kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
γλου δεν ανέβασες καθόλου νίκο γκάνο σήμερα στο ράδιο-μπου
ξεχάστηκες μήπως?
παω να ανεβασωγλου δεν ανέβασες καθόλου νίκο γκάνο σήμερα στο ράδιο-μπου![]()
ξεχάστηκες μήπως?![]()
![]()
γλιτσα δεν εχω γαμησει ποτε καμια που να βρωμαει τραγιλα εχεια να μου κανεις καμια προτασηπαω να ανεβασω![]()
σε ανθρωπο θες ή σε ζωο;γλιτσα δεν εχω γαμησει ποτε καμια που να βρωμαει τραγιλα εχεια να μου κανεις καμια προταση![]()
Υποτίθεται ότι αυτό το σάιτ είναι για να διαβάζεις πράγματα ώστε να καβλώσεις (λέμε τώρα). Το μεσημέρι μπήκα για λίγο εδώ (χωρίς να είμαι συνδεδεμένος) και είδα φωτό μιας λαχταριστής ...τούρτας. Έτρεχαν τα σάλια μου. Μέχρι τότε δεν πείναγα, όμως μετά ήθελα κάτι να φάω επειγόντως. Ενημερωτικά τα αναφέρω όλα αυτά
που 'σαι ρε μητσάρα
για να μην μας κατηγορείς ότι δεν γράφουμε καβλωτικά πράγματα και δεν ενημερώνουμε, να σε πληροφορήσω ότι πριν από λίγο γύρισα από μασατζίδικο
(αλλά θα γράψω κριτική στο σχετικό θρεντ σε ανύποπτο χρόνο για ευνόητους λόγους)
θες κανά δυο λεπτομέρειες ακόμα?![]()
Σωστή τακτική αυτή για να μην καταλάβουν ποιός είσαι. Κι εγώ έτσι θα κάνω στο μέλλον.
από τις γκόμενες που τις βλέπεις στο δρόμο και την βροντάς επί τόπου![]()
explain![]()
Δε με καβλώνουν οι γκόμενες με μεγάλα βυζιά & κώλο...εγώ τα θέλω μικρά και τα 2.....![]()
![]()
![]()
οκ
ούτε και γω τρελαίνομαι με τααλλά αυτή τα είχε τόσο ωραία...
![]()
Δε με καβλώνουν οι γκόμενες με μεγάλα βυζιά & κώλο...εγώ τα θέλω μικρά και τα 2.....![]()
![]()
![]()