Επισκέπτης
Δεν λένε,χαμογελάω σπάνια δεν είναι για χόρταση,είμαι σοβαρός συνήθως.
Άμα έχεις ωραίο.....ξύρισε το μούσι.....το χαλάει
Λαθος καταλαβες, παρανοησες.
Baby face θα σε λενε.
Δεν είναι κακό....από το να είσαι σαν αγριάνθρωπος
Δεν λένε,χαμογελάω σπάνια δεν είναι για χόρταση,είμαι σοβαρός συνήθως.
Λαθος καταλαβες, παρανοησες.
Baby face θα σε λενε.
Άσχετο,ήρθε ο νονός μου τις προάλλες (πρωην καθοδηγητής της ΚΝΕ) τον οποιό είχα πρότυπο κ καιρό να δω... έχει γίνει μία θεούσα...άλλο πράγμα...τρόμαξα...σκιάχτηκα!!!
Πέρασε βέβαια δύσκολα αλλά τόσο πια...βαρέθηκα να μετράω την λέξη θεός σε κάθε πρόταση...
Εεε ήθελε να με δει,είχε πολύ καιρό,3 χρόνια περίπου...έπαθα σοκ,καλύτερα να μην ερχότανε!!!Γιατί ήρθε;;;;;;;;;
Άσχετο,ήρθε ο νονός μου τις προάλλες (πρωην καθοδηγητής της ΚΝΕ) τον οποιό είχα πρότυπο κ καιρό να δω... έχει γίνει μία θεούσα...άλλο πράγμα...τρόμαξα...σκιάχτηκα!!!
Πέρασε βέβαια δύσκολα αλλά τόσο πια...βαρέθηκα να μετράω την λέξη θεός σε κάθε πρόταση...
Ναι αλλά ο κομμουνισμός διδάσκει αθεία κ γενικά στοχεύει στον ανθρωπισμό,μακριά από μοιρολατρίες...απελπιστικό να πέφτεις σε τέτοια αντίφαση...Το οτι ηταν καθοδηγητης της ΚΝΕ ειναι αρκετο για να σαλεψει ο ανθρωπος. Οταν εισαι τοσο πολυ μεσα στα προβατα καποια στιγμη γινεσαι και εσυ ο ιδιος προβατο και πιστευεις ακομα και στο θεο.
Mε φαντάζεστε εμένα να πηγαίνω στα μοναστήρια;;; θα σηκωθούν να φύγουνε οι καλόγεροι!!!
Ρε μαλάκα δεν έχω μούσι καλογέρου,αξυρισιά απλά...Και αυτοί μούσι έχουν
Ρε μαλάκα δεν έχω μούσι καλογέρου,αξυρισιά απλά...
Ναι αλλά ο κομμουνισμός διδάσκει αθεία κ γενικά στοχεύει στον ανθρωπισμό,μακριά από μοιρολατρίες...απελπιστικό να πέφτεις σε τέτοια αντίφαση...
Κοίτα η υπάρξη του θεού δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ούτε επιβεβαιωθεί με σιγουριά,η μοιρολατρία όμως είναι απελπισία...
Λάθος κάνεις,μπερδεύεσαι επειδή έχεις στο μυαλό σου τους κνίτες που είναι πρόβατα πίσω από τον τσοπάνη...Ο κομμουνισμος δεν διδασκει ανθρωπισμο. Ακριβως το αντιθετο κανει. Μαζοποιει και πολτοποιει τον ανθρωπο και την προσωπικοτητα του.
Μην τα μπερδευεις. Η αθεια δεν εχει καμια σχεση με τον κομμουνισμο και ειναι κατι που δεν συνδεεται καν.
Λάθος κάνεις,μπερδεύεσαι επειδή έχεις στο μυαλό σου τους κνίτες που είναι πρόβατα πίσω από τον τσοπάνη...
Στην σοβιετική ένωση προωθούσανε την αθεία κ πολέμησανε το παπαδαριό.
Τί θα πει εκ φύσεως;;;Αν δεν ηθελαν την μαζοποιηση δε θα τα ηθελαν ολα κρατικα και ο καθενας να ειναι ισος. Εκ φυσεως δεν μπορουμε να ειμαστε ισοι. Αλλος εχει τις ταδε ικανοτητες, αλλος καποιες αλλες.
Ο κομμουνισμος τα παραβλεπει ολα αυτα και θελει να δουλευουν ολοι για μια δηθεν κρατικη μηχανη που θα τα φροντιζει ολα αυτη και θα σκεφτεται για εμας. Δεν παει ετσι.
Το να προωθεις την αθεια ειναι το ιδιο με το να προσηλυτιζεις σε καποια θρησκεια.
Τί θα πει εκ φύσεως;;;
O καθένας κάπου πλεονεκτεί κ κάπου μειονεκτεί...σήμερα παραγκωνίζεται εντελώς η εργατική τάξη.
Στο άλλο συμφωνώ εν μέρη,ο κλήρος πρέπει να μην έχει πολιτική εξουσία κ από εκεί κ πέρα καθένας ας κάνει ότι του γκαυλώσει,αν θέλει ας πιστεύει,αν θέλει ας μην πιστεύει...
Εκ φύσεως εγώ μπορεί να έχω ανώτερο iq ή εσύ αλλά κάπου θα μειονεκτώ κ θα πλεονεκτεί ο άλλος(π.χ. σωματική δύναμη).Εκ φυσεως ρε. Εσυ εχεις αλλο iq απο εμενα. Εισαι καλυτερος σε κατι στο οποιο εγω ειμαι σκραπας και το αντιθετο. ΕΙναι θεμα γονιδιων αλλα και ανατροφης ολο αυτο.
Δεν παραγκωνιζεται μονο η εργατικη ταξη. Δεν υπαρχουν ταξεις, αυτο ειναι το θεμα. Αλλα ουτε οι "εργατες" ουτε οι πλουσιοι ουτε οι μεσαιοι το καταλαβαινουν και αντι να τους γαμησουν ολους καθονται και τσακωνονται μεταξυ τους ;)
Εκ φύσεως εγώ μπορεί να έχω ανώτερο iq ή εσύ αλλά κάπου θα μειονεκτώ κ θα πλεονεκτεί ο άλλος(π.χ. σωματική δύναμη).
Κανείς δεν είναι στο απόλυτο (-) ή (+)...αυτό το σύστημα όμως δεν σου δίνει αξία για ότι είσαι.
Δεν παραγκωνίζεται μόνο η ''εργατική'' τάξη αλλά είναι στην χειρότερη μοίρα.
Ρε συ πραγματικά δεν θα με ενοχλούσε να είμαι με όλους λίγο ή πολύ στην ίδια μοίρα κ από εκεί κ πέρα να αμοίβομαι(όχι χρηματικά αλλά ηθικά ανάλογα με τις ικανοτητές μου) αν ήτανε για όλους μία καλή μοίρα...Κανενα συστημα δε σου δινει αξια για ο,τι εισαι, αλλα ο κομμουνισμος σε ξεγραφει εξαρχης θετοντας τις αναγκες σου ιδιες με του διπλανου σου μονο και μονο επειδη και οι δυο ειστε ανθρωποι.
Σου ειπα για τις ταξεις τι παιζει, η εργατικη ταξη και η καθε ταξη αν ηθελε πραγματικη αλλαγη θα την ειχε πετυχει.