Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Μπορει να εχει αλλα ταλεντα τυπε
απο ταλεντουχες τυπε
ματσο
ασχετο... ποση ωρα καθεστε στον υπολογιστη την ημερα?
Μπορει να εχει αλλα ταλεντα τυπε
Μπααα μου έχει χοντρή αρκετές φορές,δεν λέει κ τίποτα...να την δεν γίνεται λόγω ανατομικού κολλήματος,γαμησέ τα...
Ρε μαλάκα ντάξει είναι η ανάγκη που σε οδηγεί εκεί ...για πάνω από 3 φορές τον μήνα δεν έχω για μπουρδέλα...μην βγαινεις με χοντρες ρε καλυτερα μεινε μονος.
Θα εισαι και ηρεμος.
τελειως αχρηστος εισαι
Το εχω ξαναπει αν δεν μπαζοσεις δεν χτιζεις,εγω σχεση μπορει να μη κανω με χοντρη αλλα μπορει να το δωσω καμια φοραμην βγαινεις με χοντρες ρε καλυτερα μεινε μονος.
Θα εισαι και ηρεμος.
Ναι καλά,τα δικά σου ήτανε καλύτερα νομίζεις;;;τελειως αχρηστος εισαι
Ρε μαλάκα ντάξει είναι η ανάγκη που σε οδηγεί εκεί ...για πάνω από 3 φορές τον μήνα δεν έχω για μπουρδέλα...
Ακριβώς έτσι πάει...βέβαια το θέμα είναι μην μπαζώνεις μια ζωή...Το εχω ξαναπει αν δεν μπαζοσεις δεν χτιζεις,εγω σχεση μπορει να μη κανω με χοντρη αλλα μπορει να το δωσω καμια φορα
Αρκετες ωρες τωρα που δεν εργαζομαι..απο ταλεντουχες τυπε
ματσο
ασχετο... ποση ωρα καθεστε στον υπολογιστη την ημερα?
βρε βλημα, κενο το εστειλες το μηνυμα!Ναι καλά,τα δικά σου ήτανε καλύτερα νομίζεις;;;
Σκέτη γκαύλα ο θείος Σάμ!!!
ε γι αυτο υπαρχουν τα μπουρδελαΑκριβώς έτσι πάει...βέβαια το θέμα είναι μην μπαζώνεις μια ζωή...
Το εχω ξαναπει αν δεν μπαζοσεις δεν χτιζεις,εγω σχεση μπορει να μη κανω με χοντρη αλλα μπορει να το δωσω καμια φορα
5-6 συνήθως,αλλά συχνά-πυκνά καίγομαι κ χτυπάω 8ωρό κ πάνω...ασχετο... ποση ωρα καθεστε στον υπολογιστη την ημερα?
επιδημια Η1Pz1 επεσε....
απο τα ψηλα , στον πατοΑντε μετα τη Ρωξανα να καμια με πατσοκοιλια...