baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.366
- Πόντοι
- 5.097
τιν τουτο?νικολες;!
το θεωρω γελοιο.ειτε αφορα αντρες ειτε γυναικες.
τιν τουτο?νικολες;!
φοβαται μην την μυνησουν ξερεις τι λιγουρια ειναι οι διασημοι
Γιατί το λίπος απτον κώλο σου κάλυψε τον εγκέφαλο???δε το πιασα το γελακι μανδαμ?
τιν τουτο?
Κάτσε ρε...το 75% του σαιτ τον με την τσόντα της Τζούλιας...γιατί το θεωρείς γελοίο αυτό???
ποιο ειναι το αλλο 25Κάτσε ρε...το 75% του σαιτ τον με την τσόντα της Τζούλιας...γιατί το θεωρείς γελοίο αυτό???
Γιατί το λίπος απτον κώλο σου κάλυψε τον εγκέφαλο???
τι ξυνομουνες ρε μαλακα ασε μας και εχω μεινει χωρις γκομενα και δεν μπορω να φτιαξω γαλακτομπουρεκο.
τιν τουτο?
ποιο ειναι το αλλο 25
Καλά μην το χέσουμε...διάσημος ο Τζόρβας???
Αλλά γιατί με διάσημους όχι???
σορρυ αλλα εχω κανει ντεκαπαζ και δεν μπορω να τα συλλαβω ολα
εσυ αμα με δεις θα τους ξεχασεις ολουςδεν νομιζω η γυναικες να μαλακιζονται με τη φωτογραφια καποιου παιδαρου αλλα δεν ξερω κιολας :-
αλλα ο Τζορβας ποιος ειναι?
πανεστο οφ τοπικ να δεις να φτιαχτεις.δεν νομιζω η γυναικες να μαλακιζονται με τη φωτογραφια καποιου παιδαρου αλλα δεν ξερω κιολας :-
αλλα ο Τζορβας ποιος ειναι?
νικολες;!
ναι ειμαι μαλακας του μπου.τιβι και δεν παω πουθενα.ασε που εχω και γαστρεντεριτιδα και εχω χεσει καμια 100στη φορες απο το πρωι με ξεσκισε.Κατ'αρχην μαλακας εισαι εσυ...
Κατα δευτερον εισαι μαλακας επειδη δεν εχεις γκομενα...
Κατα τριτον...εισαι μαλακας,αντι να εισαι εξω σαββατο βραδυ να χτυπησεις κανενα γκομενακι καθεσαι και μαλακιζεσαι εδω ;)
την ευλογια μου να χειςλοιπον.αγαπητα μου επιφανης μελη του σαιτ!διαπιστωσα οτι!μετα απο εναν χωρισμο,το καλυτερο φαρμακο ειναι οχι ο χρονος,οχι αλλη γκομενα,οχι ταξιδια,οχι βολτες με φιλους!αλλα το σερφαρισμα στο μπου.τιβι!σε κανει να ξεχνας τα παντα αυτη η απιστευτη παρεα!χωρισμους,προβληματισμους τα παντα!σας ευχαριστω ολους ρε!