Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.654
- Πόντοι
- 3.575
Πιστευω οτι θα εχεις αλλα χαρισματα....δεν εχω καθολου λεω να κανω προσθετικη στηθους![]()
Πιστευω οτι θα εχεις αλλα χαρισματα....δεν εχω καθολου λεω να κανω προσθετικη στηθους![]()
Γιατί, εκεί, με σνομπάρετε![]()
δεν εχω καθολου λεω να κανω προσθετικη στηθους![]()
![]()
![]()
έλα εσύ μανάρι μου και θα σας βγάλω εγώ με την αντριάννα όξω για μακαρονάδα![]()
δεν εχω καθολου λεω να κανω προσθετικη στηθους![]()
Γυναικα χωρις βυζια δεν ειναι γυναικα....
και γυναικα με μπρατσα ειναι τραβελι.... οποτε ναι μπορει να σε σηκωσει !!!!! ΑΝΕΤΑ
Μακαρονάδα σκέτη; Υπερήρωες είστε ή φτωχομπινέδες;
Άμα είναι αστακομακαρονάδα, όλο και κάτι γίνεται![]()
Ωραιο πιπινι αυτο πραγματικα..... δεν την λες και αβυζη ομως.....Γιατί είναι τραβέλι;;;; Άμα μια γυναίκα έχει γυμνασμένο σώμα,την κάνει πολύ ωραία
π.χ.:
![]()
δεν τρώω αστακούς και λοιπά θαλασσινά αρθρόποδαμοιάζουν με κατσαρίδες της θάλασσας
![]()
kithara η lisa ann πρεπει να σ αρεσει ε;Χες το,το στήθος.....μπράτσα θέλουμε,να χώνεις και καμιά γροθιά
Γιατί είναι τραβέλι;;;; Άμα μια γυναίκα έχει γυμνασμένο σώμα,την κάνει πολύ ωραία
π.χ.:
Τρελα ο αστακος με λεμονολαδο και μαιντανο ψιλλοκομενο... (το κακο ειναι οτι ειναι ''λιγο'')δεν τρώω αστακούς και λοιπά θαλασσινά αρθρόποδαμοιάζουν με κατσαρίδες της θάλασσας
![]()
Αντελήφθην.
Αυτό εξηγεί και τον ανομολόγητο ερωτά σας για την Βελούδω![]()
kithara η lisa ann πρεπει να σ αρεσει ε;![]()
![]()
![]()
χαλαρα...ειναι πολυ γυμνασμενη......Λίγο πιο μικρό βυζί άμα είχε,θα ήταν πολύ ωραία......πιστεύω τα έχει τα 84 κιλά.....![]()
χαλαρα...ειναι πολυ γυμνασμενη......![]()
μερααααααα![]()