Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Nα ρωτήσω ρε παιδια εαν ξερει κανεις σας. Εχω καποια δανεια συνολικής αξίας περιπου 20.000 ευρω σε καρτες και καταναλωτικα σε διαφορες τραπεζες διασπαρτα ποσά  τα οποιοα σε ποιο πολλα ειμαι ληξηπρόθεσμος κανα 2 μηνες τωρα λογο υποχρεώσεων. Εαν πάω και τα αποπληρώσω ΟΛΑ θα εχω καποια εκπτωση???

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Nα ρωτήσω ρε παιδια εαν ξερει κανεις σας. Εχω καποια δανεια συνολικής αξίας περιπου 20.000 ευρω σε καρτες και καταναλωτικα σε διαφορες τραπεζες διασπαρτα ποσά  τα οποιοα σε ποιο πολλα ειμαι ληξηπρόθεσμος κανα 2 μηνες τωρα λογο υποχρεώσεων. Εαν πάω και τα αποπληρώσω ΟΛΑ θα εχω καποια εκπτωση???
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τιλες ρε φιλε σιγα μην σε κερασουν και λουκουμι...κανα πεναλντη παιζει να πληρωσεις..για εκπτωση ξεχνα το!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σοφο βεβαια να ρωτας εδω και οχι εκει που τα χρωστας. Γραψε μας και το τηλεφωνο τους να τους παρουμε μη τυχον και δε συμμορφωθουνε με αυτο που θα σου πουμε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η βελβυ αν ειχε Αβαταρ

ντοινγκκκκ

URL]]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τιναζει και τη σταχτη στο τελος χοχοχο

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
περιμενε να χρεοκοπησουμε και τυπικα καλυτερα..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ ευλυγιστη, το βλεπετε ολοι πλεον. :sunglasses:
επισης βλεπουμε και κατι εντελως ακυρο νομιζω....εκει....αναμεσα στα σκελια του περιεργου αβαταρ.... :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
επισης βλεπουμε και κατι εντελως ακυρο νομιζω....εκει....αναμεσα στα σκελια του περιεργου αβαταρ.... :grin: :grin: :grin: :grin:

τι εννοεις? εκτος οτι ειμαι αλμπινο, τρομαχτικη και χτικιαρα, εε κατι μου φουσκωνει εκει χαμηλα, πιο χαμηλαααα. ολα κουλ :sunglasses:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

να σε βοηθησω...νομιζεις οτι αμα δεις κανονικη της φωτο θα σου μοιαζει με γυναικα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom