Επισκέπτης
εκείνη με τον φίντο-ντίντο λες;
ή μήπως είσαι πολύ μικρός για να το ξέρεις;![]()
![]()
Είμαι πιο μεγάλος από σένα,που είσαι 36.....
Και ο φίντο-ντίντο υπάρχει ακόμα
εκείνη με τον φίντο-ντίντο λες;
ή μήπως είσαι πολύ μικρός για να το ξέρεις;![]()
![]()
οπα φιλε στο τρενακι τελευταιος ειμαι παντα![]()
............................................προσοχή προσοχή! σας πλησιάζει ταχύτατα βοηθητικό βαγόνι![]()
Εγω ειμαι αυτονομοςολοι οι παραπανω ειναι κλωνοι του γλ![]()
............................................![]()
μετα το εσπρεσακι μου ειμαι ηπρωτη απωλεια αντε καλο νανουρισμαπολύ αργάσας πήρε παραμάζωμα
μετράτε απώλειες
![]()
Εσυ σε ποια ανηκεις;Καιρός να σας μάθω τις ηλικίες....γιατί δε τις ξέρετε.....
0-9: βρέφος
10-19: νήπιο
20-29: παιδί
30-39: έφηβος
40-59: νέος
60-79: μεσήλικας
80+: παππούς
0-80+:παπαρας
αυτά![]()
μετα το εσπρεσακι μου ειμαι ηπρωτη απωλεια αντε καλο νανουρισμα
σε καμια ωρα θα ερθω να σας![]()
![]()
Eγω με τον κιθαρα ειμαστε νεοι,δειχνουμε εφηβοι,συμπεριφερομαστε σαν παιδια,και σκεφτομαστε σαν νηπια...Εσυ σε ποια ανηκεις;
Eγω με τον κιθαρα ειμαστε νεοι,δειχνουμε εφηβοι,συμπεριφερομαστε σαν παιδια,και σκεφτομαστε σαν νηπια...![]()
![]()
![]()
![]()
Σορρυ ρε τζο...εχω πιει δυ μονα και ενα διπλο εσπρεσσο..αλλα ειχα κατι δουλειες και ετρεχα....δεν πινεις καφε πια εσυ ?
Σορρυ ρε τζο...εχω πιει δυ μονα και ενα διπλο εσπρεσσο..αλλα ειχα κατι δουλειες και ετρεχα....
Μια απο τα ιδια...Τρεξιμο οχι κανονικο,τρεξιμο με μπερδεψοδουλειες,απο αυτες που δεν πληρωνεσε...αλλα πληρωνεις..καλα κανεις .. το τρεξιμο ειναι καλο .. εγω κοντευω να παθω αγκηλωση
εχει γινει ο κωλος μου πλακε
Γαμω τον καιρο μου μεσα
Εσυ σε ποια ανηκεις;
Μια απο τα ιδια...Τρεξιμο οχι κανονικο,τρεξιμο με μπερδεψοδουλειες,απο αυτες που δεν πληρωνεσε...αλλα πληρωνεις..
Σορρυ ρε τζο...εχω πιει δυ μονα και ενα διπλο εσπρεσσο..αλλα ειχα κατι δουλειες και ετρεχα....