Επισκέπτης
:-*
![]()
![]()
εξακολουθεί να μην ξέρει να ανοίξει ούτε folder![]()
43 είναι ο άνθρωπος.....νεαρός είναι...εσύ είσαι απλά παιδάκι.....
:-*
![]()
![]()
εξακολουθεί να μην ξέρει να ανοίξει ούτε folder![]()
Καλή σας εσπέρα, αγαπητέ Λέοντα.![]()
Αυτο το χούι να χαιρετάτε όταν σκάτε μύτη σε οποιοδήποτε θρεντ ποιος πούστης το 'χει εφεύρει; Δεν είστε σε καφετέρια να χαιρετάτε το τραπέζι για να μην σας παρεξηγήσει κανείς![]()
;)Βασικα...Καλησπερα σας παλι![]()
Δε φταίμε εμείς,αν δεν έχεις τρόπους
Καλησπερα φονικο οπλο του μεταξικαλησπερα μπραδερινι(,) πιστολερο![]()
Ναι ρε πανηγύρι, εδώ θα τους δείξω τους τρόπους μου. Τέτοιος βλάκας είσαι τέτοια λες
Άσε τις δικαιολογίες.....κοίτα να τους δείχνεις ΚΑΙ εδώ......δε πα να είσαι και τζέντλεμαν (που το αποκλείω) στην πραγματική σου ζωή.....από τη στιγμή που είσαι αγενής εδώ,για σένα,δεν αλλάζει η γνώμη μου.....![]()
http://[URL unfurl="true"]www.jonco48.com/blog/balls.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Γατούλα άσε τις μαγκίτσες από το pc σου,από κοντά αν είσαι άντρας να του τα πεις!!! :birdman:
http://[URL unfurl="true"]www.jonco48.com/blog/balls.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Στις ηλίθιες (χιουμοριστικές τις λένε τώρα) φώτο,είσαι μανούλα βλέπω.... ;)
Να σε βάλουν σε κανένα σχολείο,ρε πληροφορικάριε της πλάκας να μαθαίνεις στα παιδιά,να βρίσκουν ηλίθιες φώτο,και να το παίζουν μάγκες στο διαδύκτιο.... :banghead:
[QUOTE="pz89, post: 2675235"]
Γατούλα άσε τις μαγκίτσες από το pc σου,από κοντά αν είσαι άντρας να του τα πεις!!! :birdman:
[/quote]
Που το ξέρεις ότι έχει PC και όχι Mac;;; :)
Εεε ντάξει μαντεψιά με βάση τις πιθανότητες,οι περισσότεροι pc έχουν.Που το ξέρεις ότι έχει PC και όχι Mac;;;![]()
Γατούλα άσε τις μαγκίτσες από το pc σου,από κοντά αν είσαι άντρας να του τα πεις!!!![]()
Στις ηλίθιες (χιουμοριστικές τις λένε τώρα) φώτο,είσαι μανούλα βλέπω.... ;)
Να σε βάλουν σε κανένα σχολείο,ρε πληροφορικάριε της πλάκας να μαθαίνεις στα παιδιά,να βρίσκουν ηλίθιες φώτο,και να το παίζουν μάγκες στο διαδύκτιο....
Που το ξέρεις ότι έχει PC και όχι Mac;;;![]()
9 απριλη εσυΓατούλα άσε τις μαγκίτσες από το pc σου,από κοντά αν είσαι άντρας να του τα πεις!!!![]()
Δεν είμαι άντρας, το χουμε πει,
Η μάνα σου ήταν ωραία σήμερα; Την λιγουρεύτηκες καθόλου;
Να τον χαιρεστε οσοι ειναι φιλος σας...Η μάνα σου ήταν ωραία σήμερα; Την λιγουρεύτηκες καθόλου;