LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
Να τον χαιρεστε οσοι ειναι φιλος σας...
Το νοέμβρη ντομάτα ήμουν αυτοκίνητο.
Μάθε ελληνικά βρε ΖΩΟ!!!
Να τον χαιρεστε οσοι ειναι φιλος σας...
Σου εχω πει ελα να με μαθεις...τερας μορφοσεως...Το νοέμβρη ντομάτα ήμουν αυτοκίνητο.
Μάθε ελληνικά βρε ΖΩΟ!!!
Σου εχω πει ελα να με μαθεις...τερας μορφοσεως...
Ποιο είναι το φιλαράκι του;;;Όταν το φιλαράκι σου
μην ψάχνεις στο μπουρδέλα για δίκαιο.Όταν το φιλαράκι σου έλεγε αυτά για τις μάνες και τις λοιπές ανωμαλίες, κι όταν μου έβριζε τον πατέρα, έκανες τον κινέζο. Τώρα σε πήρε ο πόνος για κάτι που έγραψα που δεν έχει τίποτα το μεμπτό, ο ίδιος ο φίλος σου το έχει αναφέρει
Ακου πορδομαγκα..μην προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα..σε εχω παρακολουοησει στο σαιτ ξερω το ποιον σου....Ε συ σε εμενα πρωτος εβρισες μανα.......και για αυτο δεν θα ησηχασεις στο μπου απο εμενα..μεχρι να σε βρω να σου δωσω αυτο που αξιζεις..Όταν το φιλαράκι σου έλεγε αυτά για τις μάνες και τις λοιπές ανωμαλίες, κι όταν μου έβριζε τον πατέρα, έκανες τον κινέζο. Τώρα σε πήρε ο πόνος για κάτι που έγραψα που δεν έχει τίποτα το μεμπτό, ο ίδιος ο φίλος σου το έχει αναφέρει
Όταν το φιλαράκι σου έλεγε αυτά για τις μάνες και τις λοιπές ανωμαλίες, κι όταν μου έβριζε τον πατέρα, έκανες τον κινέζο. Τώρα σε πήρε ο πόνος για κάτι που έγραψα που δεν έχει τίποτα το μεμπτό, ο ίδιος ο φίλος σου το έχει αναφέρει
Να σε βάλουν σε κανένα σχολείο,ρε πληροφορικάριε της πλάκας να μαθαίνεις στα παιδιά,να βρίσκουν ηλίθιες φώτο,και να το παίζουν μάγκες στο διαδύκτιο....
Που το ξέρεις ότι έχει PC και όχι Mac;;;![]()
Του εχουν γινει και προτασεις για εξω απο το μπου να το βρει...αλλα επιδει ξερει οτι δεν το εχασε δεν βγαινει να το βρει...μην ψάχνεις στο μπουρδέλα για δίκαιο.
Και έπειτα δε σας ενοχλεί που κάποιοι άλλοι βλέπουν τη γυναίκα σαν τρεις τρύπες....και σας πειράζει η αιμομιξία,ΧΩΡΙΣ βιασμούς και τέτοια.....![]()
επ σεβασμος στους συναδελφους![]()
σοβαρα μιλας?ρε είπαμε ότι η αιμομιξία αποτελεί σοβαρό ποινικό αδίκημα(πλημμέλημα και ενίοτε κακούργημα)
Εσύ άμα γίνεις πηροφορικάριος σε σχολείο;;; Θα τους λες να πηγαίνουν στα πορδέλα;;;![]()
ρε είπαμε ότι η αιμομιξία αποτελεί σοβαρό ποινικό αδίκημα(πλημμέλημα και ενίοτε κακούργημα)
Άσε...καλε τι brutal αντρες μαζευτηκαν εδω???
:-* :-* :-*
καλε τι brutal αντρες μαζευτηκαν εδω???