pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Είναι ξεκάθαρο νομίζω από τα συμφραζόμενα ότι ο baros θέλει να με ,τί δεν κατάλαβες;;;βγάλε άκρη
Είναι ξεκάθαρο νομίζω από τα συμφραζόμενα ότι ο baros θέλει να με ,τί δεν κατάλαβες;;;βγάλε άκρη
ναι ρε αν ειχα σε σενα θα την γνωριζα εγω τι θα εκαναΜπαροβιε εχεις καμια φιλη σου να με γνωρισεις?
Ευχαριστώ
αυτο ηθελα παντα να εσεναΕίναι ξεκάθαρο νομίζω από τα συμφραζόμενα ότι ο baros θέλει να με ,τί δεν κατάλαβες;;;
Δεν ευθύνεστε για την καταγωγή οποιουδήποτε μέλους του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος.
Είναι ξεκάθαρο νομίζω από τα συμφραζόμενα ότι ο baros θέλει να με ,τί δεν κατάλαβες;;;
ελα να σε βολεψω
μλκ το πασχα να μου στειλεις το κατσικακι που σου ζητησα
Ρε φιλες που δεν σου καθονται....φιλες που δεν γουσταρεις...φιλες απο το....θες να μεινουμε φιλοι...ξαδερφες...συναδελφησες απο την δουλεια...πολυ μικρες για εσενα,η και πολυ μεγαλες.....δωσε μου για να σου δωσο..ναι ρε αν ειχα σε σενα θα την γνωριζα εγω τι θα εκανα
εσυ να μας γνωρισεις καμια
θα σου τις κραταμε ζεστες μεχρι το καλοκαιρι
Ορίστε,με έκανες να απραδεχτώ τελικά, ότι δυστυχώς δεν είμαι βέρος Αθηναίος....τι άλλο θες;;;
τίποτα απλώς πόσταρε κι εσύ καμιά φώτο με κόσνικ
από τα συμφραζόμενα όμως κατάλαβα ότι κι εσύ θες να με
τόσες μαριάννες εδώ μέσα τόσοι γλ είναι και ο βάρος εμένα βρήκες;
χμμμμμμμμμμμμμμμμμ τωρα που το σκεφτομαι εχω κατιΡε φιλες που δεν σου καθονται....φιλες που δεν γουσταρεις...φιλες απο το....θες να μεινουμε φιλοι...ξαδερφες...συναδελφησες απο την δουλεια...πολυ μικρες για εσενα,η και πολυ μεγαλες.....δωσε μου για να σου δωσο..
βαροι υπαρχουν πολλοι νουνου ομως ενα.....Βάροι δεν υπάρχουν πολλοί;;;;
Και τι εγινε βρε Αβραμακο ?Χαίρομαι που συμφωνούμε......
Και άμα είσαι πράγματι μέλος του συλλόγου,και δεν είσαι μόνο εσύ Αθηναίος,αλλά και όλο σου το σόι.......πραγματικά είσαι πολύ τυχερός......
Ορίστε,με έκανες να απραδεχτώ τελικά, ότι δυστυχώς δεν είμαι βέρος Αθηναίος....τι άλλο θες;;;
πίσσα και πούπουλα
Αστο ....καλυτερα φιλοι...χμμμμμμμμμμμμμμμμμ τωρα που το σκεφτομαι εχω κατι
ειναι απο αυτες που λες αστο καλυτερα να μεινουμε ΜΟΝΟ φιλοι
ενδιαφερεσαι
ειμαι μονο εναςΒάροι δεν υπάρχουν πολλοί;;;;
Σημασία έχει ότι αισθάνομαι έτσι.......
βαροι υπαρχουν πολλοι νουνου ομως ενα.....
η σειρα σου τωραΑστο ....καλυτερα φιλοι...
μλκ againειμαι μονο ενας
δον βαρος της φατριας βαρος
in the end it can be only one
το εγραψα καλα η παλι μλκ εγραψα