να ειναι ντε και καλα η μαριαννα.
δεν το κανετε μονο στην συγκεκριμενη αλλα και σε αλλους.
ειναι σιγουρο πως δεν ειναι,μπορει να ειναι καποιος που κανει χαβαλε,μπορει οντως να ειναι καποια που θελει να μπει στην παρεα.
και στο κατω κατω τι μας χαλαει,χαβαλες να γινεται ρε.
Τους αρεσει τυπε να κανουν τους ντεντεκτιβ....Εγω δεν καταλαβαινω γιατι οποιο νεο νικ βλεπετε πρεπει να ειναι ντε και καλα η μαριαννα.
ειναι σιγουρο πως δεν ειναι,μπορει να ειναι καποιος που κανει χαβαλε,μπορει οντως να ειναι καποια που θελει να μπει στην παρεα.
ποιο παιδακι..................................τι λες μωρετι σου φταίει το παιδάκι![]()
ε κατσε ρε ολοκληρο ποκεμοντ εχεις για αβαταρ δεν μπορεις να το στειλεις να καθαρισει για την μαριαννα μας,την γιατρο του σαιτ;Ναι λεγε τετοια...να με πουν και νταβατζη σου...
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι οποιο νεο νικ βλεπετε πρεπει να ειναι ντε και καλα η μαριαννα.
μπορεις να το βουλωσεις επιτελους....................................δεν εχω κλωνοσυμφωνώ, απλώς όταν βλέπω κλώνο της μαριάννας χάνω τον έλεγχο![]()
ε καλα και εσυ εχεις καμια 50αρια,αλλα οταν βλεπεις καποια θυληκα νικ μην πιστευεις οτι ειναι η μαριαννα.συμφωνώ, απλώς όταν βλέπω κλώνο της μαριάννας χάνω τον έλεγχο![]()
τι νταβατζη..............γιατι το λες αυτο,εκδιδομενη ειμαι;;;;;;;;;;;;;;;;...............Ναι λεγε τετοια...να με πουν και νταβατζη σου...
Ποιο Ποκεμον ρε βλακα?Απο Γιαπωνεζικο καρτουν ειναι ο τυπαςε κατσε ρε ολοκληρο ποκεμοντ εχεις για αβαταρ δεν μπορεις να το στειλεις να καθαρισει για την μαριαννα μας,την γιατρο του σαιτ;
τι νταβατζη..............γιατι το λες αυτο,εκδιδομενη ειμαι;;;;;;;;;;;;;;;;...............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
α,ναι,συγνωμη,τεραστια διαφοραΠοιο Ποκεμον ρε βλακα?Απο Γιαπωνεζικο καρτουν ειναι ο τυπας
Και το καρτουν αυτο πανιβλακα περισσοτερα αρχιδια εχει απο σεναα,ναι,συγνωμη,τεραστια διαφορα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τον snake τον ηξερες... τον vegeta δεν...?ε κατσε ρε ολοκληρο ποκεμοντ εχεις για αβαταρ δεν μπορεις να το στειλεις να καθαρισει για την μαριαννα μας,την γιατρο του σαιτ;
τα εχεις δοκιμασει τυπε ε;Και το καρτουν αυτο πανιβλακα περισσοτερα αρχιδια εχει απο σενα
δεν το ξερεις?οι κοπελες εδω μεσα ειμαστε οι πουτανες ή κλωνοι....τι νταβατζη..............γιατι το λες αυτο,εκδιδομενη ειμαι;;;;;;;;;;;;;;;;...............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αδικο αυτο ομως...........................................δεν το ξερεις?οι κοπελες εδω μεσα ειμαστε οι πουτανες ή κλωνοι....
αλλα τα πμ για καμακι χιλιαδες....δεν το ξερεις?οι κοπελες εδω μεσα ειμαστε οι πουτανες ή κλωνοι....
Ρε τυπε..αποτομος και παρεξηγησιαρης μας βγηκες...πως και ετσι?Και το καρτουν αυτο πανιβλακα περισσοτερα αρχιδια εχει απο σενα