KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
αρπα την μλκ τζο....Δεν κοιμάμαι με πιπίλα..
Δεν κοιμάμαι με πιπίλα..
[move][size=30pt]κατερινα69 =εριναλ[/size][/move]
αρπα την και συ ..αρπα την μλκ τζο....
Τσάρκα στην Λιοσίων και μετα στο Star
μιλαω με μια ελλεινιδα μεσω φεισμπουκ, της ειπα οτι ειμαι μπουρδελιαρης και λατρης των στουντιο.....
και κοιτατε τι απαντησε
[glow=red,2,300]tpt apla pisteuw oti einai blakeia auto..idika stin ilikia p eisai..gt oute kanena xazo eisai na min mporeis na breis kopela oute anikanos..k pas ekei pera..dn pisteuw oti briskete apolausi se kati teleiws pseftiko..[/glow]
θελω την τοποθέτηση σου καρθριν.....
γτ το λες αυτο μεμο....
γιαυτο δε θα γαμησεις ποτε κανονικη κοπελα εσυ...
νταξυ αυτο με την ψευτια δεν εχει και ποολυ αδικο ..μιλαω με μια ελλεινιδα μεσω φεισμπουκ, της ειπα οτι ειμαι μπουρδελιαρης και λατρης των στουντιο.....
και κοιτατε τι απαντησε
[glow=red,2,300]tpt apla pisteuw oti einai blakeia auto..idika stin ilikia p eisai..gt oute kanena xazo eisai na min mporeis na breis kopela oute anikanos..k pas ekei pera..dn pisteuw oti briskete apolausi se kati teleiws pseftiko..[/glow]
θελω την τοποθέτηση σου καρθριν.....
νταξυ αυτο με την ψευτια δεν εχει και ποολυ αδικο ..
καλη πουτανα = και καλη ηθοποιος
ξαπλωνω και ανοιγω τα ποδια μου = γυμναστρια
μηπως ειναι κανας κλωνος του λουστ και σε δουλευει ρε τυπε;[size=20pt]μιλαω με μια ελλεινιδα μεσω φεισμπουκ, της ειπα οτι ειμαι μπουρδελιαρης και λατρης των στουντιο.....[/size]
γιατι εχεις καψει φλαντζα ρε βλημα!γτ το λες αυτο μεμο....
μηπως ειναι κανας κλωνος του λουστ και σε δουλευει ρε τυπε;
Βλεπεις κι εσυ ειδησεις στο Star???
γιατι εχεις καψει φλαντζα ρε βλημα!
εχετε αναγαγει τον ορο μπουρδελιαρης λες και ειναι τιτλος τιμης , και νοιωθετε οτι πρεπει να κοκορευεσετε και γιαυτο! Νεα παιδια ειστε ρε, ζηστε τη ζωη σας σαν ανθρωποι!
πες τα ρε πατερα.....Νεα παιδια ειστε ρε, ζηστε τη ζωη σας σαν ανθρωποι!
οχι ρε την εχω δει απο κοντα
ναι και.... πρεπει δλδ να κανω οτι κανει ολος ο πλυθησμος???
τετοια σου μαθαινουν φασιστακι?
[move][size=30pt]κατερινα69 =εριναλ[/size][/move]