Επισκέπτης
ωωωωωω με ταπωσες. Πως παει ο Μακλεην?
δεν ηταν ο σκοπος μου αυτος, απλα ρωτησα. καθαρο ενδιαφερον και μονο.με ξερετε αλλωστε
......
ωωωωωω με ταπωσες. Πως παει ο Μακλεην?
ετυχε τεταρτη 'η πεμπτη να κανω ζαπιγκ και να τη δω και ομολογω πως τωρα τελευταια φοραει οτι πιο mini mini απο mini skirt,
αφου οταν καθεται το τραβαει να μακρυνει.εχει γεμισει το youtube με el.pa
σαν τα τραβας απο ενα καραφλα τα μαλλια
...το τελευταιο στιγμιοτυπο με τη κορνα τοχω κανει, εχει κανει βημα στον αερα ο δικος μου
συγγνωμη σαγαπω εκτορ δεν ακουσα
αααααμαν...
και δεν αρχισαν οι ζεστες....
ναι εσυ τετοιε μη κοιτας οτι λεμε λεμε
οπα σουξε ο εκτορακος στο ασθενες φυλο.....αχαχαχ!
σταματα πια!!!! :-* :-* :-*
οπα σουξε ο εκτορακος στο ασθενες φυλο.....
αφου βγαζει και επιφωνηματα στο μισο ποστ.....συγκεντρωσου ρε
αφου βγαζει και επιφωνηματα στο μισο ποστ.....
Εχει και ...ηχο το site ?????αφου βγαζει και επιφωνηματα στο μισο ποστ.....
ποιος τραβάει τον κώλο κάποιου που πάει να κάτσει και ενα σκύλο που σέρνεται στα πόδια του ?γαμοσκυλο
οριστε ...το δικο μου ποστ γιατι δεν εχει αχαχχαχαχχα ή κατι αντιστοιχο τελοσπαντων;
ζηλευουμε?
πσσσσσσσσ για δειξε μου ενα.......αν μαζεψω τα επιφωνηματα που βγαζεις εσυ και για ποσες θα πρεπει να πας για ρεκορ απνοιας σε ενδομητρια κατασταση
βαζουμε και την φαντασια μας να δουλεψει στο καθε ποστ.....αλλιως ειναι το αχχαχαχαχαχα του περσονα αλλιως της σιλβας...εχει διαφορα...Εχει και ...ηχο το site ?????
η πεθερα.....ποιος τραβάει τον κώλο κάποιου που πάει να κάτσει και ενα σκύλο που σέρνεται στα πόδια του ?
οριστε ...το δικο μου ποστ γιατι δεν εχει αχαχχαχαχχα ή κατι αντιστοιχο τελοσπαντων; πσσσσσσσσ για δειξε μου ενα.......βαζουμε και την φαντασια μας να δουλεψει στο καθε ποστ.....αλλιως ειναι το αχχαχαχαχαχα του περσονα αλλιως της σιλβας...εχει διαφορα...