Επισκέπτης
ρε αρχισε τα φαρμακα και τις ορμονες...εβγαλε βυζια
Μαγκιά του......αυτά να τα βλέπουν κάτι κωλο55αρηδες που τη βγάζουν στα γαμημένα καφενεία......
ρε αρχισε τα φαρμακα και τις ορμονες...εβγαλε βυζια
Μαγκιά του......αυτά να τα βλέπουν κάτι κωλο55αρηδες που τη βγάζουν στα γαμημένα καφενεία......
oποιος εχει αποδειξεις να τις παει στον εισαγγελεα ελεγε ο κοντος......αν θυμασαι.....15. Κάθε χρήστης/-τρια του site, επιτρέπεται να δημιουργήσει έναν λογαριασμό (account) και μόνο. Σε περίπτωση που δημιουργήσει πάνω από έναν λογαριασμό, κινδυνεύει να του/της απαγορευτεί η είσοδος στο website.
ακους γλ, θεσσαλε, και 99999 ακομη κλωνοι?
ελα γκαστες πασα........γλ μπαϊ μπαϊ .....
ας ρε, αμα ανοιξει το στομα του ο κλωνοκυνηγος ο Νωντας απο τον παραδεισο δεν θα ξερεις απο που να φυγεις λεμεoποιος εχει αποδειξεις να τις παει στον εισαγγελεα ελεγε ο κοντος......αν θυμασαι.....
εσυ θα περιμενεις μεχρι τα 55 για να βαλεις?Μαγκιά του......αυτά να τα βλέπουν κάτι κωλο55αρηδες που τη βγάζουν στα γαμημένα καφενεία......
ο γλ
(εκρυψα και τα ματια για να μην ειναι αναγνωρισιμος)
ναι...ηξερε οτι ειμαι ο παιχτουρας και η εριναλ.....μαλλον ομως πρεπει να ειμαι και η τραβ-αννα και η τρανς-ευαας ρε, αμα ανοιξει το στομα του ο κλωνοκυνηγος ο Νωντας απο τον παραδεισο δεν θα ξερεις απο που να φυγεις λεμε
ηξερε πολλα! γιαυτο τον εφαγαν τα διαπλεκομενα κλωνοσυμφεροντα !!!
αφου μου το ζητησες ευγενικα.... ;)Καλο θα ηταν να το διαγραψεις > > > > >!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ναι....νο προμπλεμΡε μαγκες ,μπορειτε να κανετε τσαρκα τωρα με το χιονιά ?
Αρχηγε εισαι κομαντο !ναι....νο προμπλεμ
:-*αφου μου το ζητησες ευγενικα.... ;)
επ μεμο η κιθαρα ειναι φιλος μαςεσυ θα περιμενεις μεχρι τα 55 για να βαλεις?
αρκει να μην θελεις και αλυσιδες....το κρυο δεν πειραζειΑρχηγε εισαι κομαντο !
Αρχηγε εισαι κομαντο !
εσυ θα περιμενεις μεχρι τα 55 για να βαλεις?
ετσι μαθε του μπαλιτσα του κλωνου.....επ μεμο η κιθαρα ειναι φιλος μας
οκ, οτι πει ο Νωνταςεπ μεμο η κιθαρα ειναι φιλος μας
ναι...ηξερε οτι ειμαι ο παιχτουρας και η εριναλ.....μαλλον ομως πρεπει να ειμαι και η τραβ-αννα και η τρανς-ευα
σας εχει φαει ρεεεεεεεεεεε
υγ ειμαι επισης ο περσονας και ο πορνοπαπος.....