Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
Οπως κανενας δεν σε υποχρεωνει να προσπαθεις να επιβαλλεις την αποψη σου λεγοντας κατι που δεν ισχυει.... οπως κανεις δεν υποχρεωνει και εμενα να πιστεψω εσενα και αυτη. Ειπα απλα την γνωμη μου εσυ πας να επιβληθεις.

Σαφώς και έχεις κάθε δικαίωμα να μην πιστεύεις και εμένα και την Μάριαν,και να μας θεωρείς ψεύτες....αρκεί,να μην το διατυμπανίζεις σε όλο το φόρουμ,σαν το άλλο το αρχίδι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Γκλ.....βάλε ότι βύσμα έχεις να βγάλουμε από μπαν τον ερευνητάρα!!!!!!!!!!
δεν γινεται πλεον φιλε.....ο ερευνητης αν και ατομο υψηλου αικιου οπως ειπες επεσε σε παγιδα στημενη απο καιρο για πενταχρονα...........

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Bold, αν μετραει καθολου ο λογος μου για σενα, σου λεω φιλε οτι δεν προκειται για απατεωνισσα.

Δεν ειναι θεμα αν μετραει ο λογος σου η οχι.
Ο λογος μετραει μονο αν ειναι αποδειξιμος  :grin:
Μια απλη ερωτηση εκανα στην "γιατρο" και αγχωθηκε
αρχισε να ψαχνει στο γκουκλ... παρεθεσα ακριβως το σημειο
που ειναι ολοιδιο με την απαντηση της. Να το ειχε διαβασει και να το θυμοταν
ακριβως απεξω το αποκλειουμε!

Επισκέπτης
δεν γινεται πλεον φιλε.....ο ερευνητης αν και ατομο υψηλου αικιου οπως ειπες επεσε σε παγιδα στημενη απο καιρο για πενταχρονα...........

Δέχεσαι να κάνουμε ανταλλαγή;;;; Να κάνουμε μπαν τον μαλάκα και να φέρουμε πίσω τον ερευνητή;;;;;; Συνεννοήσου,με όλο τα παιδιά του team :rockon:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Bold, αν μετραει καθολου ο λογος μου για σενα, σου λεω φιλε οτι δεν προκειται για απατεωνισσα.
o κος αλεξης ξερει παντα τι λεει και φυσικα μετραει ο λογος του.................ειναι απο τα πιο σοβαρα προσωπα εδω.................

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396

Επισκέπτης
Και όσοι γνωρίζετε τον ΜΑΛΑΚΑ (από δω και μπρος έτσι θα λέγετε, και με κεφαλαία γράμματα το μαλάκας) προσωπικά,κάντε μου μια χάρη και πείτε του να πάει να γαμηθεί από μένα....πλιζ ;)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Και όσοι γνωρίζετε τον ΜΑΛΑΚΑ (από δω και μπρος έτσι θα λέγετε, και με κεφαλαία γράμματα το μαλάκας) προσωπικά,κάντε μου μια χάρη και πείτε του να πάει να γαμηθεί από μένα....πλιζ ;)
μην το συνεχιζεις ο μαστερ ειναι καλο παιδι ,ουτε καθεται σε ξενα σπιτια οπως ο ερευνητης...............................

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ντροπη να βριζουμε,να μεινουμε στα πλαισια του χαβαλε παρακαλω :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Λοιπον για οσους ενδιαφερονται πραγματικα για το τι συμβαινει οταν παιζει βρογχοσπασμος... ας εμπιστευτουν την προταση ενος πληροφορικαριου που δεν εχει σχεση με ιατρικη και "γιατρους" οπως η μαριαννα μιας και το εχω διαβασει.

Λοιπον καποιοι μυς μεσα στα τοιχωματα των βρογχων συσπωνται , γινεται συσπαση λογω καποιου ερεθισματος.... (αλλεργια ή κατι αλλο) με αποτελεσμα να στενευουν και να δημιουργειται βρογχοσπασμος (στενωση των αεραγωγων) και μισο λεπτο να βρω και το ποστ της "γιατρου" να το συγκρινουμε με αυτο που λεω.

Π.Σ Δεν εχω ασχοληθει ποτε με ιατρικη παρα μονο 2-3 φορες στο παρελθον εχω διαβασει καποια αρθρα

ΟΚ την βρηκα ... θαυμαστε

ειναι μια κατασταση κατατην οποια  μειωνεται η παροχη του αερα στους πνευμονες του ασθενη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Αβραμη, εισαι πολυ φαουλ και αδικεις τον εαυτο σου. Δεν μας εχεις συνηθισει σε τετοια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom