Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.640
- Πόντοι
- 2.637
Να σαι καλα....Καλησπερα σου και σε εσενα...
Τι νεα ?
Να σαι καλα....Καλησπερα σου και σε εσενα...
Ρε συ σταμ τι να λεμε...καθε φορα η ιδια μαλακια...εμοτικονς και διαγωνισμος ποιος θα πει την εξυπνοτερη ατακομαλακια...οκ μια στο τοσο...αλλα το καθε μερα επαναληψη της προηγουμενης ειναι καταντια...
ψιθυριζω στο κοσμοτσατΠου εισαι βρε Νωντα ?
παλι εσυψιθυριζω στο κοσμοτσατ
Ρε συ σταμ τι να λεμε...καθε φορα η ιδια μαλακια...εμοτικονς και διαγωνισμος ποιος θα πει την εξυπνοτερη ατακομαλακια...οκ μια στο τοσο...αλλα το καθε μερα επαναληψη της προηγουμενης ειναι καταντια...
σε σενα ψιθυριζω?παλι εσυ
που σαι ρε μαλακα εσυ.ολοι νομιζαν οτι σε εφαγε ο αβραμης με την βαλεριαμηςNα τα, ξύπνησε η ωραία κοιμωμένη. Βαριέσαι ε; Να βρεις δουλειά δοκίμασες;
Nα τα, ξύπνησε η ωραία κοιμωμένη. Βαριέσαι ε; Να βρεις δουλειά δοκίμασες;
Καλα κανειςψιθυριζω στο κοσμοτσατ
στο μικρο πιγκουινο μπορεις να τις δωσεις και μονος σου οταν μπαινει εδωΚαλα κανεις
Δωσε την καλησπερα μου στις σοκο - αντζελ - καστρατο - φλαι - μικρος πιγκουινος
ΣΙΜΠΟΥΛΑ,γατσουλακι...εδω εισαι?Η δουλεια δεν ειναι για τους ανθρωπους,αποδειξη οτι κουραζει..Παντως εσενα γουσταρω να σου ριξω δυο φαπες για να εχεις να το λες...Nα τα, ξύπνησε η ωραία κοιμωμένη. Βαριέσαι ε; Να βρεις δουλειά δοκίμασες;
ΣΙΜΠΟΥΛΑ,γατσουλακι...εδω εισαι?Η δουλεια δεν ειναι για τους ανθρωπους,αποδειξη οτι κουραζει..Παντως εσενα γουσταρω να σου ριξω δυο φαπες για να εχεις να το λες...
γεια σου φιλε μεμογεια σου Νωντα
Μπαινει και δεν μου μιλαει δηλαδη ? :-στο μικρο πιγκουινο μπορεις να τις δωσεις και μονος σου οταν μπαινει εδω
Μωρη κατσικα παλι μπροστα σε εβαλε ο μαλακας?ποσο χρονων εισαι ρε γιδι?
η τεά ειναι ,πρωην αφροδιτουλαΜπαινει και δεν μου μιλαει δηλαδη ? :-