Επισκέπτης
Μπολτ....η Εύα στη φ71 που μου έλεγες ότι θα σχολίαζε το κούρεμά μου.... >
Κουβαλάει τουλάχιστον τους πελάτες, ή μάπα το καρπούζι;
οχι μονο σε πιστευω αλλα και σε ζηλευω!!!!!!!Ναι.
Αντε να με πιστεψεις ομως.
Τυπε αν εισαι ευχαριστημενος με το ταιρι σου εμεις περισευουμαι
κιθαρα με ζητησες?
Το ηθελε το αλλα ειχα ξενερωσει με ολη τη φαση,γιατι απο το τηλεφωνο ελεγε θελω να σου δωσω κωλο ,να με κανεις οτι θελεις :o ,εγω περιμενα κατι καλυτερο εμφανησιακα,ημουν μικρος και τη πατησαΤην εσπρωξες τυπε?
οχι μονο σε πιστευω αλλα και σε ζηλευω!!!!!!!
Μπολτ....η Εύα στη φ71 που μου έλεγες ότι θα σχολίαζε το κούρεμά μου.... >
Ναι.
Αντε να με πιστεψεις ομως.
αμα δεν μπεις θα σε κουβαλησει κολοφερετζα τυπε
δοκιμασε να της κανεις καμια μαγκια
Επειδη μου απαντησες αμεσως σωστα ,στην ερωτηση μου για τα ασφαλιστικα μετρα ,δεν με πειθεις οτι εισαι τρελλος !
Μηπως αναφερεσαι στην Βελβυ που εχει υψος 1.63 και ειναι 136 γραμμαρια το βαρος της (των βυζιων της ) ?
μαλακια τυπε επρεπε να την γαμησειςΤο ηθελε το αλλα ειχα ξενερωσει με ολη τη φαση,γιατι απο το τηλεφωνο ελεγε θελω να σου δωσω κωλο ,να με κανεις οτι θελεις :o ,εγω περιμενα κατι καλυτερο εμφανησιακα,ημουν μικρος και τη πατησα
Τυπε μια πιπα επρεπε να της δωσεις...ετσι για την ταλαιπορεια...Το ηθελε το αλλα ειχα ξενερωσει με ολη τη φαση,γιατι απο το τηλεφωνο ελεγε θελω να σου δωσω κωλο ,να με κανεις οτι θελεις :o ,εγω περιμενα κατι καλυτερο εμφανησιακα,ημουν μικρος και τη πατησα
ελλεεινιδε τυπε τι περιμενεις
και που να μην ειμασταν και ομορφοπαιδα δηλαδη
Τι εστί "κολοφερέτζα";
Translate please
Για εξηγα δικηγορε αν θες να το πιασουμε και εμεις το θεμα...Τι να σου πω ρε δοκτορα...
Ειναι απο τα πραγματα που σου τυχαινουν και δεν μπορεις να τα εξηγησεις..
Ειναι απο τα πραγματα που αν σου ελεγε καποιος παλια οτι θα τα κανεις, θα τον περναγες για τρελο...
Τι να σου εξηγω τωρα. Ας το αφησουμε.
"κωλοφεράντζα" το ξερω εγω.Τι εστί "κολοφερέτζα";
Translate please
Τωρα αυτο θα εκανα,τοτε ημουν και λιγο ..Τυπε μια πιπα επρεπε να της δωσεις...ετσι για την ταλαιπορεια...
Απο εμφανιση τι λες?εγω ρε παιδι μου οποτε εχω γνωρησει ομορφες, και μιλαμε για πολυ ομορφες...
τυπου ομως απο μαρουσι γκομενες, ηλιουπολη ,γλυφαδα κλπ, απο ολα , μελαχρινες , ξανθιες, κοκκινομαλες...
ημουν 17-18 και ελεγα τωρα τι μουναρες ειναι, και τυχεροι αυτοι που της γαμανε..
μιλανε δεν με ΗΘΕΛΕ , να ειμαι με τετοιες, γκαντεμια ρε, γκαντεμια, κανονιζαμε να βρεθουμε, βροχη,
κανονιζα με το μαρουσιοτακη, δεν θυμαμαι τι πεχτηκε, παλι ακυρωθηκε , με την συγκεκριμενη ειχαμε επαφη , δεσμο εικονικο για 10 μηνες αλλα τελικα την εκανε, λογω γκαντεμιας να πω? η τιποτα αλλο..... τελοσπαντων...
οταν ομως κανονιζα με αλλες, μετριες της εβλεπα, και πηγενα απο κοντα,
πωωω ρε πουστη μου, χοντρες μου μουστακια,τουλαχιστον να ειταν ωραιες φατσικα παει στο διαολο αλλα ειταν χαλια απο φατσα ρε...
Και μου κολαγανε παναγια μου :'( :'(
Εκει γαμω την τυχη μου δεν μπορουσε να παιχτει μια στραβη? Η πρεπει εκει να πανε καλα ολα??
Γτ ρε θεε μου μου τα κανεις αυτα?
τελοσπαντων, τα μπουρδελα με εχουν σωσει στην κυριολεξια..
και παω για μεγαλες προδιαγραφες, στουντιομποι σε λιγο