Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
ο καλύτερος είσαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ακριβώς.....είναι τιμή μου....στο κάτω-κάτω,όσοι πήγανε δεν κάναν τίποτε άλλο από το να υπακούν τον κάθε βρωμιάρη,που υποτίθεται ότι έχει εξουσία......τα αρχίδια μου έχει......αν δεν είσαι στη βουλή,δεν έχεις καμιά δύναμη εξουσίας..... :2funny: ;)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
δικτυο κορμου τυπε? ή τοπικο?  :grin:

Το πρωτο ειναι αδυνατον. Το δευτερο ειναι δυνατο.

έλα ρε μλκ.,..

6a00c2252c11708e1d00ccff8ea4854064-500pi.jpg

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ΦΥσικα και αλλαζει η IP με το ρισετ στο ρουτερακι.

Απλα ειναι μαλακια να κανεις ολοκληρο ρισετ στο ρουτερ για να αλλαξεις την IP

που παιρνεις απο το DSLAM για να βγεις στο δικτυο κορμου.
Σιγά μωρέ...μία που θα την βγάλει..και μία που θα την βάλει..

Τη πρίζα... :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Σιγά μωρέ...μία που θα την βγάλει..και μία που θα την βάλει..

Τη πρίζα... :2funny:

Οχι . Οταν λεμε ρισετ στο ρουτερακι εννοουμε να πατησει με ενα μολυβακι του κουμπακι του απο πισω
συνηθως οταν σκαλωνει το λειτουργικο συστηματακι που εχει μεσα του το μηχανημα γινεται αυτο και δειχνει αλλα ντι αλλων στα πεδια. Κατι σαν επανεκκινηση . Να το βγαλεις απλα απο την πριζα και να το ξαναβαλεις για να αλλαξεις διευθυνση (IP) και παλι δεν ειναι καλη τακτικη , μπορεις απλα να μπεις μεσα στο web interface του δινοντας την διευθυνση του ετσι -> και να την αλλαξεις απο εκει κανοντας επανεκκινηση της συνδεσης.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Οχι . Οταν λεμε ρισετ στο ρουτερακι εννοουμε να πατησει με ενα μολυβακι του κουμπακι του απο πισω
συνηθως οταν σκαλωνει το λειτουργικο συστηματακι που εχει μεσα του το μηχανημα γινεται αυτο και δειχνει αλλα ντι αλλων στα πεδια. Κατι σαν επανεκκινηση . Να το βγαλεις απλα απο την πριζα και να το ξαναβαλεις για να αλλαξεις διευθυνση (IP) και παλι δεν ειναι καλη τακτικη , μπορεις απλα να μπεις μεσα στο web interface του δινοντας την διευθυνση του ετσι -> και να την αλλαξεις απο εκει κανοντας επανεκκινηση της συνδεσης.
Το ξέρω αυτό που λες..αλλά εγώ γι'αυτές τις τρύπες δεν παίρνω μολυβάκι..παίρνω στυλό...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Το ξέρω αυτό που λες..αλλά εγώ γι'αυτές τις τρύπες δεν παίρνω μολυβάκι..παίρνω στυλό...

χαχαχα στυλο , μολυβι , διαβητη , μαχαιρι απλα προσεξε μην κοψεις και κανα χερι!!!!! Οτι δουλευει!

πηγαινε εναρξη ... γραψε cmd στο μαυρο που θα σου εμφανισει γραψε ipconfig

και δες εκει που λεει (προεπιλεγμενη πυλη) <=> default gateway την ip που εχει εκει

βαλτην στον explorer / mozilla με το http:// μπροστα για να μπεις στο ρουτερ και να κανεις απο εκει

επανεκκινηση της συνδεσης σου οταν θες να αλλαζει διευθυνση χωρις να βγαζεις πριζες και πολυμπριζα!  

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
166
εντωμεταξύ η φάση που ξηγάτε το θέμα με την ΙΡ μου φαίνεται φάση "δεν γαμάμε που δεν γαμάμε, δεν πάμε για ψάρεμα"...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

filistaios

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εντωμεταξύ η φάση που ξηγάτε το θέμα με την ΙΡ μου φαίνεται φάση "δεν γαμάμε που δεν γαμάμε, δεν πάμε για ψάρεμα"...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

δεν είναι έτσι :birdman: εγώ έχω θέμα :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

αλλο το γαμησι αλλο η δουλεια αδερφε....

Δεν μπορεις να πας να ζητησεις δουλεια και να μην γνωριζεις βασικα πραγματα.

Μια ζωη στο 700αρι θα εισαι με τον φοβο μην σε απολυσουν και θα λες και ευχαριστω.

filistaios

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ερώτηση:

αν κάνω ρισέτ με το κουμπάκι, δεδομένου ότι έχω συνδέσει το ρούτερ με usb αφού με το καλώδιο ethernet δεν γινόταν δουλειά (κάτι πρέπει να έχει χαλάσει στην υποδοχή της κάρτας δικτύου), όταν θα γίνει το ρισέτ θα πρέπει να ξαναπεράσω από το σιντάκι τους ντράιβερς??? :helpplea:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ερώτηση:

αν κάνω ρισέτ με το κουμπάκι, δεδομένου ότι έχω συνδέσει το ρούτερ με usb αφού με το καλώδιο ethernet δεν γινόταν δουλειά (κάτι πρέπει να έχει χαλάσει στην υποδοχή της κάρτας δικτύου), όταν θα γίνει το ρισέτ θα πρέπει να ξαναπεράσω από το σιντάκι τους ντράιβερς??? :helpplea:

περιμενε 2 λεπτα... να κανω ρισετ το ρουτερ να δουμε αν θα αλλαξει η IP
ειμαι πολυ περιεργος να δω τι πατατες λενε ορισμενοι και εχουν και πτυχιο  :2funny: :2funny: :2funny:

δωσε μου 5 λεπτα και επιστρεφω, Ποιους ντραιβερς? ξεχασε το δεν γινεται αυτο.(δεν χρειαζεται να γινει)

Θα κανουμε και ολα τα τεστ αναλυτικα για να δουμε ποιο σημειο του δικτυου σου εχει το προβλημα.

Υπομονη.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
χαχαχα στυλο , μολυβι , διαβητη , μαχαιρι απλα προσεξε μην κοψεις και κανα χερι!!!!! Οτι δουλευει!

πηγαινε εναρξη ... γραψε cmd στο μαυρο που θα σου εμφανισει γραψε ipconfig

και δες εκει που λεει (προεπιλεγμενη πυλη) <=> default gateway την ip που εχει εκει

βαλτην στον explorer / mozilla με το http:// μπροστα για να μπεις στο ρουτερ και να κανεις απο εκει

επανεκκινηση της συνδεσης σου οταν θες να αλλαζει διευθυνση χωρις να βγαζεις πριζες και πολυμπριζα!  
Επιστήμονα μου εσύ... :smitten: :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom