Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.657
- Πόντοι
- 3.575
Ολοι σε καποιες φασεις γινομαστε λιγο ασταθεις οταν ζοριστουμε...Δημήτρη είσαι λίγο ασταθής χαρακτήραςέτσι δεν είναι;
![]()
Ολοι σε καποιες φασεις γινομαστε λιγο ασταθεις οταν ζοριστουμε...Δημήτρη είσαι λίγο ασταθής χαρακτήραςέτσι δεν είναι;
![]()
Διάβασα τα προηγούμενα ποστ σου που υποστηρίζεις οτι οι ιερόδουλες είναι υποχρεωμένες να δέχονται τους πάντες ανεξάρτητα απο την εθνικότητα-εμφάνιση τους.Δεν το καταλαβαίνω αυτό.Δικαίωμα τους δεν είναι με ποιόν θα γαμηθούν και με ποιόν όχι?Κουμάντο στο μουνί τους θα κάνεις?
Οχι κουμαντο δεν εχει κανενας δικαιωμα να κανει πανω τους εκτος απο τις ιδιεςΔιάβασα τα προηγούμενα ποστ σου που υποστηρίζεις οτι οι ιερόδουλες είναι υποχρεωμένες να δέχονται τους πάντες ανεξάρτητα απο την εθνικότητα-εμφάνιση τους.Δεν το καταλαβαίνω αυτό.Δικαίωμα τους δεν είναι με ποιόν θα γαμηθούν και με ποιόν όχι?Κουμάντο στο μουνί τους θα κάνεις?
Ποιός το λέει αυτό?Υπάρχει νομος που στηρίζει κάτι τέτοιο?Αν όχι ,λέτε μαλακίες.Αν ναι έχετε δίκιο.Εχμ....άμα δώσεις το 20ευρω ή το 50ευρω....είναι υποχρεωμένη να σου προσφέρει τις υπηρεσίες της.......![]()
Ο Δημητρης ΠΟΤΕ δεν εφαγε πορταΑυτος ο βρωμας-γλοιωδης αχαχουχας μεχρι και απο μπουρδελο εφαγε ακυρο?
Δεν σταματαει ποτε να με εκπλησει αυτο το 'πραμα'![]()
Μόνο η κλώνα είχε αυτή την ικανότητα
Ποιός το λέει αυτό?Υπάρχει νομος που στηρίζει κάτι τέτοιο?Αν όχι ,λέτε μαλακίες.Αν ναι έχετε δίκιο.
Δεν χρειαζεται να ειναι κλωνος καποιος για να καταλαβει τα χαλια σου.Ο Δημητρης ΠΟΤΕ δεν εφαγε πορτα
Εσυ σκεψου ποσο ακυρος εισαι για να μπεις να μου την πεις και καλα με κλωναρι
Ασε δεν θα φαω για μηνες με αυτο που ειπες τωρα.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι νομοι στην Ελλαδα ειναι για τα πανηγυρια οπως ξερεις....Ποιός το λέει αυτό?Υπάρχει νομος που στηρίζει κάτι τέτοιο?Αν όχι ,λέτε μαλακίες.Αν ναι έχετε δίκιο.
ΑΜΕ!!!!!!!!
Το ποδι λυγαει......
Νομίζω είναι αυτονόητο...άμα πληρώσεις κάτι,το έχεις.....(τώρα αν σου το κλέψουν μόλις το πήρες είναι άλλη ιστορία....εκεί δεν επιστρέφονται τα λεφτά![]()
![]()
)
ας πούμε πληρώνεις 10 € για μια πίτσα....και την έχεις.....
Έτσι είναι και στους οίκους....πληρώνεις....και η ιερόδουλη σου προσφέρει τις υπηρεσίες της......ασχέτως αν της αρέσεις ή όχι.....δεν πληρώνεις....δεν σου τις προσφέρει.....![]()
Ειμαι ανετος....Δεν χρειαζεται να ειναι κλωνος καποιος για να καταλαβει τα χαλια σου.
Εσυ εφτιαχνες κλωνους 'αγγελικουλα'
Α και βαλε αλλα 10για να το παιξεις ανετος
![]()
Οι νομοι στην Ελλαδα ειναι για τα πανηγυρια οπως ξερεις....
Πιθανον να μην υπαρχει αλλα δεν θα το συνεχισω .....
Ειπα την αποψη μου δεν χρειαζεται να συμφωνησετε κιολας
Όχι δε τη γαμάω....αλλά έτσι όπως στέκεται είναι ότι πρέπει για να ανέβω στην πλάτη της,για pony ride![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για να ξερεις,Καραγκιόζη με τη γελοία μούρη, άμα έχεις κομμωτήριο κι έρθει μια γύφτισα για να την κουρέψεις και βρωμάει πιο άσχημα κι απ' την ανάσα σου, θα την διώξεις ή όχι;