LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Έγινα διάσημος
ήταν μια άκακη λιονταρίνα.
Μη δεις απροστατευτο κωλαρακι εσυ..
και εγω θα της το δαγκωνα εδω που τα λεμεΜη δεις απροστατευτο κωλαρακι εσυ..
τιλες ρε φιλε σιγα μην σε κερασουν και λουκουμι...κανα πεναλντη παιζει να πληρωσεις..για εκπτωση ξεχνα το!!!Nα ρωτήσω ρε παιδια εαν ξερει κανεις σας. Εχω καποια δανεια συνολικής αξίας περιπου 20.000 ευρω σε καρτες και καταναλωτικα σε διαφορες τραπεζες διασπαρτα ποσά τα οποιοα σε ποιο πολλα ειμαι ληξηπρόθεσμος κανα 2 μηνες τωρα λογο υποχρεώσεων. Εαν πάω και τα αποπληρώσω ΟΛΑ θα εχω καποια εκπτωση???
Nα ρωτήσω ρε παιδια εαν ξερει κανεις σας. Εχω καποια δανεια συνολικής αξίας περιπου 20.000 ευρω σε καρτες και καταναλωτικα σε διαφορες τραπεζες διασπαρτα ποσά τα οποιοα σε ποιο πολλα ειμαι ληξηπρόθεσμος κανα 2 μηνες τωρα λογο υποχρεώσεων. Εαν πάω και τα αποπληρώσω ΟΛΑ θα εχω καποια εκπτωση???
περιμενε να χρεοκοπησουμε και τυπικα καλυτερα..Nα ρωτήσω ρε παιδια εαν ξερει κανεις σας. Εχω καποια δανεια συνολικής αξίας περιπου 20.000 ευρω σε καρτες και καταναλωτικα σε διαφορες τραπεζες διασπαρτα ποσά τα οποιοα σε ποιο πολλα ειμαι ληξηπρόθεσμος κανα 2 μηνες τωρα λογο υποχρεώσεων. Εαν πάω και τα αποπληρώσω ΟΛΑ θα εχω καποια εκπτωση???
η βελβυ αν ειχε Αβαταρ
ντοινγκκκκ
http://[URL unfurl="true"]www.dlisted.com/files/caption0426_0.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ ευλυγιστη, το βλεπετε ολοι πλεον. :cool:
επισης βλεπουμε και κατι εντελως ακυρο νομιζω....εκει....αναμεσα στα σκελια του περιεργου αβαταρ....η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ ευλυγιστη, το βλεπετε ολοι πλεον.
επισης βλεπουμε και κατι εντελως ακυρο νομιζω....εκει....αναμεσα στα σκελια του περιεργου αβαταρ....
επισης βλεπουμε και κατι εντελως ακυρο νομιζω....εκει....αναμεσα στα σκελια του περιεργου αβαταρ....
να σε βοηθησω...νομιζεις οτι αμα δεις κανονικη της φωτο θα σου μοιαζει με γυναικα?
πώς πανε οι φωτογραφησεις με τα σωβρακα? βγαινει το χαρτζηλικι?