Δημητρηςς
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.656
- Πόντοι
- 3.575
Τι ειναι αυτο παλι ?πάω να κάνω μποτέ
Τι ειναι αυτο παλι ?πάω να κάνω μποτέ
Τις αλήτικες?Οσο δεν υπαρχει το τσαμπα, αλλο τοσο το μουνακι σας θα σταζει για τις λαθος πουτσες.
Ααααααααααααχαχαχαχαχαχ...κάπως έτσι..ααα καταλαβα .. και αν δε προσεχεις κατι απ τα τοσα που εκανε η αλλη , δε την αγαπας , δε της δινεις σημασια κλτ
- Μα μωρο μου μια ωρα μου πηρε να βαλω αστερακια στα νυχια μου , και ουτε τα προσεξες ?
- Τα ειδα ματια μου .. πολυ ωραια ( ελα να μας ξυσεςι τ @@ τωρα με τα αστερακια σου )
- Και το μαλι μου το εκανα ντεκαπαζ αμπαζουρ και 3 ακομη ανγωστες λεεεεεξεις
- Ναι ειδα πολυ ωραιο ( αντε να της χαιδεψεις μαλλι στην πιπα τωρα ... θα φρικαρει )
Ρε βαλερια μπορεις να μου πεις τι παιζει με την παρτη σου? εχω 5-6 πμ που με ρωτανε τι μερος του λογου εισαι...για λεγε να ξερω τι να λεω...η φαση ειναι που ρωτανε εμενα...![]()
ααα καταλαβα .. και αν δε προσεχεις κατι απ τα τοσα που εκανε η αλλη , δε την αγαπας , δε της δινεις σημασια κλτ
- Μα μωρο μου μια ωρα μου πηρε να βαλω αστερακια στα νυχια μου , και ουτε τα προσεξες ?
- Τα ειδα ματια μου .. πολυ ωραια ( ελα να μας ξυσεςι τ @@ τωρα με τα αστερακια σου )
- Και το μαλι μου το εκανα ντεκαπαζ αμπαζουρ και 3 ακομη ανγωστες λεεεεεξεις
- Ναι ειδα πολυ ωραιο ( αντε να της χαιδεψεις μαλλι στην πιπα τωρα ... θα φρικαρει )
Μποτε...πως λεμε πουτσες μπλε?Τι ειναι αυτο παλι ?
εσυ ομως με καταλαβαινεις.
Εμενα μπορεις να μου πεις σιννερ τι παιζει με την παρτη σου?
Γιατι δηλαδη ρωτανε εσενα?
Διαμαρτυρομαι!
Σελις..5007-5008Τι ειναι αυτο παλι ?
Μποτε...πως λεμε πουτσες μπλε?
Αλιμονο....Ε αυτό έλειπε τώρα..να πληρώνουμε τα μπότοξ και τις πλαστικές..Και οι αγαπούληδες τι θα κάνουν ?Θα τους αφήσουμε να μαραζώνουν?
αλλά επειδή είμαι καλό παιδί, το κάνω από τώρα..
είναι ωραίο πράγμα να είσαι η εξαίρεση !!!
Ως Μαριάννα κι΄αυτή....Φυσικό δεν είναι;
χωρίς αυτό θα γαμάγατε γκόμενες με ακμή και τριχοφυία
χωρίς αυτό θα γαμάγατε γκόμενες με ακμή και τριχοφυία
Ποσα ?παίρνουμε, πώς δεν παίρνουμε...
Ακομη το μποτέ?