Oποιος εχει χορτασει τα κοινα και τις μαλακιες...προχωραει παρακατω....nothing wrong.........
υπαρχει και αλλη εξηγηση οποιος δεν εχει δει ουτε μια φορα το χρωμα του μουνιου αφηνει την φαντασια του να οργιαζει.....
Oποιος εχει χορτασει τα κοινα και τις μαλακιες...προχωραει παρακατω....nothing wrong.........
Λαθος...και καρφωνεσαι.....με αυτο που λες....υπαρχει και αλλη εξηγηση οποιος δεν εχει δει ουτε μια φορα το χρωμα του μουνιου αφηνει την φαντασια του να οργιαζει.....
Λαθος...και καρφωνεσαι.....με αυτο που λες....
Κοιτα οταν δεν μπορεις να δεχθεις μια απαντηση και προσπαθεις να το πας αλλου...να το παιξεις καπως...ε ναι σε μενα καρφωνεσαι...στα αρχιδια σου το ξερω.....αλλα και στα δικα μου...κουβεντα κανουμε...λες να καρφωνομαι?????????
Σε τι καρφωνεται για να καταλαβω δηλαδη ?Κοιτα οταν δεν μπορεις να δεχθεις μια απαντηση και προσπαθεις να το πας αλλου...να το παιξεις καπως...ε ναι σε μενα καρφωνεσαι...στα αρχιδια σου το ξερω.....αλλα και στα δικα μου...κουβεντα κανουμε...
Οχι καυλα....περναμε την ωρα...τι κανεις?μαλωνετε?
παλι?
![]()
Μητσο αμα ειναι να εξηγω...χεστηκε η φοραδα στο αλωνι...μεγαλα παιδια ειμαστε...Σε τι καρφωνεται για να καταλαβω δηλαδη ?
maγειρευω κατι γρηγορο γτ δεν εχω χρονο.Οχι καυλα....περναμε την ωρα...τι κανεις?![]()
μαλωνετε?
παλι?
![]()
Γεια σου σιλβαμαλωνετε?
παλι?
![]()
Μητσο αμα ειναι να εξηγω...χεστηκε η φοραδα στο αλωνι...μεγαλα παιδια ειμαστε...
Και εγω σπιτη ειμαι και σκουπιζω σφουγκαριζω,κανω διαλειμα τωρα με μπυρα....maγειρευω κατι γρηγορο γτ δεν εχω χρονο.![]()
![]()
![]()
maγειρευω κατι γρηγορο γτ δεν εχω χρονο.![]()
![]()
![]()
Μαλιστα .... τωρα το καταλαβα.....Μητσο αμα ειναι να εξηγω...χεστηκε η φοραδα στο αλωνι...μεγαλα παιδια ειμαστε...
Μαλιστα .... τωρα το καταλαβα.....
Ξουραφι ειμαι λεμεεεεεεεεεεεεεΣαινη εισαι...
χελλοου τιτανομεγιστεΚαλησπέρα, μικρή, γλυκιά Αστέρω.
Aστερω???Καλησπέρα, μικρή, γλυκιά Αστέρω.
Aστερω???
τι ονομα ειναι αυτο???μπλιαχ