Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Υποτίθεται ότι αυτό το σάιτ είναι για να διαβάζεις πράγματα ώστε να καβλώσεις (λέμε τώρα). Το μεσημέρι μπήκα για λίγο εδώ (χωρίς να είμαι συνδεδεμένος) και είδα φωτό μιας λαχταριστής ...τούρτας. Έτρεχαν τα σάλια μου. Μέχρι τότε δεν πείναγα, όμως μετά ήθελα κάτι να φάω επειγόντως. Ενημερωτικά τα αναφέρω όλα αυτά

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Υποτίθεται ότι αυτό το σάιτ είναι για να διαβάζεις πράγματα ώστε να καβλώσεις (λέμε τώρα). Το μεσημέρι μπήκα για λίγο εδώ (χωρίς να είμαι συνδεδεμένος) και είδα φωτό μιας λαχταριστής ...τούρτας. Έτρεχαν τα σάλια μου. Μέχρι τότε δεν πείναγα, όμως μετά ήθελα κάτι να φάω επειγόντως. Ενημερωτικά τα αναφέρω όλα αυτά

που 'σαι ρε μητσάρα :birdman:

για να μην μας κατηγορείς ότι δεν γράφουμε καβλωτικά πράγματα και δεν ενημερώνουμε, να σε πληροφορήσω ότι πριν από λίγο γύρισα από μασατζίδικο :zfuck:
(αλλά θα γράψω κριτική στο σχετικό θρεντ σε ανύποπτο χρόνο για ευνόητους λόγους) :sunglasses:

θες κανά δυο λεπτομέρειες ακόμα? :birdman:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
που 'σαι ρε μητσάρα :birdman:

για να μην μας κατηγορείς ότι δεν γράφουμε καβλωτικά πράγματα και δεν ενημερώνουμε, να σε πληροφορήσω ότι πριν από λίγο γύρισα από μασατζίδικο :zfuck:
(αλλά θα γράψω κριτική στο σχετικό θρεντ σε ανύποπτο χρόνο για ευνόητους λόγους) :sunglasses:

θες κανά δυο λεπτομέρειες ακόμα? :birdman:

Σωστή τακτική αυτή για να μην καταλάβουν ποιός είσαι. Κι εγώ έτσι θα κάνω στο μέλλον.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
καλησπερα.... ολα καλα??

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Σωστή τακτική αυτή για να μην καταλάβουν ποιός είσαι. Κι εγώ έτσι θα κάνω στο μέλλον.

ναι :sunglasses:

εν πάσει περιπτώσει την τύπισσα την έβλεπα για πρώτη φορά, ρωσίδα καστανόξανθη, και μιλάμε για ντερέκι ποδάρες, βυζάρες τα πάντα όλα και φυσικά , μου πετάχτηκαν τα μάτια όξω :new_shocked: από τις γκόμενες που τις βλέπεις στο δρόμο και την βροντάς επί τόπου :cum:

στα λοιπά μια χαρά ήταν, αλλά μαούνα βρε παιδί μου...είμαι μαθημένος σε πιο φυσιολογικά μεγέθη και δεν κατάφερα να την κουμαντάρω όπως θα ήθελα :P

μάλλον θα ζητήσω ρεβάνς κάποια στιγμή :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom