- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
ο λιλας, ο αννας κτλ
δεν νομιζω η γυναικες να μαλακιζονται με τη φωτογραφια καποιου παιδαρου αλλα δεν ξερω κιολας :-
αλλα ο Τζορβας ποιος ειναι?
ΠΟΠΟ εσύ πόνεσες πολύ αγαπημένε μου.λοιπον.αγαπητα μου επιφανης μελη του σαιτ!διαπιστωσα οτι!μετα απο εναν χωρισμο,το καλυτερο φαρμακο ειναι οχι ο χρονος,οχι αλλη γκομενα,οχι ταξιδια,οχι βολτες με φιλους!αλλα το σερφαρισμα στο μπου.τιβι!σε κανει να ξεχνας τα παντα αυτη η απιστευτη παρεα!χωρισμους,προβληματισμους τα παντα!σας ευχαριστω ολους ρε!
ναι ειμαι μαλακας του μπου.τιβι και δεν παω πουθενα.ασε που εχω και γαστρεντεριτιδα και εχω χεσει καμια 100στη φορες απο το πρωι με ξεσκισε.
να σου στειλω μια φωτο μου που παιζω μπαλα την ωρα που βαζω γκολ να δεις ποσο θα φτιαχτεις;θα χυνεις παρατεταμενα.για δευτερη ομως και καλυτερη,θα χρειαστει να κανεις donate.δεχομεθα και paypal.νταξει δεν το λες γελοιο απλα οι αντρες ειναι πιο οπτικοι τυποι και φτιαχνονται με φωτος και βιντεο ενω οι γυναικες χρειαζονται κι αλλα πραγματα
γι αυτο και πουλαει τοσο το γυναικειο γυμνο και οχι το αντρικο
μαλλον του υπουργειου προστασιας του πολιτη ξερει απο αεροβολα παναθεμα τον
Ο Τζόρβας είναι ο Γ.Γ του Υπουργείου Τουρισμού...
πανεστο οφ τοπικ να δεις να φτιαχτεις.
ποσο να πιω πια ρε η κοιλια μου εχει γινει σαν του νωντα.Πιες πολυ νερο να καθαρισει το συστημα...
να σου στειλω μια φωτο μου που παιζω μπαλα την ωρα που βαζω γκολ να δεις ποσο θα φτιαχτεις;θα χυνεις παρατεταμενα.για δευτερη ομως και καλυτερη,θα χρειαστει να κανεις donate.δεχομεθα και paypal.
:-* :-*ΠΟΠΟ εσύ πόνεσες πολύ αγαπημένε μου.
Συλληπητήρια
:o :o :o :o :o :o :o :o :oτον ειδα
νομιζω τον εχω πετυχει στο φεισ
αλλα δν μ'αρεσει :-
το σκεφτεσαι πονηρουλα
το σκεφτεσαι πονηρουλα
στον ψαλιδοχερι φανταζομαι ουτε αυτος μπορειεδω δεν μαλακιζομαι με φωτο του Τζονι Ντεπ ρε πλακα με κανεις?
:o :o :o :o :o :o :o :o :o
μα ειναι δυνατον να εκφραζεται ετσι το καθε βρωμομουνο στο μπουρδελα.τβ !!!!!!μαλακα ο τυπος ειναι γ ολα τα γουστα πλακα κανεις?!
τι μαναρι ατελειωτο ειναι αυτο;!
πως με προσβαλεις ετσι ρε τι σχεση εχει ο Φλουφλης ο ντεπ με την βαρβατιλα μου;μιλαμε τρεχω και τεντονονται οι μυες μου σε ολο μου το κορμι.αφου οι φιλοι μου σταματησαν να φερνουν τις γκομενες τους γιατι μετα δεν ηθελαν σεξ.εδω δεν μαλακιζομαι με φωτο του Τζονι Ντεπ ρε πλακα με κανεις?
πως με προσβαλεις ετσι ρε τι σχεση εχει ο Φλουφλης ο ντεπ με την βαρβατιλα μου;μιλαμε τρεχω και τεντονονται οι μυες μου σε ολο μου το κορμι.αφου οι φιλοι μου σταματησαν να φερνουν τις γκομενες τους γιατι μετα δεν ηθελαν σεξ.
προσεχε πως μιλας μη βγει ο λαχαναγοριτης απο μεσα μου...μα ειναι δυνατον να εκφραζεται ετσι το καθε βρωμομουνο στο μπουρδελα.τβ !!!!!!
γλυκανε τον λιγακι και εσυ τι σας εχουμε τις γυναικεςΠΟΠΟ εσύ πόνεσες πολύ αγαπημένε μου.
Συλληπητήρια