Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
1.542
Πόντοι
2.357
Ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες εκ αστυνομικης διευθυνσης Πειραια αναφερουν οτι βρεθηκε νεκρο γατι εκ φαληρικον δελτα
Οι ερευνες κανουν λογο για πνιγμο με την βια ενω το ιδιο το ζωο φερει κακωσεις εκ των εσω απο τα γεννητικα οργανα....

Αναζητουνται οι δραστες της αποτροπαιας πραξης

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες εκ αστυνομικης διευθυνσης Πειραια αναφερουν οτι βρεθηκε νεκρο γατι εκ φαληρικον δελτα
Οι ερευνες κανουν λογο για πνιγμο με την βια ενω το ιδιο το ζωο φερει κακωσεις εκ των εσω απο τα γεννητικα οργανα....

Αναζητουνται οι δραστες της αποτροπαιας πραξης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.599
Πόντοι
25.467
Ναι αλλά εννοούσες ότι ο λάιον πέθανε στα γέλια που με είδε,ρε ψεύτη

Εσύ έκανες γαργάρα αυτό που σου ζήτησα,αν θυμάσαι.....να βγάλεις στη φόρα,έστω και "ένα" νοχλητικό "ραβασάκι" που λες,που σου έχω στείλει.....περιμένω....

Δεν χρειάστηκε. Το πράξατε μόνος σας.

Άλλωστε έχω πει πολλάκις ότι δεν "βγάζω στην φόρα" π.μ.

Επισκέπτης
Δεν χρειάστηκε. Το πράξατε μόνος σας.

Άλλωστε έχω πει πολλάκις ότι δεν "βγάζω στην φόρα" π.μ.

Τότε αφού δεν βγάζεις στη φόρα ΠΜ,δεν έχεις αποδείξεις,και ότι λες,είναι απλά αέρας κοπανιστός.......οπότε σταμάτα να με ενοχλείς γιατί δε σε παίρνει ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.599
Πόντοι
25.467
Τότε αφού δεν βγάζεις στη φόρα ΠΜ,δεν έχεις αποδείξεις,και ότι λες,είναι απλά αέρας κοπανιστός.......οπότε σταμάτα να με ενοχλείς γιατί δε σε παίρνει ;)

Αξιότιμε κύριε.

Τελικά ακόμα δεν έχετε συνειδητοποιήσει σε τι ατόπημα προβήκατε;

Με την ανάρτηση της κόσμιας απάντησής μου σε προκλητικό-υβριστικό π.μ. σας, αποδείξατε περίτρανα ενώπιον όλων, ότι εσείς με προκαλέσατε-ενοχλήσατε πρώτος, και μάλιστα ουχί αντρίκια και δημοσίως, αλλά χαμερπώς μέσω π.μ., πράγμα το οποίο και συνεχίζετε να κάνετε. Εγώ προσωπικά, ουδέποτε σας έχω αποστείλει π.μ. που δεν αποτελεί παράθεση-απάντηση στα υβριστικά σας μηνύματα. Άν και ετούτο το γραφέν υπό εμού είναι ψευδές (όπως συνηθίζετε άνανδρα να υποστηρίζετε για όλα τα υπό εμού γραφόμενα), σας παρακαλώ-προκαλώ όπως αναρτήσετε δικό μου π.μ που δεν αποτελεί παράθεση-απάντηση σε δικό σας.

Καλή σας ημέρα και καλή Σαρακοστή.

Επισκέπτης
Αξιότιμε κύριε.

Τελικά ακόμα δεν έχετε συνειδητοποιήσει σε τι ατόπημα προβήκατε;

Με την ανάρτηση της κόσμιας απάντησής μου σε προκλητικό-υβριστικό π.μ. σας, αποδείξατε περίτρανα ενώπιον όλων, ότι εσείς με προκαλέσατε-ενοχλήσατε πρώτος, και μάλιστα ουχί αντρίκια και δημοσίως, αλλά χαμερπώς μέσω π.μ., πράγμα το οποίο και συνεχίζετε να κάνετε. Εγώ προσωπικά, ουδέποτε σας έχω αποστείλει π.μ. που δεν αποτελεί παράθεση-απάντηση στα υβριστικά σας μηνύματα. Άν και ετούτο το γραφέν υπό εμού είναι ψευδές (όπως συνηθίζετε άνανδρα να υποστηρίζετε για όλα τα υπό εμού γραφόμενα), σας παρακαλώ-προκαλώ όπως αναρτήσετε δικό μου π.μ που δεν αποτελεί παράθεση-απάντηση σε δικό σας.

Καλή σας ημέρα και καλή Σαρακοστή.

Ρε μαλακαντρέα....το ΠΜ δε στο έστειλα άνευ λόγου....αν θυμάσαι με είχες αποκαλέσει ΒΛΑΧΟ,τότε στο θέμα με τον Παλαιοκώστα:

Και φυσικά,αυτό όπως είπα είναι χοντρή προσβολή,και σε προσκάλεσα για ραντεβού.....το ξέχασες;;;; ;)

Επειδή λέω την αλήθεια...ποτέ δε μου έχει στείλεις ΠΜ πρώτος εσύ....αλλά εσύ με προκάλεσες πρώτος όπως τότε.....

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ακομα κ η μαλακια εχει ορια. ακομα να φτασετε το δικο σας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom