Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.640
- Πόντοι
- 2.637
Ελα σταματα το βρε και συ ..... ωχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυΜωρη κατσικα παλι μπροστα σε εβαλε ο μαλακας?
Ελα σταματα το βρε και συ ..... ωχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυΜωρη κατσικα παλι μπροστα σε εβαλε ο μαλακας?
Οσο και να ειμαι,ο μαλακακοσ σου θα τις φαει τις φαπες του..φτανει να γουσταρει...αλλα βαζει τα αρχιδακια του στο κωλοτρυπιδη του και την κανει..και βαζει εσενα το συχαμα που θελεις να λεγεσε και γυναικα να μου κανεις αερσ στα παπαρια..ποσο χρονων εισαι ρε γιδι?
ευχαριστω φιλαρακι....μητσο χαιρετισματα απ την ανγελ
Μωρη κατσικα παλι μπροστα σε εβαλε ο μαλακας?
Οσο και να ειμαι,ο μαλακακοσ σου θα τις φαει τις φαπες του..φτανει να γουσταρει...αλλα βαζει τα αρχιδακια του στο κωλοτρυπιδη του και την κανει..και βαζει εσενα το συχαμα που θελεις να λεγεσε και γυναικα να μου κανεις αερσ στα παπαρια..
κι απ τη φλαι επισηςευχαριστω φιλαρακι....
ΟΞΩ σαπια...ξυνιλαδεν χρειαζεται να με βαλει κανεις μπροστα ρε παπαρα. εχω αλλεργια στους μαλακες κ δεν μπορω να το βουλωσω οταν τους βλεπω.
μαλακα σαπιε.
προκαλεις κ για ξυλο ζωον.
ΟΞΩ σαπια...ξυνιλα
Να ναι καλα ....κι απ τη φλαι επισης
Ληξτε το ρε παιδια ...
Ολο τρωγεστε .... ΑΜΑΝ ΠΙΑ !!!!!!!
Ληξτε το ρε παιδια ...
Ολο τρωγεστε .... ΑΜΑΝ ΠΙΑ !!!!!!!
τι κανεις φιλαρακι?άσε ρε να δούμε και λίγο αίμα
κρανος φοραςΓεια σας
Αφου επιμενης..οκ.. παντως να ξερεις τα οποια προβληματα εχεις δεν λυνονται με ενα νικ στο μπουρδελλα,βρες λυση στα οποια προβληματα εχεις,τα προβληματα θελουν λυση και οχι κουκουλωμα πισω απο ενα νικ..να σε βοηθησω θελω...Θα σε παρακαλεσω αν μπορεις να μην ξανασχοληθεις μαζι μου..μαθε επιτελους να γραφεις βρε μαλακα. το πολυ ξυλο που εχεις φαει σου εχει κανει ζημια
Αφου επιμενης..οκ.. παντως να ξερεις τα οποια προβληματα εχεις δεν λυνονται με ενα νικ στο μπουρδελλα,βρες λυση στα οποια προβληματα εχεις,τα προβληματα θελουν λυση και οχι κουκουλωμα πισω απο ενα νικ..να σε βοηθησω θελω...Θα σε παρακαλεσω αν μπορεις να μην ξανασχοληθεις μαζι μου..
βασιλέως γεωργιου?εδώ
(απάντηση Γεωργίου)
Μπα ο εχθρος ετραπει σε φυγη...κρανος φορας
ο αμαχος πλυθησμος παρακαλειται να παει στα καταφυγια