pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Εεε όχι κ συμφέρον,ιγώ αριστερός είμαι: ''πάνω από όλα το καλό του συνανθρώπου''!!!α δεν μαγαπας αληθινα? μονο για συμφερον?
εισαι ο νεος μπαρος τοτε
Εεε όχι κ συμφέρον,ιγώ αριστερός είμαι: ''πάνω από όλα το καλό του συνανθρώπου''!!!α δεν μαγαπας αληθινα? μονο για συμφερον?
εισαι ο νεος μπαρος τοτε
>Σε λατρεύω... :-* :-* :-*
Ξέρεις γιατί...
Αλοιμονό σου όμως αν δεν βγει,θα σε κυνηγήσω με στραπ ον!!!
Ρε συ άλλο αγάπη κ άλλο σεξ...
γαμησα αλλα τι να λεει.θελω καμια ελλεηνιδα επειγοντωςγαμησες?
σταμ άντε να παραδειγματίζεσαι...γαμησα αλλα τι να λεει.θελω καμια ελλεηνιδα επειγοντως
παπαζολακι μουυυυυ :-* :-* :-* :-* :-* :-*Ρε συ άλλο αγάπη κ άλλο σεξ...
Αγάπη υπάρχει κ για 'αλλους...αγάπη κ σεξ όμως μόνο μαζί σου!!! :-* :-* :-*
φολα εφαγες νωντα μου???γαμησα αλλα τι να λεει.θελω καμια ελλεηνιδα επειγοντως
σταμ άντε να παραδειγματίζεσαι...
Κακώς,να αλλάξεις πορεία άμεσα!!!εχω παρει τον κακο δρομο πατερ....
Κακώς,να αλλάξεις πορεία άμεσα!!!
Βρε αν αποκτήσω χοντρά λεφτά 10 θα σου πάρω!!!μα, ειμαι εθισμενος πατερ, ψαχνω απεξάρτηση...
θελω φιλαχτον οταν θα ΕΧΕΙΣ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ
δε θα το λεγα.κομοδινο ηταν αλλα δε χαλαστηκα πολυ.στη λαουρα την ολλανδεζα κολωνου 30β πηγαφολα εφαγες νωντα μου???
Απορώ που κάνετε κ διαχωρισμό...τελοσπάντων...lust για λεγε ρε φολα εφαγες? :S
δε θα το λεγα.κομοδινο ηταν αλλα δε χαλαστηκα πολυ.στη λαουρα την ολλανδεζα κολωνου 30β πηγα
ουτε τα χοντρα δε φυγανε ομως.πιο καυλωμενος εφυγα.ειδα κι ενα μιλφ στο μετρο,γυρισα σπιτι και τον επαιζα κανα μισαωρο!αφου ιδρωσα!εχεις ιδρωσει ποτε στη μλκια?αστα!
τι θα γινει με σενα??Απορώ που κάνετε κ διαχωρισμό...τελοσπάντων...
εσυ εθισμενος στις πουτανες,ο παιχτουρας στο κρασι και τα μπριζολακια,ο μπαρος στον τζογο κι ο γλ στο ιντερνετ.......μα, ειμαι εθισμενος πατερ, ψαχνω απεξάρτηση...
θελω φιλαχτον οταν θα ΕΧΕΙΣ ΧΟΝΤΡΑ ΛΕΦΤΑ
Αυτά παθαίνεις όταν έχεις πολλές ορμές... :-* :-* :-*δε θα το λεγα.κομοδινο ηταν αλλα δε χαλαστηκα πολυ.στη λαουρα την ολλανδεζα κολωνου 30β πηγα
ουτε τα χοντρα δε φυγανε ομως.πιο καυλωμενος εφυγα.ειδα κι ενα μιλφ στο μετρο,γυρισα σπιτι και τον επαιζα κανα μισαωρο!αφου ιδρωσα!εχεις ιδρωσει ποτε στη μλκια?αστα!
και συ με ΜΜΑεσυ εθισμενος στις πουτανες,ο παιχτουρας στο κρασι και τα μπριζολακια,ο μπαρος στον τζογο κι ο γλ στο ιντερνετ.......