Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
αυτά είναι...να στύσουμε ένα μπαμ-μπαμ?
δικτυο κορμου τυπε? ή τοπικο?
Το πρωτο ειναι αδυνατον. Το δευτερο ειναι δυνατο.
αυτά είναι...να στύσουμε ένα μπαμ-μπαμ?
Τι εγινε...ολοι κοτα φαγαμε σημερα...και μαλιστα στον φουρνο...Κοτόπουλο με πατατούλες έφτιαξα στο φούρνο...
ο καλύτερος είσαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Κοτόπουλο με πατατούλες έφτιαξα στο φούρνο...
δικτυο κορμου τυπε? ή τοπικο?
Το πρωτο ειναι αδυνατον. Το δευτερο ειναι δυνατο.
Σιγά μωρέ...μία που θα την βγάλει..και μία που θα την βάλει..ΦΥσικα και αλλαζει η IP με το ρισετ στο ρουτερακι.
Απλα ειναι μαλακια να κανεις ολοκληρο ρισετ στο ρουτερ για να αλλαξεις την IP
που παιρνεις απο το DSLAM για να βγεις στο δικτυο κορμου.
και συ ?
ααααχαχχαχαχαχαχαχ και η μαδερ τετοιο εχει
Βυζια θα βγαλω , καλα το ειπα το μεσημερι![]()
Σιγά μωρέ...μία που θα την βγάλει..και μία που θα την βάλει..
Τη πρίζα...![]()
Το ξέρω αυτό που λες..αλλά εγώ γι'αυτές τις τρύπες δεν παίρνω μολυβάκι..παίρνω στυλό...Οχι . Οταν λεμε ρισετ στο ρουτερακι εννοουμε να πατησει με ενα μολυβακι του κουμπακι του απο πισω
συνηθως οταν σκαλωνει το λειτουργικο συστηματακι που εχει μεσα του το μηχανημα γινεται αυτο και δειχνει αλλα ντι αλλων στα πεδια. Κατι σαν επανεκκινηση . Να το βγαλεις απλα απο την πριζα και να το ξαναβαλεις για να αλλαξεις διευθυνση (IP) και παλι δεν ειναι καλη τακτικη , μπορεις απλα να μπεις μεσα στο web interface του δινοντας την διευθυνση του ετσι -> και να την αλλαξεις απο εκει κανοντας επανεκκινηση της συνδεσης.
Ααααααααααααχαχαχαχαχα...:S ρουτερ ειναι . δεν ειναι πελατης![]()
Το ξέρω αυτό που λες..αλλά εγώ γι'αυτές τις τρύπες δεν παίρνω μολυβάκι..παίρνω στυλό...
εντωμεταξύ η φάση που ξηγάτε το θέμα με την ΙΡ μου φαίνεται φάση "δεν γαμάμε που δεν γαμάμε, δεν πάμε για ψάρεμα"...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
σκασε κλωνε............................δεν είναι έτσιεγώ έχω θέμα
![]()
εντωμεταξύ η φάση που ξηγάτε το θέμα με την ΙΡ μου φαίνεται φάση "δεν γαμάμε που δεν γαμάμε, δεν πάμε για ψάρεμα"...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
σκασε κλωνε............................![]()
ερώτηση:
αν κάνω ρισέτ με το κουμπάκι, δεδομένου ότι έχω συνδέσει το ρούτερ με usb αφού με το καλώδιο ethernet δεν γινόταν δουλειά (κάτι πρέπει να έχει χαλάσει στην υποδοχή της κάρτας δικτύου), όταν θα γίνει το ρισέτ θα πρέπει να ξαναπεράσω από το σιντάκι τους ντράιβερς???![]()
Επιστήμονα μου εσύ...χαχαχα στυλο , μολυβι , διαβητη , μαχαιρι απλα προσεξε μην κοψεις και κανα χερι!!!!! Οτι δουλευει!
πηγαινε εναρξη ... γραψε cmd στο μαυρο που θα σου εμφανισει γραψε ipconfig
και δες εκει που λεει (προεπιλεγμενη πυλη) <=> default gateway την ip που εχει εκει
βαλτην στον explorer / mozilla με το http:// μπροστα για να μπεις στο ρουτερ και να κανεις απο εκει
επανεκκινηση της συνδεσης σου οταν θες να αλλαζει διευθυνση χωρις να βγαζεις πριζες και πολυμπριζα!