Επισκέπτης
Ε αυτό έλειπε τώρα..να πληρώνουμε τα μπότοξ και τις πλαστικές..Και οι αγαπούληδες τι θα κάνουν ?Θα τους αφήσουμε να μαραζώνουν?
παντα ζηταμε!![]()
![]()
![]()
Ε αυτό έλειπε τώρα..να πληρώνουμε τα μπότοξ και τις πλαστικές..Και οι αγαπούληδες τι θα κάνουν ?Θα τους αφήσουμε να μαραζώνουν?
Είναι αυτό που κάνουν οι γυναίκες..ειδικά όταν πρόκειται να βγούνε έξω,να πάνε κάπου καλά..και κάθονται με τις ώωωωρες...και δως του από δω...και δως του απο κει..και να ο καθρέφτης και να τα γαλακτώματα..και να οι πούδρες..μποτέ είπαμε είναι περιποίηση, κούρα ομορφιας
Και τελικά το δίνετε τζάμπα, γιατί πάντα δεν παίρνετε τίποτα.![]()
Και τελικά το δίνετε τζάμπα, γιατί πάντα δεν παίρνετε τίποτα.![]()
γειά σου Δημήτρη![]()
Πολυ το αργεις το ξυρισμα και προβλεπω να γινεται θαμνος.παίρνουμε, πώς δεν παίρνουμε...
ετσι νομιζεις εσυ.
παίρνουμε, πώς δεν παίρνουμε...
Είναι αυτό που κάνουν οι γυναίκες..ειδικά όταν πρόκειται να βγούνε έξω,να πάνε κάπου καλά..και κάθονται με τις ώωωωρες...και δως του από δω...και δως του απο κει..και να ο καθρέφτης και να τα γαλακτώματα..και να οι πούδρες..
Ενώ ταυτόχρονα περιμένει ο άντρας να τη συνοδεύσει,κι εκείνη αργει...αργεί...αργεί...να ετοιμαστεί..τον πιάνει απελπισία..μουγκρίζει,τ'αρχίδια του έχουν γίνει μπαλόνια από την αναμονή..κάνει βόλτες πέρα δώθε..
και στο τέλος τσακώνονται και δεν πάνε πουθενά..
Αυτό είναι το μποτέ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν υπαρχει το τσαμπα.
Είναι αυτό που κάνουν οι γυναίκες..ειδικά όταν πρόκειται να βγούνε έξω,να πάνε κάπου καλά..και κάθονται με τις ώωωωρες...και δως του από δω...και δως του απο κει..και να ο καθρέφτης και να τα γαλακτώματα..και να οι πούδρες..
Ενώ ταυτόχρονα περιμένει ο άντρας να τη συνοδεύσει,κι εκείνη αργει...αργεί...αργεί...να ετοιμαστεί..τον πιάνει απελπισία..μουγκρίζει,τ'αρχίδια του έχουν γίνει μπαλόνια από την αναμονή..κάνει βόλτες πέρα δώθε..
και στο τέλος τσακώνονται και δεν πάνε πουθενά..
Αυτό είναι το μποτέ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γεια σου γουλφακη..ρε μλκ, κομπλιμέντα της κάνεις?![]()
Ρε βαλερια μπορεις να μου πεις τι παιζει με την παρτη σου? εχω 5-6 πμ που με ρωτανε τι μερος του λογου εισαι...για λεγε να ξερω τι να λεω...η φαση ειναι που ρωτανε εμενα...δεν υπαρχει το τσαμπα.
δεν πρόκειται να τους κανεις να το καταλαβουν
Οι κλωνοι αλληλοκατανοουνται. Λογικο.εσυ ομως με καταλαβαινεις.
Ρε βαλερια μπορεις να μου πεις τι παιζει με την παρτη σου? εχω 5-6 πμ που με ρωτανε τι μερος του λογου εισαι...για λεγε να ξερω τι να λεω...η φαση ειναι που ρωτανε εμενα...![]()