KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Τι εταιρία είσαι?γουλφάκι αυτό που είπες για το ρισέτ στο ρούτερ δεν μπορεί να πιάσει
με το ρισέτ δεν αλλάζει και η IP του ρούτερ
Τι εταιρία είσαι?γουλφάκι αυτό που είπες για το ρισέτ στο ρούτερ δεν μπορεί να πιάσει
Γεια σου Καίτη.....ο άνδρας σου καπνίζει τώρα,μετά τον φραπέ...περίμενε τον....![]()
οχι καλε απλως καποιος ζητησε να του δειξω τα βυζια μου για να μη διωξειαυτα ειχα προχειρα
![]()
σταματα εσυ γιατι θα σ'αφησω νηστικοετσι ειναι τα βυζια σου
για στειλτα μου με πμ![]()
ελα αν θες κανουμε και βιντεοτσατσταματα εσυ γιατι θα σ'αφησω νηστικο![]()
Τι εταιρία είσαι?
δεν ειναι τα δικα μου καλε.το ειπα αυτο...κιθαρουλη και τα δικα μου παντως αυτου του size ειναι.να τα κοψω?να τα χαίρεσαι
και ποιός τράβηξε την φώτο αν επιτρέπεται?![]()
Μπαρε να σου στειλω τα δικα μου...?ετσι ειναι τα βυζια σου
για στειλτα μου με πμ![]()
δεν ειναι τα δικα μου καλε.το ειπα αυτο...κιθαρουλη και τα δικα μου παντως αυτου του size ειναι.να τα κοψω?
δεν ειναι τα δικα μου καλε.το ειπα αυτο...κιθαρουλη και τα δικα μου παντως αυτου του size ειναι.να τα κοψω?
:oΜπαρε να σου στειλω τα δικα μου...?
Κανονισε εσυ να μας εχεις με το πουλι στο χερι ολη μερα με αυτα που λες......δεν ειναι τα δικα μου καλε.το ειπα αυτο...κιθαρουλη και τα δικα μου παντως αυτου του size ειναι.να τα κοψω?
γουλφάκι αυτό που είπες για το ρισέτ στο ρούτερ δεν μπορεί να πιάσει
Ε το είπα....γιατί όπως τον βάρο τον έκανα για ηλεκτρολόγο...εσένα σε έκανα για φαντάρο....![]()
Για την συγκεκριμένη δεν ξέρω..ον τέλεκομς(με ρούτερ PIRELLI- καλά που δεν είναι και goodyear
)
Τα ιταλικα?άκου κει..φαντάρος...γαμώ τα πτυχία μου γαμώ![]()
![]()
![]()
![]()
θααα τα κόψωωωωωωωωωωωωωωω....
τα ρημάδια τα βυζιά μουυυυ...(τιρουριρου ρι, τιρουριρου ρι!!!)
άκου κει..φαντάρος...γαμώ τα πτυχία μου γαμώ![]()
![]()
![]()
![]()
ti na sou pw...s'emena douleuei...den ekatse h idia fash...alla to'xw 3anakanei kai epiase
Για την συγκεκριμένη δεν ξέρω..
Εγώ έχω Hellas online και κάθε φορά που κάνω ρισετ αλλάζει και η αι πι του ρούτερ..εκτός αν κάνεις αίτηση για στάτικ αι πι η οποία κοστίζει 7 ευρώπουλα και κάτι ψιλά..
σ'επιασε η ανοιξη για τα καλα ε? ;)Κανονισε εσυ να μας εχεις με το πουλι στο χερι ολη μερα με αυτα που λες......![]()