Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
σκασε ρε μας εχεις ζαλισει .ολο μκλιες.χιλιες φορες τα χεις πει
αντε στο κοσμοπολιταν χοντρε να βγαλεις κανα μσν.
σκασε ρε μας εχεις ζαλισει .ολο μκλιες.χιλιες φορες τα χεις πει
αμα δεν ψηθεις,εδω ειμαστε εμειςΝαι, ΠΟΛΥ.
και νομιζεις οτι δεν στο εχουν κανει τυπε?Τις προαλλες βγηκα με μια μετα απο τσατ που ηταν στα χωρισματα,ωραια κοπελα,γουσταρε να γινει κατασταση αλλα μου λεει δεν προκειτε να χωρισω και την ξεκοψα..πραγματα που δεν μου αρεσει να μου κανουν δεν τα κανω(να κανω κατι με δεσμευμενη)
Για σένα όλες οι ωραίες γκόμενες είναι και σκύλες;;; Ωραίος είσαι εσύ....
μη νευριαζεις φιλικα στα λεωαντε στο κοσμοπολιταν χοντρε να βγαλεις κανα μσν.
Αμα εχεις καλο σωμα εισαι μεσα,ενα καλο σωμα με ενα μετριο προσωπο γαμει και δερνει...μαλλον ατυχος θα ησουν...κατι κανουμε.........
φατσικα δεν ξερω, γουστα..
αλλα απο σωμα.....
Βαζεις να την "δωσουν "στους Αμερικανους οτι ειναι Τομοκρατις ,την στελνουν στο Γκουανταναμο ,αδυνατιζει σε λιγους μηνες υποχρεωτικα με το συσσιτιο ,μετα σαν καλος δικηγορος της τους πειθεις οτι ειναι αθωα ,και ετσι εχεις μια ομορφη κανονικη στα κιλα γκομενα !Κι αν ειναι ΟΝΤΩΣ πανεμορφο το προσωπο?
γκαντεμια τυπε :- :- :-Αμα εχεις καλο σωμα εισαι μεσα,ενα καλο σωμα με ενα μετριο προσωπο γαμει και δερνει...μαλλον ατυχος θα ησουν...
μη νευριαζεις φιλικα στα λεω
φιλε εγω εχω παει με γυναικες τετοιων διαστασεων...Βρηκα μαλλον εναν να με καταλαβαινει....
Λαμβανω σοβαρα υποψη τη συμβουλη.Βαζεις να την "δωσουν "στους Αμερικανους οτι ειναι Τομοκρατις ,την στελνουν στο Γκουανταναμο ,αδυνατιζει σε λιγους μηνες υποχρεωτικα με το συσσιτιο ,μετα σαν καλος δικηγορος της τους πειθεις οτι ειναι αθωα ,και ετσι εχεις μια ομορφη κανονικη στα κιλα γκομενα !
Ειμαι σιγουρος απλα εγω δεν γουσταρω να κανω κερατα καποιον,αντρικη αλληλεγυηκαι νομιζεις οτι δεν στο εχουν κανει τυπε?
φιλε εγω εχω παει με γυναικες τετοιων διαστασεων...
το ονειρο μου ειναι να βρω μια χοντρη ωραια γυναικα που να ειναι χοντρη εκ πεποιθησεως να της αρεσει ο εαυτος της ετσι
εχω αποδεχθει την μοιρα μου καιρο τωρα τυπε
η γυναικα του bbwlover ειναι ετσι τυπεφιλε εγω εχω παει με γυναικες τετοιων διαστασεων...
το ονειρο μου ειναι να βρω μια χοντρη ωραια γυναικα που να ειναι χοντρη εκ πεποιθησεως να της αρεσει ο εαυτος της ετσι
ε καλα δε θα την παρεις και στα ορθιαΚαλα, δεν της αρεσει κιολας.
Σκεφτεται να κανει εγχειριση με δακτυλιο.
Αλλα εγω διαφωνω.
Στο σεξ παντως υπαρχει δυσχερεια. Καποιες στασεις δεν γινονται με τιποτα ομως.
Δε παμε καλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεη γυναικα του bbwlover ειναι ετσι τυπε
ορμα δικε μου
δωσε κανα καφασι μπυρες στον bbwlover και την γαμησες
η γυναικα του bbwlover ειναι ετσι τυπε
ορμα δικε μου
δωσε κανα καφασι μπυρες στον bbwlover και την γαμησες