pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Σωστο και αυτο,φαντασια να εχουμεΜαγκιά της.....πες και συ ότι είσαι 70αρης και οδηγάς harley....κανείς δε σε υποχρεώνει να λες αλήθειες εδώ μέσα
Σωστο και αυτο,φαντασια να εχουμεΜαγκιά της.....πες και συ ότι είσαι 70αρης και οδηγάς harley....κανείς δε σε υποχρεώνει να λες αλήθειες εδώ μέσα
Γκλ.....βάλε ότι βύσμα έχεις να βγάλουμε από μπαν τον ερευνητάρα!!!!!!!!!!
Οπως κανενας δεν σε υποχρεωνει να προσπαθεις να επιβαλλεις την αποψη σου λεγοντας κατι που δεν ισχυει.... οπως κανεις δεν υποχρεωνει και εμενα να πιστεψω εσενα και αυτη. Ειπα απλα την γνωμη μου εσυ πας να επιβληθεις.
skopia skopia di sko:-*
δεν γινεται πλεον φιλε.....ο ερευνητης αν και ατομο υψηλου αικιου οπως ειπες επεσε σε παγιδα στημενη απο καιρο για πενταχρονα...........Γκλ.....βάλε ότι βύσμα έχεις να βγάλουμε από μπαν τον ερευνητάρα!!!!!!!!!!
Bold, αν μετραει καθολου ο λογος μου για σενα, σου λεω φιλε οτι δεν προκειται για απατεωνισσα.
zero tre, zero tre, quatro, cique, sei, na na na nana na na
il telefono 'e qui ma non squilla mai....
Ποιος σου εμαθε τα κολπα?πες του να σβήσει τα κούκις ρε![]()
δεν γινεται πλεον φιλε.....ο ερευνητης αν και ατομο υψηλου αικιου οπως ειπες επεσε σε παγιδα στημενη απο καιρο για πενταχρονα...........
o κος αλεξης ξερει παντα τι λεει και φυσικα μετραει ο λογος του.................ειναι απο τα πιο σοβαρα προσωπα εδω.................Bold, αν μετραει καθολου ο λογος μου για σενα, σου λεω φιλε οτι δεν προκειται για απατεωνισσα.
Μαριαννα δουλεια βρηκες?Εψαχνες νομιζωo κος αλεξης ξερει παντα τι λεει και φυσικα μετραει ο λογος του.................ειναι απο τα πιο σοβαρα προσωπα εδω.................
μην το συνεχιζεις ο μαστερ ειναι καλο παιδι ,ουτε καθεται σε ξενα σπιτια οπως ο ερευνητης...............................Και όσοι γνωρίζετε τον ΜΑΛΑΚΑ (από δω και μπρος έτσι θα λέγετε, και με κεφαλαία γράμματα το μαλάκας) προσωπικά,κάντε μου μια χάρη και πείτε του να πάει να γαμηθεί από μένα....πλιζ ;)
Ντροπη να βριζουμε,να μεινουμε στα πλαισια του χαβαλε παρακαλωΚαι όσοι γνωρίζετε τον ΜΑΛΑΚΑ (από δω και μπρος έτσι θα λέγετε, και με κεφαλαία γράμματα το μαλάκας) προσωπικά,κάντε μου μια χάρη και πείτε του να πάει να γαμηθεί από μένα....πλιζ ;)
ειναι μια κατασταση κατατην οποια μειωνεται η παροχη του αερα στους πνευμονες του ασθενη
δεν σε αφορα αυτο καλε μου πιστολερο...............................Μαριαννα δουλεια βρηκες?Εψαχνες νομιζω![]()
Αβραμη, εισαι πολυ φαουλ και αδικεις τον εαυτο σου. Δεν μας εχεις συνηθισει σε τετοια.Και όσοι γνωρίζετε τον ΜΑΛΑΚΑ (από δω και μπρος έτσι θα λέγετε, και με κεφαλαία γράμματα το μαλάκας) προσωπικά,κάντε μου μια χάρη και πείτε του να πάει να γαμηθεί από μένα....πλιζ ;)
Απο ενδιαφερον ρωτησαδεν σε αφορα αυτο καλε μου πιστολερο...............................