sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Καλα... ψαχτονε εσυ τοτε και πες μουαν εχει πεος παω πασο
αν οχι δεν την αφηνω
Καλα... ψαχτονε εσυ τοτε και πες μουαν εχει πεος παω πασο
αν οχι δεν την αφηνω
δεν το πιασα δλδ αν ειναι να τον φαω εγωΚαλα... ψαχτονε εσυ τοτε και πες μου
δεν το πιασα δλδ αν ειναι να τον φαω εγω
πριτςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
κανε εσυ την ανακαλυψη και αν βγει χρυσος
αναλαμβανω εγω μετα
Ααααααα μαλιστα τωρα καταλαβα....
Ειναι η μερα της ΓΥΝΑΙΚΑΣ και δεν σε θυμηθηκε κανενας ανδρας .....
Ελα καυλιτσα θα σε θυμηθω εγω......
ΜΙΛΙΟΝΙ ΑΓΚΟΥΡΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!!!
Ενταξει τωρα ?
Γιατί γελάς; Απλά είμαι ειλικρινής (μέχρι ωμότητας).
Γιατι τυπε μου ?μήτσο τι ειν' αυτά που κάνεις ρε με τρομάζεις
1) Το βάζαμε χωρίς "κακία" απέναντι στο συνομηλιτή μας...και συ μου απαντούσες "βάλτε το εκεί που ξέρετε" ή κα΄τι τέτοιο...μόλις το βρω,θα στο δείξω
2) Κατ'αρχήν,δεν έχω καμια κωλοπροφορά Κρητικού ή Πελοπονήσιου.....και έπειτα αν ο μαλάκας ο πατέρας μου είχε γεννηθεί σε καμιά επαρχία,εγώ τι φταίω να φάω στη μάπα την κωλοκαταγωγή του;;;;
Πότε θα έρθεις Σόλουν να στις βρέξω;;;μήτσο τι ειν' αυτά που κάνεις ρε με τρομάζεις
Ήμουν αρκετά σαφής.
Τώρα που διατυπώνετε με "κόσμιο" τρόπο τις απόψεις σας, θα σας πώ ότι συμφωνώ μαζί σας. Δεν φταίτε σε τίποτα.
θες να ερθω εγω να σε ασπρισω λιγο λουγκραΠότε θα έρθεις Σόλουν να στις βρέξω;;;
Δεν επνιξες εσυ την γατα..προφανοςΣε παρακαλώ,μίλα καθαρά και ξάστερα χωρίς υποννοούμενα.......τι εννοείς ότι δε φταίω σε τίποτα;;;;
Ήμουν αρκετά σαφής.
Τώρα που διατυπώνετε με "κόσμιο" τρόπο τις απόψεις σας, θα σας πώ ότι συμφωνώ μαζί σας. Δεν φταίτε σε τίποτα.
Όχι!!!θες να ερθω εγω να σε ασπρισω λιγο λουγκρα
οχι ....Δεν επνιξες εσυ την γατα..προφανος
Σε παρακαλώ,μίλα καθαρά και ξάστερα χωρίς υποννοούμενα.......τι εννοείς ότι δε φταίω σε τίποτα;;;;
Πότε θα έρθεις Σόλουν να στις βρέξω;;;
Όχι!!!
Δεν είμαι gay...
Να πας αλλού να εκτονωθείς!!!
Μπαροβιε εχεις καμια φιλη σου να με γνωρισεις?θες να ερθω εγω να σε ασπρισω λιγο λουγκρα
http://[URL unfurl="true"]www.cinemaretro.com/uploads/SAINTHALO.jpg[/img[/URL]] :boobies:
[/quote]
Ευχαριστώ ;D