Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
Ε αυτό έλειπε τώρα..να πληρώνουμε  τα μπότοξ και τις  πλαστικές..Και οι αγαπούληδες τι θα κάνουν ?Θα τους αφήσουμε να μαραζώνουν?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
μποτέ είπαμε είναι περιποίηση, κούρα ομορφιας
Είναι αυτό που κάνουν οι γυναίκες..ειδικά όταν πρόκειται να βγούνε έξω,να πάνε κάπου καλά..και κάθονται με τις ώωωωρες...και δως του από δω...και δως του απο κει..και να ο καθρέφτης και να τα γαλακτώματα..και να οι πούδρες..
Ενώ ταυτόχρονα περιμένει ο άντρας να τη συνοδεύσει,κι εκείνη αργει...αργεί...αργεί...να ετοιμαστεί..τον πιάνει απελπισία..μουγκρίζει,τ'αρχίδια του έχουν γίνει μπαλόνια από την αναμονή..κάνει βόλτες πέρα δώθε..
και στο τέλος τσακώνονται και δεν πάνε πουθενά..

Αυτό είναι το μποτέ.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

marianna-marianna

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Είναι αυτό που κάνουν οι γυναίκες..ειδικά όταν πρόκειται να βγούνε έξω,να πάνε κάπου καλά..και κάθονται με τις ώωωωρες...και δως του από δω...και δως του απο κει..και να ο καθρέφτης και να τα γαλακτώματα..και να οι πούδρες..
Ενώ ταυτόχρονα περιμένει ο άντρας να τη συνοδεύσει,κι εκείνη αργει...αργεί...αργεί...να ετοιμαστεί..τον πιάνει απελπισία..μουγκρίζει,τ'αρχίδια του έχουν γίνει μπαλόνια από την αναμονή..κάνει βόλτες πέρα δώθε..

και λίγα λές... χαχαχαχχαα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

ααα καταλαβα .. και αν δε προσεχεις κατι απ τα τοσα που εκανε η αλλη , δε την αγαπας , δε της δινεις σημασια κλτ
- Μα μωρο μου μια ωρα μου πηρε να βαλω αστερακια στα νυχια μου , και ουτε τα προσεξες ?
- Τα ειδα ματια μου .. πολυ ωραια ( ελα να μας ξυσεςι τ @@ τωρα με τα αστερακια σου )
- Και το μαλι μου το εκανα ντεκαπαζ αμπαζουρ και 3 ακομη ανγωστες λεεεεεξεις
- Ναι ειδα πολυ ωραιο ( αντε να της χαιδεψεις μαλλι στην πιπα τωρα ... θα φρικαρει )

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Οσο δεν υπαρχει το τσαμπα, αλλο τοσο το μουνακι σας θα σταζει για τις λαθος πουτσες.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δεν υπαρχει το τσαμπα.
Ρε βαλερια μπορεις να μου πεις τι παιζει με την παρτη σου? εχω 5-6 πμ που με ρωτανε τι μερος του λογου εισαι...για λεγε να ξερω τι να λεω...η φαση ειναι που ρωτανε εμενα... :2funny:

Valeria_ath

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ρε βαλερια μπορεις να μου πεις τι παιζει με την παρτη σου? εχω 5-6 πμ που με ρωτανε τι μερος του λογου εισαι...για λεγε να ξερω τι να λεω...η φαση ειναι που ρωτανε εμενα... :2funny:

καταχην αγαπητε δε καταλαβα ο λογος που σε ρωτανε ποιος ειναι;εσυ εισαι εξομολογος η επισκοπος η κατι τετοιο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom