Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 2.357
εχει πολυ δρομο ακομη ....ακομα κ η μαλακια εχει ορια. ακομα να φτασετε το δικο σας?
εχει πολυ δρομο ακομη ....ακομα κ η μαλακια εχει ορια. ακομα να φτασετε το δικο σας?
Οταν λες καλα εννοης καλα.. ..εμεις στην ....δεν πιστευω να εισαι κλωνος της γατουλας Αφρο θες να γινουμε φιλοι
Ρε μαλακαντρέα....το ΠΜ δε στο έστειλα άνευ λόγου....αν θυμάσαι με είχες αποκαλέσει ΒΛΑΧΟ,τότε στο θέμα με τον Παλαιοκώστα:
Και φυσικά,αυτό όπως είπα είναι χοντρή προσβολή,και σε προσκάλεσα για ραντεβού.....το ξέχασες;;;; ;)
Επειδή λέω την αλήθεια...ποτέ δε μου έχει στείλεις ΠΜ πρώτος εσύ....αλλά εσύ με προκάλεσες πρώτος όπως τότε.....
Η γατουλα ειναι?
οι αρχές της περιοχής ομονοίας έβγαλαν ανακοίνωση ότι καταζητείται σιχαμένος λαχειοπώλης που προσβάλλει ανεπανόρθωτα την αισθητική της περιοχής και την ανθρώπινη ιδιότητα οποιουδήποτε ατόμου σε αυτή τη γη. οι πληροφορίες λένε ότι ο εν λόγω λαχειοπώλης απότελεί δημόσια αισχύνη διότι, εκτός του ότι γεμίζει με σάλια την ιστορική πλατεία, μόλις τον κοιτάξει κανείς, ο δράστης πέφτει στα γόνατα και αρχίζει να του παίρνει πίπες. μάλιστα υπάρχουν στοιχεία ότι η συσσώρευση σπέρματος στη θέση όπου κανονικά θα υπήρχε εγκέφαλος έχει προκαλέσει βλάβες στην ακοή και το μόνιμο ήχο "γγγγλλγλγγγγγγγγγρρλλλγγρρρρλλλ" όποτε ανοίγει το στόμα του, το οποίο ούτως ή άλλως το ανοίγει μόνο για να πάρει πίπες ή να φτύσει τα χύσια που δε χωράνε πια να γεμίσουν την ύπαρξή του.
κατά την ανάκριση των μαρτύρων τα πορίσματα μπέρδεψαν λίγο τις αρχές διότι ευρέθησαν αρκετοί που ομολόγησαν ότι τους άρεσε η αίσθηση της γλώσσας του και μπορεί να ξανασκέφτονταν να τον ξανασυναντήσουν.
ακομα κ η μαλακια εχει ορια. ακομα να φτασετε το δικο σας?
Μωρη τσουπρααααααααααααααααααααααααααα
δε ξερω ποια ειναιΗ γατουλα ειναι?
γέλα γελοίε
και μακριά τη γλίτσα σου από μένα, σίχαμα
Για να σας φρεσκάρω την μνήμη, το π.μ. μου το στείλατε όταν απέδειξα εμπράκτως ότι δεν είστε μέλος γνωστού Αθηναϊκού Συλλόγου. Επίσης ή πρώτη πρόκληση είναι δική σας, γιατί κατά τα πρώτα βήματά σας (ως Πούστικη Κιθάρα), μου απευθύνατε τον λόγο τελειώνοντας τις φράσεις σας με το εξής εμότικον :
Κατά τα άλλα, καλή η κωλοτούμπα σας. Κρίνω πως είστε πλέον έτοιμος για Τσίρκο.
Τα δέοντα.
δε ξερω ποια ειναι
ξερω εγω τι θελω
να τη
Κοιτα να δεις συμπτωση,και εγω το ιδιο θελω...δε ξερω ποια ειναι
ξερω εγω τι θελω
να τη
Αφριδιταραποια γατουλα ρε...αφροδιτη ολη δικια σας
πες μου κι αλλα.... με ΚΑΥΛΩΝΕΙΣ ΤΑ ΜΑΛΑγέλα γελοίε
και μακριά τη γλίτσα σου από μένα, σίχαμα
Χρόνια πολλά σε όλα τα κορίτσια
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/64704788291721942087.jpg[/img[/URL]]
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
[/quote]
Χρόνια πολλά Κοριτσια του σπαμοθεματος :smitten:
Αγορι δεν πιανουν αυτα πλεον...μια εποχη ηταν αυτα...Χρόνια πολλά Κοριτσια του σπαμοθεματος
Αφριδιταρα
γιατι δεν απαντας στα πμποια γατουλα ρε...αφροδιτη ολη δικια σας
ΚΑΙ αυτό το θυμάμαι με το " "....εσύ όμως αγνοείς,ότι ήταν κάτι σαν μόδα τότε και το βάζαμε σαν πλάκα...... ;)
Όσο για τον Αθηναϊκό Σύλλογο......ποιος μου εγγυάται,ότι είσαι εσύ ο ίδιος μέλος,και όχι κάποιος φίλος σου,που σου έδειξε τον παπυρίσκο,και ξέρεις τι έμβλημα έχει;;;;; Απόδειξε το πρώτα........αλλά "ΒΛΑΧΟ" με αποκάλεσες και μη το αρνήσαι
Ρε συ τί έγινε,έχασα κάτι;;;καυλώνει με την κακομοιριά του, η ντροπή του ανθρώπινου είδους
κάτσε καύλωνε, έτσι κι αλλιώς χύσια δε βγάζεις, ρούφα τα κι αυτά όπως όλων των άλλων