pedo?
pope?
στ'αρχιδια μου?
τι χαζο avatar, ουτε ενα direct δεν ξερει να κανει :o
pedo?
pope?
στ'αρχιδια μου?
αχαχχαχαααααααααα
χοοοοοοοοοοοο
ποσων χρονων είσαι?
ρε πουστη μονο εσενα εχω να υπολογιζω εδω μεσα...οι αλλες τραχανα στον ηλιο
μαρη ακομη να παντρευτεις εσυ;αντε τα χρονια περνανε ασε τις βλακειες.dope?
καλα οι αναγραμματισμοι ειν λιγο πακετο ^_^
μαρη ακομη να παντρευτεις εσυ;αντε τα χρονια περνανε ασε τις βλακειες.
Γιατη ποσο ειναι?μαρη ακομη να παντρευτεις εσυ;αντε τα χρονια περνανε ασε τις βλακειες.
αμερικανακι εισαι ρε ακου wtf.wtf? σε καθε χωριο κι ενας τρελος, και στο δικο μας ολοι
ρε κλωνακο νουμερο εγινες και μποξερ τωρα?τι χαζο avatar, ουτε ενα direct δεν ξερει να κανει :o
τι θες να την παντρευτεις?εισαι μεταλας εσυ δεν θα σε θελει.αν ακους μαζου εντ δε ζου κατι γινεται.Ειναι η βελβαρα 30αρα?
Πφφ τοσο προκαταληψη?τι θες να την παντρευτεις?εισαι μεταλας εσυ δεν θα σε θελει.αν ακους μαζου εντ δε ζου κατι γινεται.
Μην του μιλας ετσι,ξέρει κικρε κλωνακο νουμερο εγινες και μποξερ τωρα?
συνεχιζεις το κικ μαλακακο?
μη μου λες πφφφφφφφφφφ ρε μαλακα ειχα μπλεξει με ενα 17χρονο καποτε και οταν μου λεγε να βρεθουμε για γαμησι και δεν μπορουσα μου λεγε πφφφφφφφφφφφφφφ παλι δε μπορεις?Πφφ τοσο προκαταληψη?
Μην μου λες ρε για 17χρονες ,ολες μεγαλους θελουνμη μου λες πφφφφφφφφφφ ρε μαλακα ειχα μπλεξει με ενα 17χρονο καποτε και οταν μου λεγε να βρεθουμε για γαμησι και δεν μπορουσα μου λεγε πφφφφφφφφφφφφφφ παλι δε μπορεις?
το ξερω απο πρωτο χερι .αφου ρε μαλακες δεν ξερετε να γαματε.ολο με πλευστεισον και μουσικες ασχολειστε.Μην μου λες ρε για 17χρονες ,ολες μεγαλους θελουν
Εγω ειμαι καλα ρε,αλλοι φιλοι μου να δεις ,τους λεω γνωριστε μου καμια κοπελα τωρα που εχω εξεταστικη και δεν πολυ βγενω κλπ και τπτ κανειςτο ξερω απο πρωτο χερι .αφου ρε μαλακες δεν ξερετε να γαματε.ολο με πλευστεισον και μουσικες ασχολειστε.
Ναι ρε μαζούτ κι οι 17χρονες είναι σε θέση να ξέρουν αν ο άλλος γαμάει καλά ή όχι. Ανέκδοτο να πεις στο μουνί τους χύνουντο ξερω απο πρωτο χερι .αφου ρε μαλακες δεν ξερετε να γαματε.ολο με πλευστεισον και μουσικες ασχολειστε.