memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
No mercy για τον τζομπανοτζοβενο
ρε μεμο μηπως το χουμε παρακανει? τον λυπαμαι τον καημενο
No mercy για τον τζομπανοτζοβενο
ρε μεμο μηπως το χουμε παρακανει? τον λυπαμαι τον καημενο
μπα.....μπαινει με κλωνο κι αυτη.....και παρατησε την ιατρικη πια.....Γκλ.....είδες καθόλου τη Μαριάννα-ιατρό;
[move] [/move]No mercy για τον τζομπανοτζοβενο
πεθανε απο ρουφιανογλιτιδαmemos@an που ειναι ο memosan ορε;τον εφαγαν τα διαπλεκομενα;
Α,σε πάω.....και γω γουστάρω τα Αρχαιοελληνικά...έχει μια άλλη κλάση,μια γκόμενα που τη λένε Ηλέκτρα,Δανάη,Δήμητρα,Αθηνά,Κλειώ,Άρτεμις,κτλ. Παρά να την λένε Μαρία,Ιωάννα,Χριστίνα,Χρυσούλα,κτλ.....
Παντου υπαρχει ενας ΑλβανοςΒιλμα ξερεις οτι οι 30 απο τους εκατο Νεοελληνες εχουν Αλβανικη καταγωγη ?
Ξερεις οτι οι Αλβανιδες δεν ειναι καλες στο σεξ οπως και οι περισσοτερες ελληνιδες ?
μπα.....μπαινει με κλωνο κι αυτη.....και παρατησε την ιατρικη πια.....
μπα....απο αυτο πεθανε.....;μαλλον λαθος διαγνωση εκανες .......για θυμησου απο τι πεθανε....κανε μια προσπαθεια ακομα.....πεθανε απο ρουφιανογλιτιδα
ειναι στον παραδεισο μαζι με τον Νωντα σε κοιταει και σε
το βΡε παιδια ,ο τζιελ εχει λιγο...τριχοπτωση ?
Η ξυριζει το κεφαλι του για να εχει στυλ ?
Τυπου Γιουλ Μρυνερ .
πεθανε απο ρουφιανογλιτιδα
ειναι στον παραδεισο μαζι με τον Νωντα σε κοιταει και σε
μεταπήδησε στην βιολογία θα γίνει μάστερ στην κλωνοποίηση
εγω και ο φιλος μου ο Νωντας σε απο τον παραδεισο!μπα....απο αυτο πεθανε.....;μαλλον λαθος διαγνωση εκανες .......για θυμησου απο τι πεθανε....κανε μια προσπαθεια ακομα.....
μην χαιρεσαι ..... οι αυτοχειρες πανε στην κολαση..... ο νωντας δεν πεθανε ηρωικα σε καμια μαχη.... απλα αυτοκτονησε σαν δειλος......
χαιρετισματα και καλα γαμησια να τους πεις......εγω και ο φιλος μου ο Νωντας σε απο τον παραδεισο!
βαζω περουκινιΣε είχα για μαλλιά....
κανεις λαθος!μην χαιρεσαι ..... οι αυτοχειρες πανε στην κολαση..... ο νωντας δεν πεθανε ηρωικα σε καμια μαχη.... απλα αυτοκτονησε σαν δειλος......