pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Του τα λέω κ γω αλλά δεν με ακούει!!!@κιθαρα γαμω τον μετροσεξουαλισμο σου ρε μαλακα
Του τα λέω κ γω αλλά δεν με ακούει!!!@κιθαρα γαμω τον μετροσεξουαλισμο σου ρε μαλακα
στο οριο εισαι...
Του τα λέω κ γω αλλά δεν με ακούει!!!
Και γω baby face έχω αλλά για να μην με κάνουνε κουπεπε οι γκόμενες κ να έστω αραιά κ που,άφησα μούσι!!!Ζηλεύετε που έχω baby face.....
35.....γεννηθέντες το 1975 δηλαδή;;;; Οι του 1960-1967 πως σου φαίνονται;;;;
Πουλίτσα,εσύ θες ο άνδρας να μεγαλοφέρνει η΄να μικροφέρνει;;;;; ;)
Και γω baby face έχω αλλά για να μην με κάνουνε κουπεπε οι γκόμενες κ να έστω αραιά κ που,άφησα μούσι!!!
συνομηλικοι με τους γονεις μου
Και γω baby face έχω αλλά για να μην με κάνουνε κουπεπε οι γκόμενες κ να έστω αραιά κ που,άφησα μούσι!!!
πουστική κιθάρα---->να μεγαλοφερνει
Καθηγητής μου με είπε ότι μου πάει τρελά!!!Το μούσι,ειδικά σε baby face,δε πάει....
Παρντόν;;;;; Τόσο μικρούς γονείς έχεις;;; :S
Παρντόν;;;;; Τόσο μικρούς γονείς έχεις;;; :S
Παπάρια...ίσοι-ίδιοι μαλάκες υπάρχουνε κ στις δύο κατηγορίες.τυπε οι μπειμπυ φεισερς παντα ειχαν εναν δυνατο αντιπαλο απεναντι τους
και αυτος ηταν ο κλασσικος αγριανθρωπος.... που σκιαζε τα ονειρα και τις χυλοπιτες τους ΧΑΧΧΑ
Παπάρια...ίσοι-ίδιοι μαλάκες υπάρχουνε κ στις δύο κατηγορίες.
Δεν έχει σημασία η κατηγορία.
Το 1 κ 3 ποια διαφορά έχουνε;;;σωστο και αυτο
τα μονα που εχουν σημασια ειναι
1. Τυχη
2. Μυαλο
3. Συγκυριες
ολα τα αλλα ειναι παπαριες.
να μεγαλοφερνει
τυπε οι μπειμπυ φεισερς παντα ειχαν εναν δυνατο αντιπαλο απεναντι τους
και αυτος ηταν ο κλασσικος αγριανθρωπος.... που σκιαζε τα ονειρα και τις χυλοπιτες τους ΧΑΧΧΑ
Άνθρωπος που μεγαλοφέρνει ---> δεν περιποιείται τον εαυτό του,αγχώδης,νευρικός,φτωχός,λαϊκούρας,κτλ.
Να πεις ότι σου αρέσουνε γιατί θα μας τα πρήξει...δε μου αρεσουν οι Baby face τι να κανω?
ναι...οχι του 67 προφανως
σωστο και αυτο
τα μονα που εχουν σημασια ειναι
1. Τυχη
2. Μυαλο
3. Συγκυριες
ολα τα αλλα ειναι παπαριες.
Το 1 κ 3 ποια διαφορά έχουνε;;;
Mην γίνεσαι μοιρολάτρης ρε,μόνος σου φτιάχνεις την τύχη σου!!!