sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Για λεγε...εδω με πμ..με τηλεγρφημα....ιπποτη μου :-*για να λεμε και την αληθεια εχω αρχισει παλι να σπαζομαι με καποια που διαβαζω![]()
Για λεγε...εδω με πμ..με τηλεγρφημα....ιπποτη μου :-*για να λεμε και την αληθεια εχω αρχισει παλι να σπαζομαι με καποια που διαβαζω![]()
;)Παω και εγω για νανακια, τα λεμε...
μπαιΠαω και εγω για νανακια, τα λεμε...
μηπως θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει για ποιο λογο δημιουργουνται οι κλωνοι?![]()
μπορεις να μην ασχολεισαι μαζι μου................και να μην γραφεις μλκιες για μενα....................Γι αυτο το νικ Μαριαννα2004 εχει να κανει συνδεση απο τις 17:42?
Λυπαμαι, δεν σε αντιλαμβανομαι.μπορεις να μην ασχολεισαι μαζι μου................και να μην γραφεις μλκιες για μενα....................
Εχεις ΠΜμπορεις να μην ασχολεισαι μαζι μου................και να μην γραφεις μλκιες για μενα....................
Ποτε δεν εβρισα η χλευασα κανεναν μεσω κλωνου και οι κλωνοι μου ειναι δηλωμενοι ολοι εκτος απο 2
οι δυο αυτοι παραπεμπονται στον τριτο και πεμπτο λογο για κλωνο
με αντιλαμβανεσαι πληρως......................δε στο λεω με κακια............απλα δεν θελω να υποννοεις οτι εχω κλωνους η οτι οποια γραφτει ειμαι εγω.......................Λυπαμαι, δεν σε αντιλαμβανομαι.
Δεν υπονοησα κατι τετοιο εγω, μαλλον δεν διαβασες καλα.με αντιλαμβανεσαι πληρως......................δε στο λεω με κακια............απλα δεν θελω να υποννοεις οτι εχω κλωνους η οτι οποια γραφτει ειμαι εγω.......................
με αντιλαμβανεσαι πληρως......................δε στο λεω με κακια............απλα δεν θελω να υποννοεις οτι εχω κλωνους η οτι οποια γραφτει ειμαι εγω.......................
ειπες οτι εχω να κανω συνδεση απο 17.42 και μιλουσα απο αλλο νικ.................Δεν υπονοησα κατι τετοιο εγω, μαλλον δεν διαβασες καλα.
να το κοψεις εσυ αυτο.................δεν σου το επιτρεπω............................ενταξει το πιασεςεγώ το είπα αυτό καλέ![]()
Κοσνικ αν εχεις κατι τοσο σοβαρο να πεις πες το καθαρα και ασε τα μισολογανα το κοψεις εσυ αυτο.................δεν σου το επιτρεπω............................ενταξει το πιασες
να το κοψεις εσυ αυτο.................δεν σου το επιτρεπω............................ενταξει το πιασες
Κοσνικ αν εχεις κατι τοσο σοβαρο να πεις πες το καθαρα και ασε τα μισολογα
Μαριανννα απαντα στο ΠΜ που σου εστειλα
ο κοσνικ με συκοφαντει..................νομιζω πρεπει να το αναλαβεις.............................Κοσνικ αν εχεις κατι τοσο σοβαρο να πεις πες το καθαρα και ασε τα μισολογα
Μαριανννα απαντα στο ΠΜ που σου εστειλα