gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ευτυχως εμεινε η μπουμπ γιατι θα αυτοχειριαζομασταν εδω μεσα.....η μπαϊτ μιουταρίστηκε
η οχια κάνει γκεστ εμφανίσεις
το ίδιο και η ερι
ευτυχως εμεινε η μπουμπ γιατι θα αυτοχειριαζομασταν εδω μεσα.....η μπαϊτ μιουταρίστηκε
η οχια κάνει γκεστ εμφανίσεις
το ίδιο και η ερι
ευτυχως εμεινε η μπουμπ γιατι θα αυτοχειριαζομασταν εδω μεσα.....
τι ειναι αυτο;πως λεμε στο κουρμπετι;έλα σώπα σώπα, η λουκ βγήκε on probation
τι ειναι αυτο;πως λεμε στο κουρμπετι;
ποιος πληρωσε την εγγυηση δεν ξερεις ομως....ουφ πια, δε βλέπεις ταινίες? >
αποφυλακίστηκε υπό όρους, δεν είναι ακόμα εντελώς λέφτερη
η σιλβα ειναι in love....Με την κλώνα μιλήσαμε - η σιλβα παίζει? Μου έλειψαν οι παιχνιδιάρικες μπούρδες της. Έτσι στην πλακίτσα θα το ρίξω από δω και πέρα - δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναμπω στα πολιτικά με τα πυροβολημένα τυπάκια της Χρυσής Αυγής που κάνουνε πάρτυ εδώ μέσα, απ΄ ότι είδα χθες βράσυ. Δεν ξέρουνε από που κλάνει ο ασβός από πραγματική ζωή και μιλάνε για χούντα, Κύπρο κλπ...
για να βριζουμε το καλοκαιρι που δεν εχει μπαλα.....οχι εγω γενικα ....απορω γτ ασχολειστε με τα πολιτικα
Κοίτα,απορω γτ ασχολειστε με τα πολιτικα
Αφού σε πειράζουμε βρε κουτό. Απλά, δε θέλουμε να μας πρήζεις τα @@ περί σχέσεων κλπ - δεν υπάρχουν πια. Ούτε φράγκα. Μαλακία μόνο από δω και στο εξής.καλημερεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πριστιν:και συ απο το μπουρδελα... ;)
παλι καλα που δεν μας εβαλες αυτουπολοιποι:
Αφού σε πειράζουμε βρε κουτό. Απλά, δε θέλουμε να μας πρήζεις τα @@ περί σχέσεων κλπ - δεν υπάρχουν πια. Ούτε φράγκα. Μαλακία μόνο από δω και στο εξής.
καλημερεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μαριαν:θεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεενξξξξξ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
η σιλβα παίζει? Μου έλειψαν οι παιχνιδιάρικες μπούρδες της.