stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Εχω αλλους κλωνους εγωελα πειτε αληθεια!ειστε το ιδιο ατομο
Εχω αλλους κλωνους εγωελα πειτε αληθεια!ειστε το ιδιο ατομο
κοιτα εσυ που δεν εχεις ερωτικες εμπειριες περα απο πουτανες,δεν μπορει να ξερεις.οι 17χρονες που πανε σχολειο με ατομα τις ηλικιας τους,και βλεπουν τα βλαμενα 17χρονα να τον παιζουν αντι να τις γαμανε,ε κατι ξερουν καλυτερα αυτες.Ναι ρε μαζούτ κι οι 17χρονες είναι σε θέση να ξέρουν αν ο άλλος γαμάει καλά ή όχι. Ανέκδοτο να πεις στο μουνί τους χύνουν
μαλακα καμια διατια θα κανεις εσυ και ασε τις μαλακιες.αντε βρε μαλακα καντο για θελα υγειας.ελα πειτε αληθεια!ειστε το ιδιο ατομο
τι μας λες σοβαρα? Γιατη εγω που ζηταω και μου λενε ειμαι παρθενα και δεν ειμαι ετοιμη τι να πω?κοιτα εσυ που δεν εχεις ερωτικες εμπειριες περα απο πουτανες,δεν μπορει να ξερεις.οι 17χρονες που πανε σχολειο με ατομα τις ηλικιας τους,και βλεπουν τα βλαμενα 17χρονα να τον παιζουν αντι να τις γαμανε,ε κατι ξερουν καλυτερα αυτες.
Εισαι λακαμας η το πεζεις?[move][size=20pt]εχει παραγινει το κακο με τους κλωνους δεν ξερουμε τι μας γινεται[/size]
[/move]
αποστολης
μπολντεμορτ
μαστερ 21
σταμ 90
σοτιροφ
μποξερ 13
.
.
.
έχεις δίκιο αλβανέ, όταν πάρεις πράσινη κάρτα και μάθεις τη γλώσσα έλα να μιλήσουμε σοβαράκοιτα εσυ που δεν εχεις ερωτικες εμπειριες περα απο πουτανες,δεν μπορει να ξερεις.οι 17χρονες που πανε σχολειο με ατομα τις ηλικιας τους,και βλεπουν τα βλαμενα 17χρονα να τον παιζουν αντι να τις γαμανε,ε κατι ξερουν καλυτερα αυτες.
[move][size=20pt]εχει παραγινει το κακο με τους κλωνους δεν ξερουμε τι μας γινεται[/size]
[/move]
αποστολης
μπολντεμορτ
μαστερ 21
σταμ 90
σοτιροφ
μποξερ 13
.
.
.
ο αντονιονι λες ειναι?έχεις δίκιο αλβανέ, όταν πάρεις πράσινη κάρτα και μάθεις τη γλώσσα έλα να μιλήσουμε σοβαρά
να τις φερεις σε μενα που ειμαι ανωδυνος ξεπαρθενευτης,να στις εκπαιδευσω και να στις παραδοσω.δωρεαν γιατι εισαι φιλος.τι μας λες σοβαρα? Γιατη εγω που ζηταω και μου λενε ειμαι παρθενα και δεν ειμαι ετοιμη τι να πω?
έχεις δίκιο αλβανέ, όταν πάρεις πράσινη κάρτα και μάθεις τη γλώσσα έλα να μιλήσουμε σοβαρά
τι λέει ο αλβανός, εδώ του ρίχνουν χυλόπιτα οι παλάμες τουνα τις φερεις σε μενα που ειμαι ανωδυνος ξεπαρθενευτης,να στις εκπαιδευσω και να στις παραδοσω.δωρεαν γιατι εισαι φιλος.
χτυπησα ευαισθητο σημειο ε....ε βρε μαλακα και εσυ,κανε κατι,φτιαξε λιγο τον εαυτο σου,κανε και κανα καμακι.ολο πουτανες λογικο ειναι να εχεις καταντησει μαλθακος.έχεις δίκιο αλβανέ, όταν πάρεις πράσινη κάρτα και μάθεις τη γλώσσα έλα να μιλήσουμε σοβαρά
εχε χαρη που δε θελω ν ανοιξω θρεντ να σας ξεσκεπασουμε αρχιδακιαΑναψαν τα αιματα! Ρε μαλακα και εσυ μας επρηξες τα αρχιδια με τους κλωνους!
Γινεσαι κακοςτι λέει ο αλβανός, εδώ του ρίχνουν χυλόπιτα οι παλάμες του
Σε εχει βαρέσει ο ηλιος απο τωρα ε?εχε χαρη που δε θελω ν ανοιξω θρεντ να σας ξεσκεπασουμε αρχιδακια
Ανοιξε ρε ,να δω αν τι θα λες αν εχεις αδικοεχε χαρη που δε θελω ν ανοιξω θρεντ να σας ξεσκεπασουμε αρχιδακια
ναι αν ηταν καποιος κλωνος,εχεις την εντυπωση δεν θα μπορουσαν να το ανακαλυψουν οι μοντς,εσενα θα περιμεναν.γαματε βρε μαλακες λιγο,εχετε καταντησει αρχιμαλακες.εχε χαρη που δε θελω ν ανοιξω θρεντ να σας ξεσκεπασουμε αρχιδακια
έτσι όπως τα λες, θα σου λεγα να έρθεις να δεις άμα είναι αλήθεια αυτά που λες αλλά δε θέλω να μου βγει το όνομα ότι κυκλοφορώ με αλβανούςχτυπησα ευαισθητο σημειο ε....ε βρε μαλακα και εσυ,κανε κατι,φτιαξε λιγο τον εαυτο σου,κανε και κανα καμακι.ολο πουτανες λογικο ειναι να εχεις καταντησει μαλθακος.