Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (0 μέλη και 60 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
12 σελιδες τιποτα εκτος απο τα μωρα του ντινου .....

Τα δυο τελευταια μου αρεσαν πολυ !!!!!

Αρα δεν υπαρχει θεμα μονο με τα πιασιματα αλλα και με το υφος και το στησιμο κτλ.....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
tumblr_lb8i8mkZvC1qa5ljoo1_400.jpg

http://[URL unfurl="true"]www.gtxxxtreme.com/blog/wp-content/uploads/2010/09/ATasteOfStoya_0224.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.erohtica.com/site/wp-content/uploads/2009/01/stoya-myfetishdiary.jpg[/img[/URL]]
:cum: :cum: :cum:
vilma δωρακι....less is more...  :cum: :cum:
[/quote]sasha and stoya :bigdick: :bigdick: :bigdick:

η μια ειναι και ελλεηνιδα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Tί έγινε εκδηλώθηκες;;; :boobies:

:thefinge:

άσε κι έχω νεύρα από χθες :cussing:

πήγα σε μασατζίδικο και έφαγα τρελή φόλα :headbang: ήταν τυχαίο που η τύπισσα ήταν ελλεηνίδα; :uglystupid:

το ¨ξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μόλις μου παρουσιάστηκε αλλά την πήρα ο μαλάκας :jerking:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:thefinge:

άσε κι έχω νεύρα από χθες :cussing:

πήγα σε μασατζίδικο και έφαγα τρελή φόλα :headbang: ήταν τυχαίο που η τύπισσα ήταν ελλεηνίδα; :uglystupid:

το ¨ξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μόλις μου παρουσιάστηκε αλλά την πήρα ο μαλάκας :jerking:
Μαλάκα να μην πας σαν το ταγάρι θα τρως συχνά φόλες...εδώ στο site γιατί μπαίνεις ω ηλίθιε;;; :idiot: :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μαλάκα να μην πας σαν το ταγάρι θα τρως συχνά φόλες...εδώ μέσα τί μπαίνεις ω ηλίθιε;;; :idiot: :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι :idiot:

η συγκεκριμένη είχε καλές κριτικές από 2-3 συναγωνιστές που είχαν γράψει γι'αυτήν, παρ'όλα αυτά το ένστικτο και η εμπειρία μου στον χώρο ( :sunglasses: ), μόλις την είδα μου χτύπησαν καμπανάκι να μην την πάρω, αλλά βαρέθηκα να πάω αλλού :jerking:

ελλεηνίδα και τρισάθλια ήταν τελικά, ξεπέτα του κερατά, την έχει ψωνίσει και πολύ άσχημα η βλαμμένη, αν και βλαχοκαράμπαζο σε σχέση με άλλες που έχω πάρει στο ίδρυμα, εντελώς στόκος, ψεύτικη συμπεριφορά με υπερβολές που δεν έχω δει ποτέ μου και ένα πεταμένο 80άρι :headbang: :headbang: :headbang:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι :idiot:

η συγκεκριμένη είχε καλές κριτικές από 2-3 συναγωνιστές που είχαν γράψει γι'αυτήν, παρ'όλα αυτά το ένστικτο και η εμπειρία μου στον χώρο ( :sunglasses: ), μόλις την είδα μου χτύπησαν καμπανάκι να μην την πάρω, αλλά βαρέθηκα να πάω αλλού :jerking:

ελλεηνίδα και τρισάθλια ήταν τελικά, ξεπέτα του κερατά, την έχει ψωνίσει και πολύ άσχημα η βλαμμένη, αν και βλαχοκαράμπαζο σε σχέση με άλλες που έχω πάρει στο ίδρυμα, εντελώς στόκος, ψεύτικη συμπεριφορά με υπερβολές που δεν έχω δει ποτέ μου και ένα πεταμένο 80άρι :headbang: :headbang: :headbang:
Καλά αν οι 2-3 συναγωνιστές είναι τίποτα νικ του καταστήματος μην σου κάνει εντύπωση... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ντάξει ρε θα την πάθεις κιόλας κάποιες φορές,τα έχει αυτά το σπορ,μην γκρινιάζεις!!! :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Καλά αν οι 2-3 συναγωνιστές είναι τίποτα νικ του καταστήματος μην σου κάνει εντύπωση... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ντάξει ρε θα την πάθεις κιόλας κάποιες φορές,τα έχει αυτά το σπορ,μην γκρινιάζεις!!! :grin:
γεια σου ρε παπαζολη......δασκαλε..... :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

ασφαλώς και θα την πάθω, το θέμα όμως είναι ότι εδώ κατάλαβα ότι η γκόμενα θα ήταν φόλα και πέρασα >:(

και σπάστηκα περισσότερο γιατί μου τα 'φαγε ελλεηνίδα βλαχοψωνάρα :helpplea:

θα φάει όμως την δυσφήμιση που της πρέπει μόλις γράψω στο σχετικό θρεντάκι :sunglasses: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ασφαλώς και θα την πάθω, το θέμα όμως είναι ότι εδώ κατάλαβα ότι η γκόμενα θα ήταν φόλα και πέρασα >:(

και σπάστηκα περισσότερο γιατί μου τα 'φαγε ελλεηνίδα βλαχοψωνάρα :helpplea:

θα φάει όμως την δυσφήμιση που της πρέπει μόλις γράψω στο σχετικό θρεντάκι :sunglasses: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
κριτικες για μασαζ δεν υπαρχουν....οποτε παει χαθηκε στον ωκεανο του σπαμ :headbang:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εεεε ναι ρε συ,εδώ ξύπνιοι σαν εμένα την έχουνε πατήσει δεν θα την πατήσει το γατάκι... :sunglasses:

:shit:

η μόνη φορά που έφυγα άκλαυτος από ίδρυμα ήταν η πρώτη μου επίσκεψη :P

από κει και πέρα κάτω η μπάλα και υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο :zfuck:

και έχω δώσει τα φώτα μου σε πολλούς ερασιτέχνες με απόλυτη επιτυχία :sunglasses:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
κριτικες για μασαζ δεν υπαρχουν....οποτε παει χαθηκε στον ωκεανο του σπαμ :headbang:

αυτή είναι η μαλακία... :jerking:

αλλά αν γράεις ένα σεντονάκι στο θρεντ του μαγαζιού (και όχι στα τζίδικα που γαμάς), κάτι γίνεται...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το μασάζ γενικά είναι value for money αλλά ακριβό σπορ. :P

:knockinb:σια σε στούντιο=1 επίσκεψη σε μασάζ. :rolleyes:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Το μασάζ γενικά είναι value for money αλλά ακριβό σπορ. :P

:knockinb:σια σε στούντιο=1 επίσκεψη σε μασάζ. :rolleyes:
ρε παπαζολη....εσυ που εισαι και πιο εμπειρος....μια πιπα στα στουντιο ποσο την χρεωνουν; :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ρε παπαζολη....εσυ που εισαι και πιο εμπειρος....μια πιπα στα στουντιο ποσο την χρεωνουν; :birdman:
Σε εμένα φιλική τιμή 40e!!! :birdman:

Τα κατάφερες να με συγχίσεις πρωί-πρωί!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom