jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
![]()
(μη καρφωθω οτι δεν εχω γαμησει ποτε)
σαν τον ektor lopez
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Δε βρέθηκαν κριτικές.
![]()
(μη καρφωθω οτι δεν εχω γαμησει ποτε)
Δε βρέθηκαν κριτικές.
αν ηταν θα φαινοταν πλεον ως boomb στην πρωτη σελιδα ρε χαμενε.....
σαν τον ektor lopez![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κοιταξε υπαρχουν και νικ εκ πεποιθησεως αγαμικα και απουτανευτα εδω μεσα για αλλους λογους.....οχι οτι δεν εχουν γαμησει....μην το ξεφτιλιζουμε κιολας.....σαν τον ektor lopez![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για ξηγα μου εσυ παιχτη μου τι καταλαβαινεις απο το 'εγραψα δυο τρεις ετσι για το ξεκαρφωμα'
κοιταξε υπαρχουν και νικ εκ πεποιθησεως αγαμικα και απουτανευτα εδω μεσα για αλλους λογους.....οχι οτι δεν εχουν γαμησει....μην το ξεφτιλιζουμε κιολας.....
εξαρταται ποια ειναι η σχεση του καθενος με τον αγοραιο ερωτα και το σαιτ επισης.....παλια αυτο μαλιστα ηταν και επιλογη που φαινοταν στο προφιλ του καθενος και κακως κατ εμε απαλειφθηκε πλεον.....
Για πλακα ισως ?για ξηγα μου εσυ παιχτη μου τι καταλαβαινεις απο το 'εγραψα δυο τρεις ετσι για το ξεκαρφωμα'
για πλακα ισως ?
Ετσι ακριβως !!!!!!!!!!!εσυ εισαι καθυστερημενος ρε,
σπεεεεεεεεεεεερακαλησπέρααααααααααααα
Ετσι ακριβως !!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Γιατι ασχολησαι λοιπον με καθυστερημενους ?![]()
εχεις 1000 ευρω προχειρα;και κανα 450 αρι για τον δικεορο....;στοχω ξαναπει ρε ηλιθιε. απο μικρος πειραζα τους ηλιθιους κουφους. ετσι για να ξαναθυμαμαι τα νιατα μου