pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Σε εμένα γιατί παίζει;;;βρε βλημα, κενο το εστειλες το μηνυμα!
Σε εμένα γιατί παίζει;;;βρε βλημα, κενο το εστειλες το μηνυμα!
Κατα καιρους εχω χτισει ουρανοξυστεςΚΑΛΑ ΦΤΙΑΞΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΕΣΥ Τυπε
δε σου λεω ρε! γιατι εισαι βλημα! και φασιστακι!Σε εμένα γιατί παίζει;;;
Το έφτιαξα:δε σου λεω ρε! γιατι εισαι βλημα! και φασιστακι!
Το έφτιαξα:
Tώρα αν σου πω ότι νόμισα πως η φωνή είναι δική σου κ το έφτιαξες εσύ θα με λες παπαβλήμα γι'αυτό δεν στο λέω...
Ε ναι ,μετα απο αυτο το σωμα ,το δερματακι αντε να προσγειωθεις στη πραγματικοτητααπο τα ψηλα , στον πατο
Κατα καιρους εχω χτισει ουρανοξυστες
Μαλακια σου φιλε. Μια ζωη την εχεις
αν ειναι να την φας με μπαζα... η εστω με γκομενες
που δεν σ αρεσουν αστο καλυτερα. ΑΥτες πως οταν δεν θελουν λενε οχι
να λες και εσυ... αμα δεν μπορεις καλυτερα πηγαινε με πουτανες
τουλαχιστον εκει διαλεγεις τι παιρνεις.
Προχθες σε εναν αγωνα ο εκφωνητης ελεγε "Η Αρσεναλ δεν εχει νικες... βεβαια δεν εχει και ηττες"
ε ετσι και εσυ δεν θα τα φτιαχνεις βεβαια με μουναρες(αφου δεν καθονται) αλλα δεν θα τα φτιαχνεις και με ασχημες
Λύσε μου κ το οικονομικό θέμα με τα μπουρδέλα κ μέσα είμαι!!!πιο πολυ σε σεβονται οταν σε βλεπουν μονο παρα με μπαζα διπλα
να το ξερετε αυτο.
Κοιτα κατα καιρους τα ειχα με ωραια πιπινακια,αλλα και με καποια γεματουλα που τα ειχα εκανε γαμω τοΜαλακια σου φιλε. Μια ζωη την εχεις
αν ειναι να την φας με μπαζα... η εστω με γκομενες
που δεν σ αρεσουν αστο καλυτερα. ΑΥτες πως οταν δεν θελουν λενε οχι
να λες και εσυ... αμα δεν μπορεις καλυτερα πηγαινε με πουτανες
τουλαχιστον εκει διαλεγεις τι παιρνεις.
Προχθες σε εναν αγωνα ο εκφωνητης ελεγε "Η Αρσεναλ δεν εχει νικες... βεβαια δεν εχει και ηττες"
ε ετσι και εσυ δεν θα τα φτιαχνεις βεβαια με μουναρες(αφου δεν καθονται) αλλα δεν θα τα φτιαχνεις και με ασχημες
Ααα μπράβο σωστός,δεν θα είμαστε για πάντα φοιτητές...να βαλουν στα στουντιο επτωση για φοιτητες και ανεργους......
ΤΩΡΑ
Ιεροδουλη κριση ............Λύσε μου κ το οικονομικό θέμα με τα μπουρδέλα κ μέσα είμαι!!!
Δεν έχουνε κ φοιτητικά προγράμματα γμτ...
Λύσε μου κ το οικονομικό θέμα με τα μπουρδέλα κ μέσα είμαι!!!
Δεν έχουνε κ φοιτητικά προγράμματα γμτ...
Πόσο ετών είσαι;;;Κοιτα κατα καιρους τα ειχα με ωραια πιπινακια,αλλα και με καποια γεματουλα που τα ειχα εκανε γαμω το
Υπαρχει και το μεταξι με 15 ευρω συν τη μυρωδια που θα αφισει ο πακης πριν απο σεναΑαα μπράβο σωστός,δεν θα είμαστε για πάντα φοιτητές...