Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (0 μέλη και 58 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.425
Πόντοι
25.467
:thefinge:

άσε κι έχω νεύρα από χθες :cussing:

πήγα σε μασατζίδικο και έφαγα τρελή φόλα :headbang: ήταν τυχαίο που η τύπισσα ήταν ελλεηνίδα; :uglystupid:

το ¨ξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μόλις μου παρουσιάστηκε αλλά την πήρα ο μαλάκας :jerking:

Τι έγινε; Η Λία ήτο απούσα;  :think:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
195
Like
13.000
Πόντοι
35.867
πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι :idiot:

η συγκεκριμένη είχε καλές κριτικές από 2-3 συναγωνιστές που είχαν γράψει γι'αυτήν, παρ'όλα αυτά το ένστικτο και η εμπειρία μου στον χώρο ( :sunglasses: ), μόλις την είδα μου χτύπησαν καμπανάκι να μην την πάρω, αλλά βαρέθηκα να πάω αλλού :jerking:

ελλεηνίδα και τρισάθλια ήταν τελικά, ξεπέτα του κερατά, την έχει ψωνίσει και πολύ άσχημα η βλαμμένη, αν και βλαχοκαράμπαζο σε σχέση με άλλες που έχω πάρει στο ίδρυμα, εντελώς στόκος, ψεύτικη συμπεριφορά με υπερβολές που δεν έχω δει ποτέ μου και ένα πεταμένο 80άρι :headbang: :headbang: :headbang:
Αρχηγόπουλο, εκμεταλλεύσου τη δύναμη της πέννας σου στο thread του μαγαζιού και θα δεις πως αλλάζουν τα πράματα.....Πολλά τα παραδείγματα σε διάφορους χώρους. Γιατί όσο σφίγγει το ζωνάρι μας τόσο η κάθε καρακαλτάκα τα παίρνει(€) αβασάνιστα...Μαλάκες άντρες... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.425
Πόντοι
25.467
Αρχηγόπουλο, εκμεταλλεύσου τη δύναμη της πέννας σου στο thread του μαγαζιού και θα δεις πως αλλάζουν τα πράματα.....Πολλά τα παραδείγματα σε διάφορους χώρους. Γιατί όσο σφίγγει το ζωνάρι μας τόσο η κάθε καρακαλτάκα τα παίρνει(€) αβασάνιστα...Μαλάκες άντρες... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Φίλτατε Μυστρίε, μήπως με ζήτησαν όσο έλειπα οι ιταλίδες Τσιγκολελέτα και Καστανιέτα;

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Χαθηκαν τα κλωνοποιημενα μωρα :rolleyes:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ΔΕΝ μπορω να καταλαβω γιατι οταν καποιοι βλεπουν οτι δεν βγαινουν γιατι κρατανε τα μπουρδελομαγαζα τους και ταλαιπωρουν και αλλους που δεν τους φταινε σε τιποτα γαμω το σανο τους μεσα  γαμω........?

Ρε κλειστο το γαμωμαγαζο σου να ηρεμησω κι εγω λιγο, αναθεμα την ωρα που σε βρηκα στον δρομο μου, μπαγλαμα ξεγανωτε.....  :tickedoff:
Καλημερα Δημητρη,τι εγινε? :think:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ΔΕΝ μπορω να καταλαβω γιατι οταν καποιοι βλεπουν οτι δεν βγαινουν γιατι κρατανε τα μπουρδελομαγαζα τους και ταλαιπωρουν και αλλους που δεν τους φταινε σε τιποτα γαμω το σανο τους μεσα  γαμω........?

Ρε κλειστο το γαμωμαγαζο σου να ηρεμησω κι εγω λιγο, αναθεμα την ωρα που σε βρηκα στον δρομο μου, μπαγλαμα ξεγανωτε.....  :tickedoff:
Δημητρη να υποθεσω οτι δεν σου πληρωνει τα ενοικια...δικιο εχεις και εσυ...απο την αλλη μια κουβεντα ειναι να το κλεισει...μονο αυτος ξερει που το εφτιξε πως το εφτιξε το μαγαζι και με τι θυσιες...

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ε ναι δεν κλεινει ετσι ευκολα ενα μαγαζι,ειδικα αν ο αλλος εχει επενδυσει καποια χρηματα..

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Καλημερα Δημητρη,τι εγινε? :think:
Ασε ρε πιστολερο μου εχουν σπασει τα νευρα με την μαλακια που τους δερνει μερικους

Επαγγελματικα ειναι αυτα και μου ερχεται να τα παρατησω ολοκληρωτικα παναθεμα τους
με εχουν ξενερωσει τα μαλλα εδω και 3 ετη εχω ανεχτει ουκ ολιγα .....
Αυτα ειναι σιχαμερα λαμογια και πραγματικα τους εχω σιχαθει .....
Μακαρι να πουληθουν τα λαχεια και να μπει μια ταξη γιατι αρκετα εχουν καβαλησει το καλαμι

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..... (δεν μπορω να πω περισσοτερα)

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
Δημητρη να υποθεσω οτι δεν σου πληρωνει τα ενοικια...δικιο εχεις και εσυ...απο την αλλη μια κουβεντα ειναι να το κλεισει...μονο αυτος ξερει που το εφτιξε πως το εφτιξε το μαγαζι και με τι θυσιες...
Καμια σχεση φιλαρακο δεν εχω μαγαζι να νοικιαζω....

Επαγγελματικες διαφορες με καποιους ειναι απλα....

Σιγουρα μονο ο ιδιος ξερει τι εχει τραβηξει για να φτιαξει ενα μαγαζι αλλα αυτο δεν του δινει το δικαιωμα να πηδαει καθε συνεργατη ετσι και να ζηταει και ρεστα....

Ας οψεται που εχω μια υπευθυνοτητα και σεβασμο απεναντι σε πελατες μου
που ειναι πλαι μου επι σειρα ετων διαφορετικα θα στον εγραφα ολοκληρωτικα .....

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ασε ρε πιστολερο μου εχουν σπασει τα νευρα με την μαλακια που τους δερνει μερικους

Επαγγελματικα ειναι αυτα και μου ερχεται να τα παρατησω ολοκληρωτικα παναθεμα τους
με εχουν ξενερωσει τα μαλλα εδω και 3 ετη εχω ανεχτει ουκ ολιγα .....
Αυτα ειναι σιχαμερα λαμογια και πραγματικα τους εχω σιχαθει .....
Μακαρι να πουληθουν τα λαχεια και να μπει μια ταξη γιατι αρκετα εχουν καβαλησει το καλαμι

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..... (δεν μπορω να πω περισσοτερα)
Δυσκολιες καταλαβαινω οτι περνας,υπομονη  οσο μπορεις..

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
πιστολερο θα πρεπει να πω παρα πολλα για να καταλαβεις οποτε αστο....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Καμια σχεση φιλαρακο δεν εχω μαγαζι να νοικιαζω....

Επαγγελματικες διαφορες με καποιους ειναι απλα....

Σιγουρα μονο ο ιδιος ξερει τι εχει τραβηξει για να φτιαξει ενα μαγαζι αλλα αυτο δεν του δινει το δικαιωμα να πηδαει καθε συνεργατη ετσι και να ζηταει και ρεστα....

Ας οψεται που εχω μια υπευθυνοτητα και σεβασμο απεναντι σε πελατες μου
που ειναι πλαι μου επι σειρα ετων διαφορετικα θα στον εγραφα ολοκληρωτικα .....
Εχουν γαμηθει οι δουλειες δικε μου...δεν εισαι ο μονος...ο καθενας τραβαει τον γολγοθα του...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom