marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Μαλλον θα αρεσει σε εσενα..
Δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που να μην λατρευει το σεξ !!!!!!
Μπηκες στο καταλληλο μερος ....
Εδω τα παλικαρια μας τα κανουν ολα .....
Ελευθερο στοματικο - πιασιματακια - παραβιαζουν ολες τις εστιες με οποιαδηποτε κλειδαρια (πασπαρτου εχουν που λεμε)
και ολα αυτα ΔΩΡΕΑΝ !!!!!!!!
Εκτος απο ευγενεια,εχεις και χιουμορ,τελειος συνδιασμος σε εναν ανδρα.Δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος που να μην λατρευει το σεξ !!!!!!
Μπηκες στο καταλληλο μερος ....
Εδω τα παλικαρια μας τα κανουν ολα .....
Ελευθερο στοματικο - πιασιματακια - παραβιαζουν ολες τις εστιες με οποιαδηποτε κλειδαρια (πασπαρτου εχουν που λεμε)
και ολα αυτα ΔΩΡΕΑΝ !!!!!!!!
μερικοι δεν κανουν ακα ......Ακαποτο δεν......σε παρακαλω
εσυ κωλο δινειςαποστομώθηκα![]()
μαλακα πιες τον τωρα και μοκο....η γκομενα ειναι πιο ετυμολογη και σε γαμησε.....αποστομώθηκα![]()
ρε πουστυη ουτε να κοιμηθουμε δεν προλαβαινουμε
ολο σκανε καινουρια γκομενακια![]()
εσυ κωλο δινεις![]()
μαλακα πιες τον τωρα και μοκο....η γκομενα ειναι πιο ετυμολογη και σε γαμησε.....![]()
![]()
Εκτος απο ευγενεια,εχεις και χιουμορ,τελειος συνδιασμος σε εναν ανδρα.
πριν την ηλεκτρική είχες μάθει σε κλασική ή ακουστική?
εγώ πήρα μια κλασική πριν χρόνια και μέσα σε 4 μήνες μπορούσα να πιάνω όλα τα ακόρντα (και μπαρέδες δηλ.) και να παίζω σε απλή μορφή (με ακόρντα δηλ.) σχεδόν κάθε κομμάτι
βέβαια με το που ξυπνούσα έπιανα την κιθάρα![]()
![]()
![]()
το θέμα είναι ότι είμαι τεμπέλης και δεν γουστάρω ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ να κάνω ασκήσεις
λες να τολμήσω να πάρω, ή θέλει τόσο χρόνο που θα τα βροντήξω?αρχάριος πάντως σίγουρα δεν είμαι
η μαλακία είναι ότι επειδή έπαιζα πάντα βαθιά χαράματα και για να μην κάνω φασαρία δεν έχω πολύ μεγάλη εξοικείωση με την πένα
![]()
![]()
![]()
Σε τυπους σαν και εσενα ποτε..Κωλο δινεις?
Μαλιστα.....Εκτος απο ευγενεια,εχεις και χιουμορ,τελειος συνδιασμος σε εναν ανδρα.