Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.657
- Πόντοι
- 3.575
Ναι καλα περιμενε εσυ.....Αντε, καιρος ηταν να δικαιωθει ο αγαπουλισμός.
Μην φας εχουμε γλαρο

Ναι καλα περιμενε εσυ.....Αντε, καιρος ηταν να δικαιωθει ο αγαπουλισμός.
Σε τυπους σαν και εσενα ποτε..
σε τυπους σαν εμεναΣε τυπους σαν και εσενα ποτε..
Ναι καλα περιμενε εσυ.....
Μην φας εχουμε baro![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σε τυπους σαν και εσενα ποτε..
χαχα...
μα ουτε εγω ειμαι αρχαριος, βγαζω ριφ παρα πολλα, δικα μου κιολας, ξερω αρκετα κομματια, η διαφορα με τον πολυ εξπερτ ειναι τα σολο, παιζω καποια απλα σολο τυπου νιρβανα κλπ, τα αλλα ειναι λιγο δυσκολο,
ξερεις το πικινγκ ειναι η ποιο δυσκολη τεχνικη :- :- :- :-
γιατι βρε μαλακα σταμ δεν σου σηκωνεται κανονικα;μπρουνετα η ποδολαγνεια σαρεσει??
εχεις ωραια ποδια??
σαρεσει να ασχολουνται οι αντρες με τα δικα σου??![]()
![]()
![]()
![]()
γεια σου μπρουνετα..........απο κοσμο και συ ή σ αρεσαν οι τσοντες και μπηκες;........................
σιγα ρε καραψωναρα εσυ.....................κατεβα απο το καλαμι........................δικηγορε της πλακας......................................Την ημερα που θα παρεις τυπο σαν και μενα, θα την σημειωσεις στο ημερολογιο σου να την γιορταζεις σαν επετειο...
:oμπρουνετα η ποδολαγνεια σαρεσει??
εχεις ωραια ποδια??
σαρεσει να ασχολησε με strap on στους αντρες??![]()
![]()
![]()
![]()
Συγνωμη,δεν σε γραφω οπως λες,απλα δε προσεξα το ποστ σου..ετσι και αλλιως δεν ξερω απο τριφυλλα,,brunetta ειδες σε ρωτησα κατι ευγενικα και με γραφεις...δεν πειραζει κατσε να σε κανιβαλησουν..κριμα και ηθελα να ανταλαξουμε αποψεις για τον κονστρουκτιβισμο με την συνοδεια εκλεκτων βοτανων και μουσικης..κριμα δυσκολη εποχη για κουλτουριαρηδες..παω να πνιξω τον πονο μου.
Μπρουνετ ΜΟΥΣΑΚΑ ξερεις να φτιαχνεις ?
Απλη περιεργια ......
κατευθειαν ηλεκτρικηδεν μου είπες όμως αν ξεκίνησες με ηλεκτρική πριν 2 χρόνια ή είχες μάθει παλιότερα σε ακουστική
Υ.Γ. με πίκινγκ είχα ακούσει να λέει ότι παίζει ο Καζούλης(ακουστική όμως
)
Εχεις αυτογνωσια.Μαλιστα.....
Πω πω δουλεμα ..... καποια η καποιος με δουλευει χοντρα τωρα........![]()
![]()
Ουτε να μαθεις ποτεΣυγνωμη,δεν σε γραφω οπως λες,απλα δε προσεξα το ποστ σου..ετσι και αλλιως δεν ξερω απο τριφυλλα,,
Στο σεξ μου αρεσει να τα δοκιμαζω ολα...μπρουνετα η ποδολαγνεια σαρεσει??
εχεις ωραια ποδια??
σαρεσει να ασχολουνται οι αντρες με τα δικα σου??![]()
![]()
![]()
![]()