sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τσιπης μαλλον εσυ που ψαχνεις να σε κερασουν....οσο για το θειος...μαλλον εσενα κοβω με κοιλιτσα και καραφλα...και θείος και τσίπης...
τσιπης μαλλον εσυ που ψαχνεις να σε κερασουν....οσο για το θειος...μαλλον εσενα κοβω με κοιλιτσα και καραφλα...και θείος και τσίπης...
τσιπης μαλλον εσυ που ψαχνεις να σε κερασουν....οσο για το θειος...μαλλον εσενα κοβω με κοιλιτσα και καραφλα...
εγω εστυψα πορτοκαλια
Και καλά από τις Ελληνίδες που έχουν μια βλαχιά μέσα τους,κάμποσες, να το περιμένω.....αλλά όχι και από τις Βρετανίδες....
όταν σε έλεγα sub μου'λεγες "μα και μου"....τι άβαταρ είναι αυτό μωρή?
καλημεεεραααααααα!
Και καλά από τις Ελληνίδες που έχουν μια βλαχιά μέσα τους,κάμποσες, να το περιμένω.....αλλά όχι και από τις Βρετανίδες....
ειναι το αβαταρ της φωτεινουλας
στις καριολες φρενοοοοοοοοοοοοοοοοοο
γιατι σε καιει εν πασει περιπτωσει βρε γουλφακι το τι ειμαι? μπορει να ειμαι Switch Και να σου ρθει απο πισω απο κει που δεν το περιμενεις...
Καταρχην οταν πινω καφε δε δελω να μου ζαλιζουν τα παπαρια...και κατα δευτεροστα παπαρια μου για το πως εισαι...εσυ αρχισες τις μαλακιες..Και τελος...βρεασεμε να πιω τον καφε μου οπως γουσταρω..1st. ήταν way of speaking το κέρασμα..εσύ καρφώθηκες....
2nd. αχαχαχαχαχααααχαχαχαχααχαχαχαααχαχαχαχα εγώ θείος με κοιλίτσα και καράφλα....
γεεεεααααα .......
ετσι οι γυναικες γουστερνουν αξυριστα μπρουταλ αγορια
Αφου αυτα που εστυψες ηταν τα πορτοκαλια...παλι καλα...βγαλανε ζουμι?εγω εστυψα πορτοκαλια
μλκίες γράφεις..Στον Master σου δεν κάνεις μλκιες...
Καλημερα σουιτι...
καλημεεεραααααααα!
αν και πιπινι αυτον βρηκα στο γουγλη
κατσε θα ψαξω κανεναν ακομα
Αφου αυτα που εστυψες ηταν τα πορτοκαλια...παλι καλα...βγαλανε ζουμι?
δεν σας καταλαβαινω μεσιε ...