Επισκέπτης
τι θα ελεγες εσυ καραγκιοζακο..................
Τι σου έκανε ρε ο πιστολέρο;;;;;;;
τι θα ελεγες εσυ καραγκιοζακο..................
Φοιτήτρια είναι ακόμα ρε.....
πωωωωωωωωωωω ρε φιλεεεεεεεΌλα τα ξυρίζω εκτός από το μαλλί μου που είναι μπόλικο και μπορώ να το κάνω και ράστα.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Α....και τα φρύδια μου δεν ξυρίζω
πως ετσι ρε τυπε;εκανες λαθος και ποσταρες και με το αλλο νικ ταυτοχρονα;![]()
Πες κ για χέρια,πόδια,στήθος που ξυρίζει ο Αβράμης καμία συμβουλή τώρα!!!!![]()
![]()
![]()
Και γω σε αγαπω :-* απαντηση δεν εδωσες ομωςτι θα ελεγες εσυ καραγκιοζακο..................δεν περιμενα κατι καλυτερο...................
Πώς το έπαθες;;;;Α....και τα φρύδια μου δεν ξυρίζω
ε και? εδω το ξερω εγω που δεν εχω ουδεμια σχεση με την ιατρικη.
Π.Σ Οσο εισαι εσυ 40αρης αλλο τοσο ειναι και αυτη ιατρος![]()
![]()
![]()
ηταν λογικο γιατι ειχε τρια προφιλ....αλλα δεν θα πω ποια ειναι τα αλλα ....Τι έγινε ρε....έγινε μπαν ο ερευνητής;;;;;;;;;;;;
ε και? εδω το ξερω εγω που δεν εχω ουδεμια σχεση με την ιατρικη.
Π.Σ Οσο εισαι εσυ 40αρης αλλο τοσο ειναι και αυτη ιατρος![]()
![]()
![]()
αφου ρε καραγκιοζη αυτη ειναι η απαντηση.............τι ηθελες να σου απαντησω οτι ναι κατι αλλο...............ποσο καραγκιοζηδες ειστε ολοι........................ακριβως η απαντηση της ειναι κλεμμενη απο εδω ->
5ο λημμα απο την αρχη
"O βρογχόσπασμος είναι μια κατάσταση κατά την οποία μειώνεται αιφνιδίως η παροχή αέρα στους πνεύμονες, "
tritomati.blogspot.com/.../blog-post_31.html
Ωχ, σοβαρα???? Τι εγινε??? Εξαιτιας των χθεσινων?Τι έγινε ρε....έγινε μπαν ο ερευνητής;;;;;;;;;;;;
τι θα ελεγες εσυ καραγκιοζακο..................δεν περιμενα κατι καλυτερο...................
Ωχ, σοβαρα???? Τι εγινε??? Εξαιτιας των χθεσινων?
ηταν λογικο γιατι ειχε τρια προφιλ....αλλα δεν θα πω ποια ειναι τα αλλα ....
χτες την νυχτα με αποκαλεσε τραβεστι πληρωμενη και τσατσο....................τον εκανα ρεπορτ..........................ηταν λογικο γιατι ειχε τρια προφιλ....αλλα δεν θα πω ποια ειναι τα αλλα ....
Οχι ρε συ Αβραμη, δεν ειναι κακος ο μαστερακος.Ελπίζω να κάνανε μπαν και το μάστερ21.....αλλιώς θα αρχίσω να βγάζω αφρούς......![]()
οχι....ισα ισα ο μαστερ θα ειναι στους επομενους τιμημενους μαζι με σταμ90 και χαουζ....Ελπίζω να κάνανε μπαν και το μάστερ21.....αλλιώς θα αρχίσω να βγάζω αφρούς......![]()
Το νουμερο 11 θελω παρακαλωμην ασχολείσαι ρε με νούμερα![]()