pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Αμαρτία ρε πούστη...δες που πάνε τα λεφτά... >δεν εχω αρθριτικα ακομα....![]()
Αμαρτία ρε πούστη...δες που πάνε τα λεφτά... >δεν εχω αρθριτικα ακομα....![]()
άσε κι έχω νεύρα από χθες
πήγα σε μασατζίδικο και έφαγα τρελή φόλαήταν τυχαίο που η τύπισσα ήταν ελλεηνίδα;
το ¨ξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μόλις μου παρουσιάστηκε αλλά την πήρα ο μαλάκας![]()
Αρχηγόπουλο, εκμεταλλεύσου τη δύναμη της πέννας σου στο thread του μαγαζιού και θα δεις πως αλλάζουν τα πράματα.....Πολλά τα παραδείγματα σε διάφορους χώρους. Γιατί όσο σφίγγει το ζωνάρι μας τόσο η κάθε καρακαλτάκα τα παίρνει(€) αβασάνιστα...Μαλάκες άντρες...πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι
η συγκεκριμένη είχε καλές κριτικές από 2-3 συναγωνιστές που είχαν γράψει γι'αυτήν, παρ'όλα αυτά το ένστικτο και η εμπειρία μου στον χώρο (), μόλις την είδα μου χτύπησαν καμπανάκι να μην την πάρω, αλλά βαρέθηκα να πάω αλλού
ελλεηνίδα και τρισάθλια ήταν τελικά, ξεπέτα του κερατά, την έχει ψωνίσει και πολύ άσχημα η βλαμμένη, αν και βλαχοκαράμπαζο σε σχέση με άλλες που έχω πάρει στο ίδρυμα, εντελώς στόκος, ψεύτικη συμπεριφορά με υπερβολές που δεν έχω δει ποτέ μου και ένα πεταμένο 80άρι![]()
![]()
![]()
Αρχηγόπουλο, εκμεταλλεύσου τη δύναμη της πέννας σου στο thread του μαγαζιού και θα δεις πως αλλάζουν τα πράματα.....Πολλά τα παραδείγματα σε διάφορους χώρους. Γιατί όσο σφίγγει το ζωνάρι μας τόσο η κάθε καρακαλτάκα τα παίρνει(€) αβασάνιστα...Μαλάκες άντρες...![]()
![]()
![]()
ειναι σχολειο...οταν σχολασουν θα ερθουν...Χαθηκαν τα κλωνοποιημενα μωρα![]()
Η Τρινα δεν μας ειπε αν εκανε τηλεφωνικο σεξειναι σχολειο...οταν σχολασουν θα ερθουν...
Η τρινα μια χαρα το εχει και το τηλεφωνικο και το κανονικο,καυλαντισμα ηθελε...Η Τρινα δεν μας ειπε αν εκανε τηλεφωνικο σεξ![]()
Καλημερα Δημητρη,τι εγινε?ΔΕΝ μπορω να καταλαβω γιατι οταν καποιοι βλεπουν οτι δεν βγαινουν γιατι κρατανε τα μπουρδελομαγαζα τους και ταλαιπωρουν και αλλους που δεν τους φταινε σε τιποτα γαμω το σανο τους μεσα γαμω........?
Ρε κλειστο το γαμωμαγαζο σου να ηρεμησω κι εγω λιγο, αναθεμα την ωρα που σε βρηκα στον δρομο μου, μπαγλαμα ξεγανωτε.....![]()
να παιξει με τον καθεναν ηθελε η κορασιδα....Η τρινα μια χαρα το εχει και το τηλεφωνικο και το κανονικο,καυλαντισμα ηθελε...
Δημητρη να υποθεσω οτι δεν σου πληρωνει τα ενοικια...δικιο εχεις και εσυ...απο την αλλη μια κουβεντα ειναι να το κλεισει...μονο αυτος ξερει που το εφτιξε πως το εφτιξε το μαγαζι και με τι θυσιες...ΔΕΝ μπορω να καταλαβω γιατι οταν καποιοι βλεπουν οτι δεν βγαινουν γιατι κρατανε τα μπουρδελομαγαζα τους και ταλαιπωρουν και αλλους που δεν τους φταινε σε τιποτα γαμω το σανο τους μεσα γαμω........?
Ρε κλειστο το γαμωμαγαζο σου να ηρεμησω κι εγω λιγο, αναθεμα την ωρα που σε βρηκα στον δρομο μου, μπαγλαμα ξεγανωτε.....![]()
Ασε ρε πιστολερο μου εχουν σπασει τα νευρα με την μαλακια που τους δερνει μερικουςΚαλημερα Δημητρη,τι εγινε?![]()
Καμια σχεση φιλαρακο δεν εχω μαγαζι να νοικιαζω....Δημητρη να υποθεσω οτι δεν σου πληρωνει τα ενοικια...δικιο εχεις και εσυ...απο την αλλη μια κουβεντα ειναι να το κλεισει...μονο αυτος ξερει που το εφτιξε πως το εφτιξε το μαγαζι και με τι θυσιες...
Δυσκολιες καταλαβαινω οτι περνας,υπομονη οσο μπορεις..Ασε ρε πιστολερο μου εχουν σπασει τα νευρα με την μαλακια που τους δερνει μερικους
Επαγγελματικα ειναι αυτα και μου ερχεται να τα παρατησω ολοκληρωτικα παναθεμα τους
με εχουν ξενερωσει τα μαλλα εδω και 3 ετη εχω ανεχτει ουκ ολιγα .....
Αυτα ειναι σιχαμερα λαμογια και πραγματικα τους εχω σιχαθει .....
Μακαρι να πουληθουν τα λαχεια και να μπει μια ταξη γιατι αρκετα εχουν καβαλησει το καλαμι
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..... (δεν μπορω να πω περισσοτερα)
Με τα λαχεια που ειπες κατι καταλαβα ;)πιστολερο θα πρεπει να πω παρα πολλα για να καταλαβεις οποτε αστο....
Εχουν γαμηθει οι δουλειες δικε μου...δεν εισαι ο μονος...ο καθενας τραβαει τον γολγοθα του...Καμια σχεση φιλαρακο δεν εχω μαγαζι να νοικιαζω....
Επαγγελματικες διαφορες με καποιους ειναι απλα....
Σιγουρα μονο ο ιδιος ξερει τι εχει τραβηξει για να φτιαξει ενα μαγαζι αλλα αυτο δεν του δινει το δικαιωμα να πηδαει καθε συνεργατη ετσι και να ζηταει και ρεστα....
Ας οψεται που εχω μια υπευθυνοτητα και σεβασμο απεναντι σε πελατες μου
που ειναι πλαι μου επι σειρα ετων διαφορετικα θα στον εγραφα ολοκληρωτικα .....