Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ναι ρε μαζούτ κι οι 17χρονες είναι σε θέση να ξέρουν αν ο άλλος γαμάει καλά ή όχι. Ανέκδοτο να πεις στο μουνί τους χύνουν
κοιτα εσυ που δεν εχεις ερωτικες εμπειριες περα απο πουτανες,δεν μπορει να ξερεις.οι 17χρονες που πανε σχολειο με ατομα τις ηλικιας τους,και βλεπουν τα βλαμενα 17χρονα να τον παιζουν αντι να τις γαμανε,ε κατι ξερουν καλυτερα αυτες.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
κοιτα εσυ που δεν εχεις ερωτικες εμπειριες περα απο πουτανες,δεν μπορει να ξερεις.οι 17χρονες που πανε σχολειο με ατομα τις ηλικιας τους,και βλεπουν τα βλαμενα 17χρονα να τον παιζουν αντι να τις γαμανε,ε κατι ξερουν καλυτερα αυτες.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι μας λες σοβαρα? Γιατη εγω που ζηταω  :zfuck: :zfuck: και μου λενε ειμαι παρθενα και δεν ειμαι ετοιμη τι να πω? :tickedoff:

Επισκέπτης
[move][size=20pt]εχει παραγινει το κακο με τους κλωνους δεν ξερουμε τι μας γινεται[/size]
[/move]
αποστολης
μπολντεμορτ
μαστερ 21
σταμ 90
σοτιροφ
μποξερ 13
αλεκος
.
.
.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
[move][size=20pt]εχει παραγινει το κακο με τους κλωνους δεν ξερουμε τι μας γινεται[/size]
[/move]
αποστολης
μπολντεμορτ
μαστερ 21
σταμ 90
σοτιροφ
μποξερ 13
.
.
.

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Εισαι λακαμας η το πεζεις?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
έχεις δίκιο αλβανέ, όταν πάρεις πράσινη κάρτα και μάθεις τη γλώσσα έλα να μιλήσουμε σοβαρά

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
[/move]
αποστολης
μπολντεμορτ
μαστερ 21
σταμ 90
σοτιροφ
μποξερ 13
.
.
.

αν αφαιρεσουμε τους κλωνους και εξακολουθεις να μη ξερεις τι σου γινεται, τι να κοιταξουμε?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι μας λες σοβαρα? Γιατη εγω που ζηταω  :zfuck: :zfuck: και μου λενε ειμαι παρθενα και δεν ειμαι ετοιμη τι να πω? :tickedoff:
να τις φερεις σε μενα που ειμαι ανωδυνος ξεπαρθενευτης,να στις εκπαιδευσω και να στις παραδοσω.δωρεαν γιατι εισαι φιλος.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αναψαν τα αιματα! Ρε μαλακα και εσυ μας επρηξες τα αρχιδια με τους κλωνους!  :jerking: :jerking: :jerking:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
να τις φερεις σε μενα που ειμαι ανωδυνος ξεπαρθενευτης,να στις εκπαιδευσω και να στις παραδοσω.δωρεαν γιατι εισαι φιλος.
τι λέει ο αλβανός, εδώ του ρίχνουν χυλόπιτα οι παλάμες του

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
έχεις δίκιο αλβανέ, όταν πάρεις πράσινη κάρτα και μάθεις τη γλώσσα έλα να μιλήσουμε σοβαρά
χτυπησα ευαισθητο σημειο ε....ε βρε μαλακα και εσυ,κανε κατι,φτιαξε λιγο τον εαυτο σου,κανε και κανα καμακι.ολο πουτανες λογικο ειναι να εχεις καταντησει μαλθακος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
εχε  χαρη που δε θελω ν ανοιξω θρεντ να σας ξεσκεπασουμε αρχιδακια
ναι αν ηταν καποιος κλωνος,εχεις την εντυπωση δεν θα μπορουσαν να το ανακαλυψουν οι μοντς,εσενα θα περιμεναν.γαματε βρε μαλακες λιγο,εχετε καταντησει αρχιμαλακες.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
χτυπησα ευαισθητο σημειο ε....ε βρε μαλακα και εσυ,κανε κατι,φτιαξε λιγο τον εαυτο σου,κανε και κανα καμακι.ολο πουτανες λογικο ειναι να εχεις καταντησει μαλθακος.
έτσι όπως τα λες, θα σου λεγα να έρθεις να δεις  άμα είναι αλήθεια αυτά που λες αλλά δε θέλω να μου βγει το όνομα ότι κυκλοφορώ με αλβανούς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom